۳۶ هزار پلیس نیویورک موبایلهای لومیای خود را با آیفون 7 و 7 پلاس تعویض کردند
شهر نیویورک در آمریکا سیب بزرگ لقب دارد اما امروز این نام مستعار، معنای دیگری به خود گرفته است چرا که ۳۶ هزار افسر اداره پلیس نیویورک سیتی موبایلهای تحت ویندوز خود را با آیفونهای 7 ...
شهر نیویورک در آمریکا سیب بزرگ لقب دارد اما امروز این نام مستعار، معنای دیگری به خود گرفته است چرا که ۳۶ هزار افسر اداره پلیس نیویورک سیتی موبایلهای تحت ویندوز خود را با آیفونهای 7 و 7 پلاس تعویض کردهاند. پلیسهای این شهر از انتخاب این مدلها به عنوان تجهیزات استاندارد جدید نیروی پلیس این شهر بسیار هیجان زده شده و حتی آنها «فراترین ابزار مقابله با جرم» نامیدهاند.
طی هفتهی گذشته، ۳۶ هزار موبایل لومیای نوکیا که از سال ۲۰۱۴ به افسران پلیس نیویورک داده شده بود توسط مسئولان ادارهی پلیس جمع آوری شده و با آیفونهای سال ۲۰۱۶ تعویض شد. تحویل دادن این تعداد تلفن هوشمند نوکیا در ۴ سال گذشته قسمتی از پروژهای ۱۶۰ میلیون دلاری بود که قصد داشت تجهیزات نیروی پلیس این شهر را با دوران مدرن تطبیق دهد. این پروژه دو سال طول کشید تا به طور کامل عملی شود اما تنها پس از یک سال در مردادماه اداره پلیس نیویورک سیتی تصمیم گرفت تا برند انتخابی خود را تغییر دهد.
تعویض این آیفونها رایگان بوده و از مالیات مردم برای این پروژه هزینه نشده است
خبر خوب برای مردم شهر نیویورک که مالیات سنگینی پرداخت می کنند این است که این آیفونها برایشان هزینهای نداشته و بر اساس همکاری اداره پلیس نیویورک سیتی با اپراتور AT&T، ارتقای آیفونها رایگان بوده است. به گزارش این اپراتور روزانه ۶۰۰ تلفن هوشمند تعویض میشود.
یا قرار گرفتن آیفون 7 در تجهیزات استاندارد افسران پلیس شهر نیویورک، آنها میتوانند عکسها و ویدیوهای نظارتی گرفته و از آنها به عنوان مدرک استفاده کنند. همچنین آنها قادر خواهند بود سابقهی کیفری و گذشتهی مجرمان را چک کرده و یا اتفاقات مختلفی را به صورت آنلاین گزارش کنند. ضمن اینکه یک اپلیکشین خاص به نام ۹۱۱ نیز در این تلفنهای هوشمند نصب شده که به آنها اجازه میدهد به بیسیم مخصوص پلیس نیویورک نصب شوند.
یکی از افسران اداره پلیس نیویورک سیتی به نام «کریستوفر کلمپیته ادعا میکند که با استفاده از اپ یاد شده پلیسها قادرند که سریعتر از اتفاقات مطلع شده و در کوتاهترین خود را به محل حادثه برسانند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
برای اینکه رفتار پلیس تحت نظارت باشه در زمان کار، دوربین کوچکی که به لباس شان متصل است فیلمبرداری می کنه.
جالبه ولی اونجا آمریکاست هزار تا کشور دیگه بدبخت هم مثل ما نیست
به هر حال تفاوت هایی باید بین کشور های پیشرفته و جهان سوم باشه
خب مثلا منظورت ار حرفی که زدی چی بود
بعد پلیس های ما نباید در زمان خدمت گوشی دوربین دار و خیلی چیزای دیگه داشته باشن.....جالبه
خوش به حال پلیس نیویورک