امارات متحده عربی قصد دارد برای افزایش بارندگی یک کوه مصنوعی در خاک خود ایجاد کند
کشورهای بیابانی غالبا قربانی ارتفاعشان از سطح دریا هستند. بخش اعظمی از مساحت این کشورها را زمین های صاف تشکیل می دهد و در نتیجه هوا نمی تواند به سادگی به سمت بالا حرکت کرده ...
کشورهای بیابانی غالبا قربانی ارتفاعشان از سطح دریا هستند. بخش اعظمی از مساحت این کشورها را زمین های صاف تشکیل می دهد و در نتیجه هوا نمی تواند به سادگی به سمت بالا حرکت کرده و ابرهای بارانی تشکیل دهد.
امارات متحده عربی اما تصور می کند که به راهکار مناسبی برای رفع این مشکل دست پیدا کرده است و معتقد است کشورهای بیابانی باید کوه های مخصوص به خود را ایجاد نمایند. حالا این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس نخستین مراحل ساخت کوهی را پشت سر می گذارد که از آن گفتیم.
قرار است که این ارتفاعات هوا را به سمت بالا بفرستند و ابرهایی را ایجاد نمایند (با روش های مصنوعی بارورسازی) که باران مورد نیاز برای زمین های تشنه آن را تامین نمایند. به لحاظ نظری، افزایش بارندگی در منطقه ای خشک و بیابانی می تواند در نهایت باعث سرسبزی آن شود اما باید دید که این پروژه در عمل تا چه اندازه موفق خواهد بود.
روشن است که پیش از اجرای این پروژه باید نقشه نگاری های لازم از محل احداث کوه صورت بگیرد. البته همانطور که گفته شد امارات متحده عربی یدی طولانی در زمینه تغییر شکل دادن محیط و سرزمین خود دارد (کافیست نگاهی به جزایر پالم آن بیاندازید) با این حال، ایجاد این کوه را میتوان بلند پروازانه ترین پروژه های در دست اقدام آن خواند.
تیم مسئول طرح هم اکنون در حال بررسی ابعاد و موقعیت ایجاد این کوه است و در صورتی که تصمیم مقامات این کشور برای پیاده سازی پروژه قطعیت پیدا کند، برای اجرای آن به هزینه و تیمی از مهندسان کارکشته نیاز خواهد بود.
امارات متحده عربی به خاطر داشتن ذخایر عظیم نفتی، سرمایه بسیار هنگفتی دارد اما اگر کنترل هزینه های این پروژه از دست دولت آن خارج گردد احتمالا اجرایش را متوقف خواهد کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
انصافا دمشون گرم، ضرب المثل کار نشد نداره رو واقعا اجرا میکنن یعنی هیچی جلودار اهدافشون نیس،هیچی ندارن و به همه جا رسیدن اما ما همه چی داریم و دغدغمون شده حجاب و این جور مسائل
علم بهتر است یا ثروت؟
خخخخخ انصافا خیلی به موقع گفتی دمت آتیش
عرب شتر سوار به کجا رسیده.بعد ما ادعای تمدن 2500 ساله میکنیم.هه
فارس قاطرسوار به کجا رسیده؟
کسانی که حدود پانزده سال پیش به دوبی رفتن وقتی الان میرن متوجه میشن که هوای دوبی نسبت به اون موقع خنکتر شده و نمیدونم دلیلش چیه ولی به مراتب رطوبت بیشتر شده و گاهی اوقات دوبی رو مه میگیره که قبلا چنین چیزی وجود نداشت.حالا نمیدونم چیکار کردن که تونستن رطوبت هوارو زیاد کنند.