ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

آنگلا مرکل از تاثیر اخبار کذب بر انتخابات آتی آلمان نگران است

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان به تازگی از تاثیر انتشار اخبار کذب و بات ها روی انتخابات ملی سال آتی میلادی این کشور ابراز نگرانی کرده است. مرکل که چندی پیش اعلام کرد برای چهارمین ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۵ آذر ۱۳۹۵ | ۲۰:۳۰

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان به تازگی از تاثیر انتشار اخبار کذب و بات ها روی انتخابات ملی سال آتی میلادی این کشور ابراز نگرانی کرده است. مرکل که چندی پیش اعلام کرد برای چهارمین بار، نامزد صدارت اعظمی آلمان خواهد شد، طی سخنرانی خود در پارلمان گفته اخبار کذب و بات ها، رسانه های آنلاین را «فلج» کرده اند و افزوده که قانون گذاران باید «با این پدیده مقابله کرده و در صورت نیاز، آن را مهار کنند».

مرکل می گوید همه چیز نسبت به 25 سال پیش تغییر کرده و محیط رسانه ای، دیگر مثل سابق با افکار عمومی برخورد نمی کند. صدر اعظم آلمان شرح می دهد که امروزه سایت های تقلبی، بات ها، ترول ها و در مجموع هر چیز دیگری که به صورت خودکار تولید شده و با الگوریتم های خاصی عمل می کنند، افزایش یافته اند و زمان مقابله با آنها فرا رسیده است.

به عقیده بسیاری، پیروز دونالد ترامپ در انتخابات اخیر ایالات متحده، ناشی از نشر اخبار کاذب در شبکه های اجتماعی و رسانه های آنلاین بوده و به زعم منتقدان، کمپانی هایی چون توییتر و فیسبوک باید با جدیت بیشتری به مقابله با اخبار کذب در پلتفرم های خود می پرداختند.

گوگل و فیسبوک طی ماه جاری میلادی اعلام کردند که سایت های تقلبی را از شبکه تبلیغات خود حذف می کنند و مارک زاکربرگ نیز می گوید شبکه اجتماعی وی، در حال برداشتن گام هایی برای مقابله با مقالات و اخبار کذب است.

در حال حاضر انتظار می رود که حزب میانه رو راست آلمان (یا حزب دموکرات مسیحی) به رهبری آنگلا مرکل، برنده دور بعدی انتخابات این کشور باشد؛ هرچند که حزب محافظه کار «آلترناتیو برای آلمان» هم با صحبت درباره باز کردن درها به روی مهاجران، توجه ها را به خود جلب کرده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Sav
    Sav | ۵ آذر ۱۳۹۵

    باراک اوباما، بزرگان گوگل، فیسبوک و ... حالا هم مرکل!
    ساده‌انگارانه است که فکر کنیم توجه همه این بزرگان ظرف مدت اندکی به صورت ناگهانی به این مسئله جلب شده باشه...
    سؤال: چه فرد/نهادی می‌خواد در مورد کذب بودن یک خبر تصمیم بگیره؟
    متأسفانه هر فرد/نهادی وابستگی‌های خاصی داره و تصمیم‌هاش قطعا -کم یا زیاد- جهت‌دار خواهد بود. و این یعنی خداحافظی با آزادی بیان و فیلترینگ اطلاعات.
    کمکم دارم باور می‌کنم که Big Brother کتاب ۱۹۸۴، در هر نظامی وجود داره! فقط در بعضی نظام‌ها بهتر تزئین شده و صدای مردم رو کمتر درمیاره.

    • Sav
      Sav | ۵ آذر ۱۳۹۵

      حذف کژتابی:
      و این یعنی ۱- «خداحافظی با آزادی بیان» و ۲- فیلترینگ اطلاعات

  • CATer
    CATer | ۵ آذر ۱۳۹۵

    ابراز نگران است؟؟؟
    دقیقاً یعنی چی؟!

مطالب پیشنهادی