بیش از ۹۰ درصد ابزارهای اندرویدی در معرض خطر بدافزار “Godless” قرار دارند
محققین کمپانی امنیتی «Trend Micro» به تازگی نسخه تازه ای از بدافزار «Godless» را شناسایی کرده اند که می تواند ابزار های اندرویدی مجهز به نسخه ۵.۱ آب نبات چوبی و قدیمی تر از آن ...
محققین کمپانی امنیتی «Trend Micro» به تازگی نسخه تازه ای از بدافزار «Godless» را شناسایی کرده اند که می تواند ابزار های اندرویدی مجهز به نسخه ۵.۱ آب نبات چوبی و قدیمی تر از آن را آلوده سازد. این یعنی ۹۰ درصد از جامعه گجت های مبتنی بر پلتفرم موبایلی گوگل در مقابل این بدافزار آسیب پذیر هستند.
Godless همانند یک کیت اکسپلویت، از حفره ها و آسیب پذیرهای متعددی بهره می گیرد و نفوذ آن از طریق فریمورک متن باز روت کردن موبایل ها، موسوم به android-rooting-tools، انجام می شود.
بر اساس اطلاعاتی که توسط اپلیکیشن «Reputation Service» (محصول Trend Micro) به دست آمده، اپلیکیشن های آلوده به این بدافزار می توانند در تعداد غیر قابل شمارشی از فروشگاه های نرم افزاری از جمله خود «گوگل پلی» وجود داشته باشند. ضمن اینکه تا به امروز بیش از ۸۵۰ هزار دستگاه اندرویدی آلوده در سراسر دنیا شناسایی شده است.
بدافزار Godless ابتدا اجازه ی دسترسی روت را برای خود فراهم می کند و سپس می تواند بدون شناسایی شدن اقدام به نصب نرم افزارهای مختلف نموده و حتی از کاربر گجت آلوده جاسوسی نماید. کدهای مخرب این بدافزار به محض خاموش شدن نمایشگر دستگاه فعال شده و با استفاده از ابزار روت کننده، به فایل های سیستمی دسترسی پیدا می کنند.
به نظر می رسد قابلیت نسخه جدید Godless برای اجرای کدهای مخرب و بارگذاری فایل ها با استفاده از یک سرور خارجی سبب شده که این بدافزار قادر گردد از کنترل های امنیتی فروشگاه های نرم افزاری چون گوگل پلی نیز گذر کند.
طبق اعلام Trend Micro طیف وسیعی از اپلیکیشن ها از جمله ابزارهای کاربردی تا بازی های محبوب در گوگل پلی به این بدافزار آلوده شده اند. برای مثال این کمپانی از اپ چراغ قوه “Summer Flashlight” به عنوان یکی از اپ های آلوده به Godless نام برده است.
از سوی دیگر ممکن است اپی را از پلی استور بارگذاری کنید که فاقد هر نوع آلودگی باشد اما این اپ در آینده اقدام به آپدیت خود از طریق سرورهای خارجی و غیر مرتبط به فروشگاه نرم افزاری گوگل کرده و بد افزار مورد بحث و کدهای مخرب مربوطه را وارد دیوایس شما نماید.
شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما Trend Micro توصیه می کند پیش از نصب یک اپلیکیشن جدید، اعتبار توسعه دهنده آن را مورد بررسی قرار دهید. توسعه دهندگان ناشناس پتانسیل بیشتری برای تولید اپلیکیشن های آلوده دارند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
? ? ? عجب ویروسیه ! باهوشه چقدر !
اندروید دیگه
خدا رو شکر سهم ایران کمتر از یک درصده!
خدارو شکر که اصن ایران تو لیست هست
دوست عزيز ١ درصد كم نيست...١٪ از كل دستگاه هاي الوده تو ايران قرار دارن...درضمن معمولا اين امار از روي اي پي دستگاه هاي متصل به اينترنت گرفته ميشه كه ما ايرانيا به لطف انواع روش هاي دور زدن فيلتري كه داريم در ٩٠٪ اوقات اي پي مون اي پي ايران نيست و محا دستگاه ما تو يك كشور ديگه شناخته ميشهططط