ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مالی و سرمایه گذاری

نماینده مجلس: باید اعتماد مردم برای واگذاری ارزهای خانگی به صندوق‌های ارزی جلب شود

برای سرمایه‌گذاری روی صندوق‌های ارزی باید اسکناس یا حواله اری به صندوق تحویل داد.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه منتشر شده در 6 تیر 1405  |  09:44

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی، گفت موفقیت این صندوق‌ها به جلب اعتماد مردم برای واگذاری ارزهای خانگی وابسته است؛ موضوعی که به گفته او با توجه به تجربه‌های گذشته، نیازمند اعتمادسازی جدی است.

محسن زنگنه در گفتگو با سنا درباره راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت ارزی، تأکید کرد موفقیت این ابزار مالی تنها در صورت جلب اعتماد عمومی امکان‌پذیر خواهد بود:

«باید اعتماد سرمایه‌گذاران برای خرید واحدهای صندوق‌های ارزی و واگذاری ارزهای خانگی به این صندوق‌ها جلب شود. با توجه به برخی تجربیات رخ داده در گذشته، این اعتمادسازی باید با دقت و حساسیت بیشتری پیگیری شود.»

زنگنه همچنین تأکید کرد تأسیس صندوق‌های ارزی اقدام مثبتی است، اما تحقق اهداف آن نیازمند یک بسته سیاستی جامع است؛ به‌گونه‌ای که علاوه بر طراحی سازوکارهای اجرایی، آثار جانبی این ابزار مالی نیز مدیریت شود.

سازمان بورس اخیراً به نخستین متقاضیان تأسیس صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت ارزی موافقت اصولی داده است. در این صندوق‌ها، سرمایه‌گذاران می‌توانند هنگام خرید واحدها، ارز خود را به‌صورت اسکناس یا حواله ارزی به صندوق تحویل دهند و هنگام ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری نیز، در صورت تمایل، ارز خود را دوباره به همان شکل دریافت کنند.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Mehr7400

    چشم عباس عاغا
    همین فردا مردم دلارهاشون رو میدن به شما تا شما بکارید و درخت دلار دربیاد و میوه دلار رو بدید به مردم!!!!!!
    درست مثل بودجه مملکت که تا الان درست و به جا هزینه شده
    مثل پول نفت ملی که الان همه مردم میدونن که نفت رو بشکه ایی چند میفروشیم! (چون ملی هست دیگه)
    مثل تاسیسات درون کوه و بیابون که جاده نداره ولی شهر ساختید...!!!
    واقعا اینا چی فکر کردن پیش خودشون!؟
    طرف یه سطل ماست دستش گرفته و جلوی دریا وایساده و توهم زده که اگه این سطل ماست رو بریزیم توی دریا
    یه دریا دوغ داریم!!!!
    از الان دارن برای توهمشون چاله میکنن!!!!

مطالب پیشنهادی