ترکیب باج افزار با پشتیبانی فنی تقلبی؛ راهکار جدید هکرها برای باج خواهی از کاربران
استفاده از باج افزارها و کلاه برداری از طریق پشتیبانی فنی، هیچوقت ترکیب چندان جالبی به نظر نمی رسد اما این دو، ماهیتی مشابه با یکدیگر دارند و هردو با هدف درخواست پول از قربانی ...
استفاده از باج افزارها و کلاه برداری از طریق پشتیبانی فنی، هیچوقت ترکیب چندان جالبی به نظر نمی رسد اما این دو، ماهیتی مشابه با یکدیگر دارند و هردو با هدف درخواست پول از قربانی ها در عوض «تعمیر» کامپیوتر آنها صورت می گیرند. اما در دنیای متصل امروزی، مجرمان سایبری دیگر از هیچ تلاشی برای فریب کاربران دریغ نمی کنند و اخیراً هکرهای هندی، به ادغام باج افزارها با کلاه برداری از طریق پشتیبانی فنی پرداخته اند.
«جاکوب کروستک»، یکی از مهندسین و تحلیلگر بدافزارها در کمپانی Avast، به تازگی با باج افزار Vindows Locker مواجه شده که به کمک پشتیبانی فنی تقلبی، از قربانیان باج خواهی می کند. باج افزار مورد اشاره، پیغامی را برای کاربر به نمایش در می آورد و می گوید که فایل های وی، با ویروس Zeus قفل شده اند و لازم است با شماره خاصی برای صحبت با یکی از اپراتورهای فنی مایکروسافت تماس گرفته شود.
در ادامه، به کاربر توضیح داده می شود که با پرداخت 349.99 دلار، قادر به بازپس گیری فایل های قفل شده خود خواهد بود. بعد از این، تمام فایل های رمزگشایی شده، با فرمت .vindows قفل می شوند. در صورت تماس با شماره مورد نظر، شخصی در هند پاسخگو خواهد بود که ادعا می کند از کارکنان مایکروسافت و قادر به حل مشکل است.
اما هکرهای هندی هیچ برنامه ای برای کمک به کاربر ندارند و دلیل لزوم به برقراری تماس، جمع آوری اطلاعات شخصی و مالی کاربر برای خالی کردن حساب وی است. برای آن که همه چیز قانع کننده تر به نظر برسد، کلاه برداران یک صفحه وب شبیه به صفحه پشتیبانی مایکروسافت ساخته اند که شما را به صفحه ای دیگر برای وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری هدایت می کند.
در نهایت باید افزود که توسعه دهندگان بدافزار Vindows Locker با اشتباهات زیادی در برنامه نویسی آن مواجه شده اند و آزمایشگاه Malwarebytes توانسته اپلیکیشنی دیگر برای بازپس گیری فایل های از دست رفته توسعه دهد که از طریق این لینک قابل دانلود است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.