انتشار تصاویر زنده و واضح از موبایل گلکسی C7 Pro سامسونگ
مدتی است شنیده می شود کمپانی کره ای سامسونگ قصد دارد جدیدترین موبایلش برای کشور چین را تحت عنوان گلکسی C7 Pro معرفی و عرضه نماید. در حالی که بیش از پیش به موعد گفته ...
مدتی است شنیده می شود کمپانی کره ای سامسونگ قصد دارد جدیدترین موبایلش برای کشور چین را تحت عنوان گلکسی C7 Pro معرفی و عرضه نماید.
در حالی که بیش از پیش به موعد گفته شده نزدیک می شویم تصاویر زنده جدید و واضحی از موبایل فوق منتشر شده که نشان از طراحی آشنای سامسونگ و بدون خلاقیت خاصی دارد.
نسخه مشاهده شده از این موبایل که با نام رمز SM-C7010 شناخته می شود، رنگ طلایی C7 Pro بوده و اگر کمی دقت کنیم متوجه خواهیم شد که درون قاب محافظ نامرئی TPU قرار دارد.
بنابر شواهد به دست آمده گفته می شود نمایشگر این موبایل هوشمند 5.7 اینچی از رزوشون 1080p برخوردار بوده و دکمه هوم آن به سنسور اثر انگشت مجهز است.
از طرفی مشخصات فاش شده از طریق بنچمارک ها به بهره مندی از چیپست اسنپدراگون 626 با هشت هسته و فرکانس پردازشی 2.21 گیگاهرتز و 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی اشاره دارند.
گفتنی است 3300 میلی آمپر باتری نیروبخش سیستم عامل اندروید 6.0.1 تلفن هوشمند جدید سامسونگ برای چینی ها خواهد بود.
ناگفته نماند برخلاف گمانه های پیشین، موبایل C7 Pro احتمالاً با قیمت 400 دلار و تا پایان ماه جاری میلادی معرفی و روانه بازار خواهد شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.









کپی و بس .
دیجیاتو همیشه پایدار ✌✌✌✌????????????
ممنون دیجیاتو نظرات توهین آمیز را پاک کردی
سانسور سایه!
کسی شماها را مجبور نکرده سامسونگ بخرید چون پول ندارید مجبورید برید بنجل چینی مثل شامپوییی?? و هوایییپ بخرید
کسیم تو رو مجبور نکرده یاوه بگی.
خخخخخ دیجیاتو کلا با کلمه سامی مشکل داره
انقدر گفتید هوایی خوبه فلان بیسار برید یوتیوپ دراپ تست و....p9 را نگاه کنید و ببینید چه بدنه و صفحه ضعیفی دارد??????? واقعا هیچ چیزی مثل سامسونگ نمیشه خودم الان نوت ۴ دارم هزار بار از دستم افتاده زمین هیچیش نشده فقط سامسونگ را عشقس???????
بابا سامسونگ اصن خدا اصن پیغمبر.جیگرمونو خون کردیا
واقعا هیچ چیزی مثل سامی جون نمیشه خودم الان نوت ۴ دارم هزار بار از دستم افتاده زمین هیچیش نشده فقط سامی را عشقس???????
دیجیاتو باید با خاک یکسان بشه
بده بکنیم ژان ژان
هرجا اسم سامسونگ میاد تایید نمیکنه در دیجیاتو باید گل گرفته بشه لایک کنید دوستان
انقدر گفتید هوایی خوبه فلان بیسار برید یوتیوپ دراپ تست و....p9 را نگاه کنید و ببینید چه بدنه و صفحه ضعیفی دارد??????? واقعا هیچ چیزی مثل سامی جون????? نمیشه خودم الان نوت ۴ دارم هزار بار از دستم افتاده زمین هیچیش نشده فقط سامی را عشقس???????
انقدر گفتید هوایی خوبه فلان بیسار برید یوتیوپ دراپ تست و....p9 را نگاه کنید و ببینید چه بدنه و صفحه ضعیفی دارد
فن هوایی هستی ? ? ? ? ? ? ?
دیجیاتو نعلت بهت چرا نظرات منو تایید نمیکنی حرف بدی که نزدم???????????
اين گوشياى سامسونگ كه معرفى ميشن حس ميكنم يه دونه گوشيه ولى هر ماه هى معرفيش ميكنن
400 دلار ؟
چخبره
خب بجاش وان پلاس 3تی میگیری
داداش سامسونگ کارش همیته فکرکردی چرا شرکت پولداریه چون یک گوشی بی کیفیت رو با خدایی تومن قیمت میده ملت نادان هم میخرن با400دلار روش 50دلار دیگه میزاری میری وان پلاس 3tمیخری که 100برابر این گوشی ارزش خرید داره
طراحیش مثل بقیه سامسونگاس ولی انصافا زشت نیست دیگه.
مث جریان ۲۰۶ شده از بس دیدیمش تکراری شده ولی خب زشت نیست
اینم همینجوریه
باز هم طراحی افتضاح
الجی داره گوشیهای پایین رده رو هم با اندروید 7 میده.سامسونگ جان از همسایت هم یچیزایی یاد بگیری بد نیست.بدترین پشتیبانی رو سامسونگ داره
همین عکس ها رم سانسور کردین که مثلا ما تحریک نشیم؟