معرفی بازی دنیای اساطیر؛ میعادگاه اسطوره ها
برای موفقیت یک اپلیکیشن راه های گوناگونی هست؛ بعضی ها به ایده های نوآورانه روی می آوردند، کمپانی هایی دست به پرداخت به کلیشه ها می زنند و توسعه دهنده هایی هم با ترکیب المان ...
برای موفقیت یک اپلیکیشن راه های گوناگونی هست؛ بعضی ها به ایده های نوآورانه روی می آوردند، کمپانی هایی دست به پرداخت به کلیشه ها می زنند و توسعه دهنده هایی هم با ترکیب المان هایی که پیشتر با استقبال رو به رو شده اند سعی می کنند تا تجربه ای هیجان انگیز را به بازیکن ها هدیه بدهند. اتفاقا همین دو روز پیش یکی از جالب ترین عناوین دسته سوم را معرفی نمودیم و امروز هم دوباره تصمیم گرفتیم دست روی این گونه عناوین بگذاریم.
اگر فکر می کنید تنها ادغام المان های Clash of Clans و Counter Strike یک طعم دلنشین و متفاوت داشت، دنیای اساطیر مطمئنا دیدگاه شما را تغییر خواهد داد. استودیو سازنده با ترکیب ایده های کلیشه ای، توانست عنوانی نسبتا نوآورانه بسازد که هنگام تجربه اش ممکن است جمله «فقط پنج دقیقه دیگر» را بارها بازگو نمایید. با ما و معرفی ساخته اکسین همراه باشید تا با المان های هیجان انگیز دنیای اساطیر آشنا شوید.
معمولا خیلی کم پیش می آید که تنها طی چند روز دو عنوان ایرانی خوب به انتشار برسد. این مسئله خوشایند بوده و امیدواریم تا همین روند ادامه یابد. اکسین برای توسعه عنوانش سه سبک را با هم ترکیب کرده که نخستین آن ها تاور دفنس و استراتژی است. پیش از اشاره به این بخش، سازنده از داستان های کهن ایرانی الهام گرفته و تاثیرات این تصمیم تحسین برانگیز را جدا از ظاهر شخصیت ها می توانیم روی نژادها هم ببینیم.
قابلیت انتخاب بین دو قبیله انسان ها و دیوها را خواهید داشت، نژادهایی که هر کدام با سربازهای متفاوت به نبرد با دشمنان می پردازند. پس از این قسمت، به قلعه و جایی که حکومت می کنید می روید؛ اینجاست که باید با ساخت ساختمان های دفاعی گوناگون هجوم دشمن ها را پس زده و قدرت خود را به همگان نشان دهید. طبیعتا چگونگی قرار گیری تاورها و ارتقا آن ها روی پیروزی تاثیر می گذارد.
از این قسمت که بگذریم به بخش جنگ ها می رسیم. اکسین اینجا از المان های کلش رویال استفاده کرده و پیش از نبردها می توانید از بین کارت های خود، سه عدد را برگزینید. سپس نوبت به حملات رسیده و برای جنگ مجبورید صبر کنید تا نوار اکسیر پر شود. چون هر کارت نیازمند مقداری اکسیر [دقیقا مشابه کلش رویال] بوده و باید با بیشترین دقت ممکن سربازها را انتخاب نمایید.
پیروزی با دو راه به به دست می آید؛ یکی این که تمام طلاهای نقشه را غارت کرده و به منطقه خود بروید یا حاکم شما به قطعه حریف برسد. با شکست دشمن ها هم مقداری طلا و کارت خواهید برد که با آن ها باید نیروها را آموزش داده یا ساختمان های دفاعی را بهبود بخشید. تمام مکانیزم های گیم پلی بازی پیرامون همین توضیحاتی که دادیم می چرخند. با وجود ذات اعتیاد آور دنیای اساطیر، متاسفانه چندین نقطه ضعف مشاهده می شوند.
یکی از این نکات سیستم عجیب انرژی است. شما برای حملات باید یک سیب از چهار عدد را مصرف کنید. جنگ ها معمولا بین یک تا دو دقیقه به طول می انجامند، یعنی شما تنها هشت دقیقه را با نبردها خواهید گذراند و مجبورید دو ساعت صبر نمایید تا دوباره بجنگید. عجیب تر اینجاست که تمام سیب ها با هم پر شده و خبری از تکمیل تک تک این غذاها [مشابه بازی های دارای این سیستم] نیست.
طبیعتا برای یک عنوان تاور دفنس که ذاتا اعتیادآور است، این سیاست روی گیم پلی تاثیر منفی می گذارد. دومین نقطه ضعف بازی را می توانیم اهمیت کم «استراتژی» بنامیم. شاید چگونگی چینش ساختمان ها و انتخاب کارت ها یک نقش مهم را روی عملکرد بازیکن ها ایفا کنند اما این ها به گونه ای نخواهند بود که شما را همانند اپلیکیشن های هم سبک به چالش بکشند. این نکته را اضافه نماییم که چنین المانی احتمالا برای بعضی ها خوشایند باشد.
چون اگر از دیدگاه «ساده سازی» بخواهیم مکانیزم های گیم پلی دنیای اساطیر را ببینیم، متوجه می شویم که استودیو سازنده سعی کرده گستره بیشتری از بازیکن ها را هم جذبش عنوانش کند. اما کسانی که خواهان استراتژی های بیشتر هستند، ممکن است چندان با این قسمت کنار نیایند. پیش از اتمام حرف های خود، بیایید نگاهی هم به قسمت گرافیک ساخته اکسین بیندازیم.
جدا از تعداد کم منطقه ها، طراحی دشمنان و ساختمان ها خوب هستند که کنار یک موسیقی دلنشین توانسته اند جذابیت بازی را افزایش دهند. همان طور که پیشتر گفتیم، دنیای اساطیر با ترکیب چندین سبک گوناگون یک تجربه آشنای متفاوت را به بازیکن ها هدیه می دهد؛ اگر از علاقه مندان به بازی های استراتژی و تاور دفنس هستید، به هیچ وجه ساخته اکسین را از دست ندهید. امیدواریم با آپدیت های بیشتری هم شاهد پوشش ضعف های این عنوان باشیم.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بازی های تاور دیفنس رو دوس دارم ولی انگار داره نسل بازی هایی که خودت رقیب خودت بودی و فقط می خواستی از خودت بهتر باشی منقرض می شه البته انگار نسل آدم هایی هم که می خواستن فقط از دیروز خودشون بهتر باشن منقرض می شه همه چی رفته تو یه سایز بزرگتر همه بازی ها رکورد جهانی و منظقه ای داره که چیز جالبی نیست به نظرم ولی هم منشا این فرهنگه هم این فرهنگ منشا همه گانی شدن و رقابت همگانی شدنشونه ولی چون 99 درصد مردم جزو کسانی هستن که به رتبه های بالا دست پیدا نمی کنن بعد از اینکه بازی های زیادی مثل کلش و غیره رو تجربه کردن به این نتیجه می رسن که تنها کسی که نیازه باهاش رقابت کنن و ازش بهتر باشن شخص خودشونه هرچند این روند طول می کشه و بهترین بودن در تعداد زیادی آدم همیشه وسوسه برانگیز خواهد موند