ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

چگونه از طریق کامپیوتر، فکس ارسال کنیم؟

فرستادن فکس این روزها کاربرد خیلی زیادی ندارد و نهایتا برای کارهای اداری، از این سیستم ارتباطی استفاده می شود. به همین منظور خرید یک ماشین فکس، چندان ضروری به نظر نمی رسد. اما نداشتن آن هم زمانی ...

نیما فرشین
نوشته شده توسط نیما فرشین | ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۲۰:۰۰

فرستادن فکس این روزها کاربرد خیلی زیادی ندارد و نهایتا برای کارهای اداری، از این سیستم ارتباطی استفاده می شود. به همین منظور خرید یک ماشین فکس، چندان ضروری به نظر نمی رسد. اما نداشتن آن هم زمانی گریبانمان را می گیرد که تنها راه ارتباطی با یک اداره، ارسال فکس باشد.

خوشبختانه راه های دیگری هم برای ارسال فکس وجود دارند که می توان از آن ها در مواقع مورد نیاز و اضطراری استفاده کرد. یکی از این راه ها استفاده از کامپیوتر به جای ماشین فکس است. برای تبدیل کردن کامپیوتر به یک ماشین فکس دو روش ساده و کم خرج وجود دارند که در ادامه این متن می خواهیم بیشتر در ارتباط با آن ها صحبت کنیم. با دیجیاتو همراه باشید.

استفاده از اپ های موجود در سیستم عامل برای ارسال فکس

یکی از راحت ترین راه های ارسال فکس از طریق کامپیوتر، استفاده از برنامه های موجود روی سیستم عامل هاست. هم ویندوز و هم مکینتاش ویژگی هایی دارند که می توان به وسیله آن ها فکس ارسال کرد. البته گفتنیست که ارسال فکس از این طریق، نیازمند امکاناتی است که باید قبل از شروع کار به آن ها توجه شود.

برای استفاده از این ویژگی ها، نیازمند نصب یک فکس مودم روی کامپیوتر خود هستید. خوشبختانه فکس مودم ها قیمت چندانی ندارند و می توان با خرید آن ها در مخارج صرفه جویی کرد. پس از نصب فکس مودم روی سیستم خود، کابل تلفن را به آن متصل کنید تا شرایط برای ارسال فکس مهیا شود. با به پایان رسیدن مراحل نصب فکس مودم، نوبت به مراحل نرم افزاری می رسد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

نحوه ارسال فکس از طریق ویندوز: 

۱) ابتدا در نوار جستجو عبارت «Windows Fax and Scan» را تایپ کنید.

۲) با مشاهده نتایج، روی برنامه مورد نظر کلیک کنید و وارد پنجره مرتبط با آن شوید.

۳) سپس با ورود به برنامه مورد بحث، در سمت چپ بالای پنجره Windows Fax and Scan به دنبال «New Fax» بگردید.

۴) با کلیک روی آن، وارد صفحه نصب اولیه مربوط به مودم می شوید. گزینه «Connect to fax modem» را انتخاب کنید تا مراحل نصب آغاز شود.

۵) با پایان یافتن مراحل نصب، وارد صفحه ای می شوید که باید در آن متن فکس و شماره تلفن مقصد را وارد کنید. همچنین می توانید فایلی را هم به متن فکس، پیوست کنید.

۶) پس از پایان مراحل روی کلید «Send» کلیک کنید تا فکس تان برای شماره مورد نظر ارسال شود.

نحوه ارسال فکس روی مکینتاش

۱) فایلی که می خواهید فکس کنید را انتخاب کنید و وارد آن شوید.

۲) از طریق منو فایل، کلید «Print» را انتخاب کنید.

۳) روی گزینه «PDF» کلیک و از آن جا «Fax PDF» را انتخاب کنید.

۴) در مقابل نوار «To» شماره فکس مقصد را تایپ کنید.

۵) سپس در بخش مودم، گزینه «Internet Modem» را انتخاب و سپس روی گزینه «Send» کلیک کنید.

استفاده از سرویس های آنلاین برای ارسال فکس

در کنار راهکارهایی که برای ویندوز و مک گفته شد، سرویس های آنلاینی هم در فضای وب وجود دارند که می توان از طریق آن ها فکس ارسال کرد. یکی از سرویس های ایرانی موجود برای اینکار، Fax.ir است. Fax.ir سرویس آنلاینی است که می توان با خرید اشتراک آن و پرداخت هزینه ای ناچیز، بدون استفاده از هیچ سخت افزار اضافه ای فکس ارسال کرد.

برای ارسال فکس از طریق Fax.ir، ابتدا می بایست در وبسایت این سرویس آنلاین ثبت نام کرد. به همین منظور باید وارد بخش عضویت سایت شوید و از آنجا اطلاعات خود را ثبت کنید. همچنین در صفحه عضویت امکان انتخاب سرویس های مختلف نیز وجود دارد که می توانید بسته به نیازتان یکی از آن ها را انتخاب کنید.

با پایان یافتن مراحل ثبت نام، پیامکی برای احراز هویت شما به شماره ی موبایل تان ارسال می شود. آن را در داشبورد مخصوص Fax.ir وارد کنید تا حساب کاربری تان فعال شود. سپس روی کلید فکس کلیک کنید و با ورود به صفحه مرتبط با آن، شماره فکس مقصد را وارد نمایید.

با افزودن فایل فکس، کار تمام است و کافیست روی گزینه ارسال کلیک کنید. البته علاوه بر Fax.ir سرویس های دیگری نیز در فضای وب وجود دارند که هر یک خدمات خاص خود را برای ارسال فکس آنلاین ارائه می دهند. می توان با یک جستجوی ساده در گوگل، نشانی آن ها را پیدا کرد و از سرویس هایشان برای ارسال فکس بهره گرفت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی