نمایشگر آیفون 8 تراکم پیکسلی بسیار بالایی خواهد داشت
آیفون 8، همان موبایلی که این روزها خبرهای زیادی در موردش می شنوید، احتمالاً علاوه بر طراحی انقلابی (در بین مجموعه محصولات اپل) به نمایشگری با رزولوشن بسیار بالا هم مجهز خواهد شد. طبق توییتی ...
آیفون 8، همان موبایلی که این روزها خبرهای زیادی در موردش می شنوید، احتمالاً علاوه بر طراحی انقلابی (در بین مجموعه محصولات اپل) به نمایشگری با رزولوشن بسیار بالا هم مجهز خواهد شد.
طبق توییتی که از سوی «استیو تروتن اسمیت»، یکی از توسعه دهندگان مشتاق اکوسیستم اپل منتشر شده، اطلاعات فرمور هوم پاد نشان می دهد رزولوشن بخش اصلی نمایشگر آیفون 8 برابر با 2436×1125 پیکسل است. جالب اینجاست که چند ماه قبل هم «مینگ-چی کو» افشاگر معروف اپل دقیقاً همین ارقام را گزارش کرده بود.
طبق تصویر شماتیک زیر، بخشی از نمایشگر 5.8 اینچی آیفون 8 به قسمت «فانکشن» اختصاص دارد که دکمه مجازی هوم و دیگر موارد مورد نیاز را در اختیار کاربر قرار خواهد داد.
اگر این ارقام صحت داشته باشند، می توان نتیجه گرفت که نمایشگر آیفون بسیار بهتر از محصولات کنونی این شرکت خواهد بود. به عنوان مثال آیفون 7 رزولوشن 750×1334 پیکسلی را در قالب نمایشگری 4.7 اینچی ارائه می دهد، که طبق استانداردهای اپل با تراکم 326 پیکسل بر اینچ، «رتینا» نامیده می شود. حال رزولوشن 1125×2436 پیکسل برای نمایشگر 5.15 اینچی می تواند تراکم 521ppi را به ارمغان بیاورد.
اپل در نخستین آیفون از رزولوشن 320×480 پیکسل استفاده کرد، اما آیفون 4 که نخستین موبایل مجهز به نمایشگر رتینا محسوب می شد، رزولوشنی معادل 640×960 پیکسل داشت.
با توجه به این اقدام، می توان صفحه نمایش آیفون 8 را در کنار دیگر پرچمداران کنونی بازار قرار داد که با توجه به تراکم پیکسلی بالا، تجربه هرچه بهتر واقعیت مجازی را ممکن می سازند. البته باز هم تا زمان معرفی رسمی این تلفن همراه مورد انتظار، نمی توان در مورد هیچکدام از ویژگی های فوق با اطمینان کامل صحبت کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.


انقلابی????
و من شما را به سال ۲۰۱۴ میبرم و با ال جی جی۳ آشنا میکنم ?
hala taze in iphone 8 esh shayad bashe??
yaani hanooz ke hanooze full hd hm nist????fek kon 4 toman bedi pool gooshi baad safheye hd bashe???
مهم کیفیته،که کیفیتش خوبه
اچ دی و فول اچ دی و ... اینا مهم نیست،
مهم چشمته که کدومو خوب تشخیص میده،
تا اخبار ایفون 8میاد یه عده بد جوری بهشون فشار میاد :)) خب تو گوشی ک دوسداری بخر چرا زور بهت میاد میای اینجا چرتو پرت میگی همین گوشی ببین چقد محبوب میشه میفروشه چیزی ک بد باشه میره تو زباله دان تاریخ حتما چیز خوبیه با اینکه گرونه و میان رده نداره انقد فروش داره
مثل اینکه درست گفتی??
نگا چند تا دیس لایک گرفتی
به ار مغان بیاورد ??????????
تازه میشه galaxy s6 ?
چی شد وقتی سونی نمایشگر 4k رو معرفی کرد که اپل میگفت این همه تراکم پیکسل کاربردی نیست. و چشم انسان نمیتونه تفاوت رو احساس کنه . الان خودش به این نتیچه رسیده که اشتباه میکرده
اگر متن رو مطالعه کرده باشین نوشته برای واقعیت مجازی به این کیفیت در امده
بابا حرفای اپل یه روز هم اعتبار ندارن ...
خوشم میاد از آیفون های زمان استیو جابز فقط آهنگ زنگشون همونه...
سلام دوستان ببخشید بی ربطه.
من دو روزه که با نت های وب نمیتونم اکثر سایت های خارجی (حتس اونایی که فیلتر نیستن) رو باز کنم و نتم محدود شده به سایت های ایرانی.
حتی فیل.تر.شکن.ها هم هیچکدومشون کار نمیکنه.
میخواستم ببینم شما هم همچین مشکلی دارین؟