
انتشار رندرهای جدید از هوآوی میت 9 توسط ایوان بلس
میت 9 هوآوی از جمله موبایل هایی است که این روزها اخبار و شایعات زیادی در رابطه با آن منتشر می گردد، و امروز نیز ایوان بلس فاش کننده سریالی تعدادی رندر جدید از آن را ...

میت 9 هوآوی از جمله موبایل هایی است که این روزها اخبار و شایعات زیادی در رابطه با آن منتشر می گردد، و امروز نیز ایوان بلس فاش کننده سریالی تعدادی رندر جدید از آن را در اکانت توییتر خود قرار داد.
این تلفن هوشمند قرار است که در تاریخ 13 آبان ماه در مونیخ معرفی گردد و امروز تصاویر منتشر شده وجود رنگ ارغوانی برای آن را ثابت می کنند.
رندرهای مورد اشاره پرچمدار آتی هوآوی را از وجوه مختلفی به تصویر می کشند و حاوی اطلاعات مهمی در رابطه با آن هستند که از آن جمله می توان به آرایه دوربین Summarit H 1:2.2/27 ASPH لایکا با دو لنز اشاره نمود که پیشتر نیز در موبایل P9 این شرکت به خدمت گرفته شده بود؛ به بیان دیگر این تلفن هوشمند لنزی برای ثبت تصاویر به صورت سیاه و سفید و لنزی برای ثبت تصاویر رنگی دارد.
علاوه بر این، همانطور که مشاهده خواهید کرد، دستگاه جک 3.5 میلیمتری هدفون را نیز در لبه بالایی اش جای خواهد داد و یک حسگر مادون قرمز و پورت USB-C هم در لبه پایینی آن خودنمایی می کنند.
تصویر متاسفانه از نیمه پایینی کراپ شده و به همین خاطر مشاهده امکاناتش در این قسمت امکان پذیر نیست با این همه، به نظر می رسد که اسپیکرهای استریو در بخش پایینی آن جایگذاری شده باشند [احتمالا دو بخش مشبک منتها با یک اسپیکر].
طبق جدیدترین شایعات، میت 9 نمایشگری QHD با ابعاد 5.9 اینچ، چیپست 64 بیتی و هشت هسته ای کایرین 960 و همچنین چهار گیگابایت رم دارد که با حافظه های داخلی 64 یا 128 گیگابایت ارائه می شود و در کنار آن یک مدل بهره مند از 6 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی نیز برایش طراحی شده است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خیلی زیباست.
زمانی که هواوی گوشی p6 رو ساخته بود همه میگفتن از طراحی اپل تقلید کرده.
ولی به نظر من اینطور نبود, چون هم خیلی زیباتر از گوشی اپل بود و هم به طور غیر قابل باوری نازک بود.
ولی حالا واقعا تو طراحی گوشی رقیب نداره. شاید رابط کاربریش بهترین نباشه ولی بهترین طراحی و مواد رو به کار می بره.
موفقیت های اخیر هواوی بدون شک اتفاقی نبوده و نیست.
یکی از زیبا ترین گوشی هایی که دیدم واقعا باید به طراحاش افرین گفت
جای فلاش و فوکوس لیزریش درست مثله جی 3 هستش
اینا مهم نیست ,هواوی کارش درسته