ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آتش گرفتن گلکسی نوت 2
تکنولوژی

برخاستن دود از یک دستگاه گلکسی نوت 2 در هواپیمای در حال پرواز

به نظر می رسد این روزها بخت و اقبال نیز با کمپانی کره ای همراه نیست و همه چیز دست به دست هم داده تا ماجرای آتش گرفتن موبایل های سامسونگ به یک تراژدی فراموش نشدنی ...

محمد مافی‌ها
محمد مافی‌ها منتشر شده در ۳ مهر ۱۳۹۵  |  ۲۰:۴۵

به نظر می رسد این روزها بخت و اقبال نیز با کمپانی کره ای همراه نیست و همه چیز دست به دست هم داده تا ماجرای آتش گرفتن موبایل های سامسونگ به یک تراژدی فراموش نشدنی تبدیل شود. در جدیدترین ماجرا، حین پروازی از هند به سمت مالزی، موبایل گلکسی نوت 2 مسافری بیش از حد گرم شده و دود و جرقه از آن برخاسته است.

البته در این حادثه به کسی آسیب نرسیده و مهمانداران با مشاهده خارج شدن دود از محفظه بالای سر مسافران، به سرعت وارد عمل شده و با انداختن موبایل مذکور درون ظرفی پر از آب، جلوی مشتعل شدنش را گرفته اند.

در واکنش به این حادثه شرکت سامسونگ اعلام کرده که به سرعت بررسی های لازم را به انجام خواهد رساند و در این مسیر با مقامات هوایی کشور هند همکاری لازم را خواهد داشت تا عامل بروز واقعه مشخص گردد.

یکی از مقامات سازمان هوایی این کشور آسیایی می گوید که دستورالعملی را به تمام فرودگاه ها ارسال نموده اند تا از این پس تمام مسافرانی که از تلفن های هوشمند سری نوت سامسونگ استفاده می کنند، می بایست قبل از سوار شدن به هواپیما موبایل خود را خاموش نمایند، و یا این که از آوردن این گجت ها به دورن پروازهای تجاری جلوگیری به عمل آورده شود.

با توجه به آن که موبایل گلکسی نوت 2 مذکور چند سال را بدون اشکال کار کرده است، پس نمی توان این حادثه را با ماجرای انفجار باتری نوت 7 سامسونگ مرتبط دانست، اما در هر حال همزمانی این دو ماجرا می تواند به حجم دردسرهای شرکت کره ای بیافزاید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (66 مورد)
  • mohammad makarem

    دیجاتو اینقدر چرتو پرت نگو.که پا میشم میام بساطتونو اتیش میزنم

  • سینا اکبری

    اینا جو میدن دیگه, تا الان مشکلی نبود حالا یه دفعه چی شد؟ این گوشی بره سه چهارسال پیشه

  • sedigh

    اینا الکیه نمیشه ک همه مبایلا یهو دس به دس هم بدن منفجر شن پطور اس ۷ اج و نوت ۲ تاحالا مشکلی نداشتن؟!

  • A.gh

    اینا دیگه الکیه و جو سازیه بر علیه سامسونگ

  • mohammad reza

    خدایی ترسناک این نوت 7 سلامتی از همه چیز مهمتره که بخای با سه میلیون به فاک بره

  • mohammad reza

    پس دودزا هم هست برای پلیسا خوبه

  • heydar hejazi

    این مشکل سامسونگ ممکنه تبدیل به کنکورد بشه همون هواپیما دماغ کجه. اونم یه آتیش گرفتن کل نسل شرکتشو به باد داد

    • Arman Jafarnezhad

      در واقع هزينه سنگين عامل توقف پروازاش شد ?

      • heydar hejazi

        هزینه که بله ولی بهانش شد آتیش سوزی. که البته یکبار اتفاق افتاد

  • 하미도?

    قضیه خیلی بو داره... دیگه دارن جو سازی میکنن سامسونگ رو پایین بکشن..
    پس چرا تاحالا هیچ نوت ۲ اتیش نگرفته بود؟؟

  • saeedsami

    و اینک روزهای بد سامسونگ!!!!!!

    • mohammad makarem

      اینک کم چرت بگو?

  • Me.n.KHOF4SH

    اگه انقد زور به ماتحتت میاد که خبرای گند زده شدن به سامسونگ رو ببینی خب نخون! مجبورت نکردن. اگرم خوشت نمیاد خوش اومدی، کسی به زور نگهت نداشته اینجا. برو سایتای خبری که توش نوشته باشه از تو گوشیای سامسونگ یارانه در میاد ? ? ? ? ? ? ?

    • امین

      اول اینکه درست صحبت کن شخصیت داشته باش دوم من هیچ تعصبی روی سامسونگ ندارم که زورم بگیره سوم اینکه کلا اخبار دیجیاتو چرتو پرت شده شما یک خبر درست حسابی بین اخبار گذشته پیدا کن چهارم بلند شدن دود هیچ ربطی به مدل گوشی نداره نوت 2 چهار سال بین مردم بوده همچین موردی پیش نیومده و اما در مورد اون خبری هم که کباب کردن گوشت با نوت 7 بود هیچ گوشی ممکن نیست توی اون دما کار کنه یا اصلا بشه بگیری دستت دیجیاتو چرا باید این اخباری که صحتشو هم نمیتونه تایید کنه منتشر کنه؟؟??


      و اما مورد آخر حق با شماست شما بشین همین چرتو پرتارو بخون و شاد باش??

  • masood mohammadi

    بابا یه نوت 7 به خاطره تغییر شیمیایی باتریش آتیش گرفت حالا همه جای دنیا دارن شایعه میسازن که همه نوتا اتیش میگیره کم مونده بگند سریای اسم منفجر شدند

    • heydar hejazi

      مرده حسابی 98تاشو تو دیجیاتو گفتن. تو یوتیوب کلی خودم دیدیم کجاش یدونه بود.

  • امین

    جدا از این دیجیاتو هم دیگه واقعا شورشو دراورده اگه قبلا روزی ده بار سر میزدم سایت الان بخاطر اخبار مذخرفش یکبار بیشتر نمیام فقط منتظر نشسته ببینه کی چی توی یوتیوب یا سایتا میزارن تا سریع کپی کنه مثل اون کباب کردن گوشت با نوت 7 یا حتی همین ادم حس میکنه پول میگیره که سامسونگو بکوبه فقط

  • امین

    خب دیگه واقعا زیاده رویه به قول خودمون ..... دراومد دیگه الان که نوت 7 اتیش گرفته کل نسل سامیونگ هم پاشدن یا دود میکنن یا اتیش میگیرن، منتظر s3 s4 note3 note4 note5 هم باشید از اونم گذشته این طرف چرا باید توی هواپیما با گوشی کار کنه؟ گوشی مرتب دنبال شبکه میگرده و این فشار خیلی زیادی میذاره روش کلا جدا از این یکم فکر کنید چرا گوشی که چهار پنج ساله دست مردمه تا داستان نوت 7 پیش اومد ایراد پیدا کنه ؟؟
    من خودم گوشیم سامسونگ هستش سامسونگ سره نوت 7 مردم بلایی بسرش اوردن که تا ده سال آیتده هم بگی سامسونگ مردم کم اطلاع میگن میترکه حتی اگه یخچال باشه ، خارج شدن سامسونگ از رقابت فقط به ضرر سامسونگ نیست بلکه خود مردم هم ضرر میکنن لطفا منطقی باشید نه سامسونگ ارث پدر منه نه اپل و سونی ارث پدر شما

    • mohammad reza

      ببخشید یعنی نباید دنبال شبکه بگرده؟؟ که خدایی نکرده بش فشار نیاد باتریش بپوکه

  • MasoudZ

    اینا هم دیگه دارن جو سازی میکنن,آخه گوشی که 4 ساله داره کار میکنه یهو تو این اوضاعی که سامسونگ داره این مشکل واسش پیش میاد؟یه عده ای هستن ک فقط میخوان سامسونگو با این حرفا ضایع کنن ولی نمیتونن?

  • mohammad reza heydariazar

    خیلی بدشانسی آورده این سامسونگ

  • Majid

    احتمال سیم کارتو در وضعیتairplane mode قرار نداده، و گوشی ساعت ها در آسمون دنبال شبکه میگشته،و این امر باعث فشار به باتری گوشی و داغ کردن بیش از حد اون شده.یکی دوسال پیش هم یه گوشی ایفون 6 دچار همین مشکل شد.سهل انگاری از سوی کاربر بوده.

  • bahram moradi

    یه چیزی بین ما ایرانیا مرسومه ب اسم در اوردن ....
    بسه باااو حالا سامسونگ شد بده ارث بابام نیست ولی آدمـ خوبه فکر کنه

  • مهمان ناخوانده11

    این دیگه نوبرشه...اصلا نمس تونم باور کنم نوت2ای که 4ساله تو دست مردم داره کار میکنه اخ هم نگه بعد دقیقا سر ماجرای نوت7 بیاد دود کنه اونم تو هواپیما خیلی مشکوکه?

  • مهرداد علیخانی

    ?????????????????????

  • علیرضا

    دوستان نکنه قضیه این اتیش گرفتن یه ویروسی چیزی باشه؟؟!!حالا نگاه کنید اینجا کجا چند ماه دیگه گندش دی میاد ویروس یا بد افزاری بوده که باعث اتش سوزی میشده...با استناد بر این میگم که این چند وقته خیلی از گوشی ها خصوصا سامسونگ سری نوت انفجار داشته...امیدوارم همچین چیزی در کار نباشه چون بدبختیم بع بدترین نحو خصوصا اینکه تو ایران هیچکس پاسخگو نیست...

نمایش نظرات بیشتر
مطالب پیشنهادی