موبایل سامسونگ منفجر شده در دست کودک شش ساله، گلکسی نوت 7 نبوده است
طی چند هفته اخیر گزارش های زیادی درباره انفجار باتری گلکسی نوت 7 و خسارات به بار آمده از سوی آن شنیده شده است اما یکی از دلخراش ترین گزارش ها مربوط به کودکی شش ...
طی چند هفته اخیر گزارش های زیادی درباره انفجار باتری گلکسی نوت 7 و خسارات به بار آمده از سوی آن شنیده شده است اما یکی از دلخراش ترین گزارش ها مربوط به کودکی شش ساله بود که ظاهراً موبایل گلکسی نوت 7 در دستانش منفجر شد. اگرچه این خبر کماکان ناراحت کننده است، اما به نظر می رسد که موبایل مورد اشاره گلکسی نوت 7 نبوده است.
با توجه به ماهیت ماجرا و اینکه موبایلی که بارها به صورت رسمی فراخوان تعویض آن به انتشار رسیده، بسیاری از رسانه ها به سپردن دستگاه به یک کودک شش ساله انتقاد کردند؛ اما حالا به نظر می رسد که اوضاع نسبت به گزارش های پیشین متفاوت بوده است. گزارش نخست که موبایل مورد اشاره را گلکسی نوت 7 می خواند، از سوی نیویورک پست منتشر شد و به نظر می رسد این خبرگزاری اطلاعات خود را از سوی پدربزرگ کودک به دست آورده بوده است.
با این همه حالا NBC New York گزارشی به انتشار رسانده که تصویر جدیدی برای داستان ترسیم می کند. پیش از هرچیز، برخی از اطلاعات همچنان مثل سابق هستند: بنابراین یک موبایل سامسونگ واقعاً منفجر شده و کودکی شش ساله از این موضوع آسیب دیده است. اما به گفته مادر پسربچه، موبایلی که هنگام استفاده توسط فرزند وی منفجر شده، Galaxy Core Prime بوده است.
با توجه به جریانات چند وقت اخیر گلکسی نوت 7 و نیز انتشار گزارشاتی درباره انفجار و آتش سوزی یک واحد گلکسی اس 7 اج که آسیبی جدی به دارنده خود وارد کرد، حالا بسیاری از مردم نسبت به امنیت و دوام باتری های سامسونگ مردد هستند. حال باید دید که انفجار باتری دستگاه های مختلف سامسونگ چه پیامدی برای کمپانی به همراه خواهد داشت و آیا کره ای ها پس از تعویض واحدهای نوت 7 می توانند بالاخره نفسی راحت بکشند یا خیر.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

مشکل باطری نیس مشکل خود سامسونگه که افتضاح گوشی میسازه ...
? این منفجر شدنا مشکوکن همشون یه دوتا نوت 7 پوکید ملت فهمیدن تو شارژ میترکه میزارن زیر پتو میزنن تو شارژ یا میزارن تو ماشین زیر نور خورشیو میزنن توشارژ خو کدوم احمقی گوشیشو میزنه تو ماشین برا شارژ و ولش میکنه میره؟حالا اینا هیچی
این گوشی?چرا؟ بعد بیست سال یادش امد بترکه؟یا نسخه جدیدشه
این ترکیدنا برا هر گوشی پیش میاد قابل توجه شما برا ایفون هم پیش امده
درکل هرکی نره نوت7 پس نده احمقه
الان دونفر نگن از کجا بفهمه کسی که نوت 7 میخره حتما از یه جایی میفهمه غیر اینکه بره فضا بدون اینترنت نفهمه تو بری اینستا میفهمی که نوت 7 میترکه الان مردم تو روستا هم میدونن نوت7 میترکه دیگه حرف الکی نزنید
http://www.akalaz.com/Article135/افزایش-آمار-فروش-Galaxy-Note-7-برخلاف-انتظار.html
دوست عزیز اصلا اینطور نیست آمار افزایش درخواست گلکسی نوت ۷ برخلاف انتظار عجب طرفدارایی داره
خو سامسونگ اومده یه پولی داده به پدر بزرگ گفته به رسانه ها بگو گوشی نوت7 نبوده...در صورتی که نوت 7 بوده...برای اینکه سابقه گوشیش خراب نشه و همچنین اسم مثلا پر ابهت سامسونگ???
سخن شما کاملا درسته.یه کمپانی دنبال زمین زده سامسونگ.? ?
تنها چیزی که میشه گفت اینکه یه سادیسمی یه بدافزار تولید کرده ،یچیزی تو مایه های استاکس نت،امید وارم اگه همچین چیزی پشت پرده باشه شفاف سازی کنن.
واقعا اگه همچین ویروسی وجود داشته باشه بدبخت میشیم.
دست پشت پرده در کاره میگی ن حالا در آینده مشخص میشه.حالا یه تکه آجر هم آتیش بگیره میگن سامسونگ نوت۷ بوده هههههه .نمیان اول تحقیق کنن بِبینَن چی بوده میان راست میگن نوت۷ بوده.دیگه این خبرارو باور ندارم?.اینا همش سیاست های ضد سامسونگی هستن
هههه حالا یه عده هم دارن از خوشحالی پر درمیارن میگن سامسونگ هیچ جوره نباخت، خودش خودشو از رقابت خارج کرد.نمیفهمن که سامسونگ ۶ماه به ۶ماه گوشی میده این نشد بعدش میشه پس جای نگرانی واسه رقابت نیست.من که هم آیفون ۶اس دارم هم اس ۷ اج حالا موندم خوشحال باشم یا ناراحت ???
تاسفبار تر از این خبر اینه که این چند وقته ترکیدن سامسونگ و صدمه دیدن آدما شده اسباب خنده بعضیا حتی اگه یه بچه ۶ ساله باشه، فکر میکنم ????? بهتر از ????? باشه.
عموم یه گلکسی گرند پریم داره این خبرو دیدم ترسیدم بخدا، چی بهش بگم الان(حتی از گوشی خودمم میترسم)
مدیرعامل سامسونگ نام شرکت خودرا به سامبمب تغییر داد تا نام شرکت درخور محصولاتش باشه
واییییی ترکیدم از خنده خخخخخخ
واقعا که دیگه اصن امنیت نداریم
کور پرایم که خیلی چرته
کامنتمو پاک کنی سیاه و کبودت میکنم
والله دیگه شورشو در آوردن تا حالا خبر منفجر شدن گوشی های سامی نبود حالا که نوت 7 شروع به منفجر شدن کرد یاد بقیه گوشی هاش افتادن؟ چرا قبلا خبر انفجار مدل های دیگه سامی نبود؟? ? ?
موافقم
الان از همینجا معلومه که این خبر مشکوکه اگه قرار بود از پدر بزرگ طرف بپرسن بدون هیچ تحقیقی و بعد منتشرش کنن شاید کار رقیبای سامسونگ بوده (نمیگم همچین اتفاقی نیافتاده شایدم اتفاق افتاده باشه ) اما واقعا اول بیان هی چیزی بگن بعد دوباره یه چیزه دیگه یکم مشکوکه
مگه همچین مبایلی هم وجود داره؟؟؟
کم کم باید به فکر بیمه اتش سوزی و انفجار گوشی باشیم
جدای از شوخی احتمالا تمام این مشکلات باید از تامینکننده جدید باطری گوشی که احتمالا یکی از بخش های خود سامسونگ باشه چون در غیر این صورت سامسونگ سریعا تقصیرات متوجه اون تامین کننده میکرد
وگرنه گوشی من سامسونگ و در حد جهنم داغ میکنه ولی خبری از اتش سوزی نیست
چه قدر خوبه بعضی شرکت ها صفر تا صد گوشی خودشون تولید نمی کنن
فرقی نمیکنه کدوم گوشی سامسونگ بوده
مهم اینه که اعتماد کاربران خودشو سامسونگ از دست داد
من به شما نگفتم سایت phone arena مشکوکه
بنظرم یکم مشکوکه
زیاد سر در نمیارم ولی شاید مثلا هک شدن و یه کارهایی کردن که بیش از حد داغ کنه یا یه چیزی مثل این
حالا چرا قبل نوت7 از این ماجرا ها وجود نداشت؟ (بود ولی نه به این گستردگی)
حتما اینم شنیدین که جدیدا دوتا از گوشی های شیاؤمی هم سوختن(فک کنم خبرش رو همین دیجیاتو گذاشت)