بعد از سمند و سورن، حال نوبت رانا است که ایران خودرو آن را در سال ۹۷ با ظاهر فیس لیفت عرضه کند.
آن طور که برخی مدارک تصویری خبر می دهند، گروه صنعتی ایران خودرو در سال جاری سمند، سورن توربو و رانا را در نسخه فیس لیفت شده برای بازار معرفی می کند و از طرفی دنا پلاس توربو اتوماتیک نیز با گیربکس پانچ و اضافه شدن چند آپشن به بازار ورود پیدا خواهد کرد.
تغییرات اعمال شده بر روی رانا فیس لیفت شامل: چراغ جلو و عقب، آینه ها و همرنگ شدن ضربه گیر درب ها، دستگیره ها و فرمان جدید است. همچنین رانای جدید مجهز به سیستم کروز کنترل خواهد بود.
با توجه به سیاست جدید ایران خودرو، به نظر می رسد که رانا جدید نیز به دی لایت نیز مجهز شده باشد. از طرفی آینه های جانبی خودرو تغییر کرده اند و به چراغ راهنما نیز مجهز شده اند.
از دیگر تغییرات جزئی رانا می توانند به طراحی جدید قالپاق آن اشاره کرد و همچنان جای این سوال را باقی می گذارد که بالاخره چه زمانی همان رینگ های معرفی شده در سال ۱۳۹۱ بر روی خودرو نصب می شود.
آن طور که از تصاویر بیرونی مشخص است، صندلی عقب رانا فیس لیفت از این پس به سه پشت سری که گویا قابل تنظیم نیز هستند، مجهز خواهد شد. از طرفی برخی جزئیات جلو پنجره رانا هم تغییر کرده است و ظاهرا قرار است تا غربیلک فرمان جدید در این خودرو نصب شود.
پیش بینی ها نشان می دهد که در صورت معرفی هر چه زودتر رانا فیس لیفت و همچنین اضافه کردن برخی امکانات رفاهی، می توان با در نظرگیری قیمت کمتر از ۳۸ میلیون تومان برای این خودرو در سال جاری، رشد تولید و افزایش تقاضا را برای رانا فیس لیفت دید.
از طرف دیگر ظاهرا ایران خودرو تصمیم گرفته تا فروش پژو 206 صندوق دار را متوقف نماید و از این رو مشتریان فعلی 206 صندوق دار در نهایت ناچار به انتخاب رانا خواهند بود، این در حالیست که گزینه دیگر یعنی پژو 207 صندوق دار ایران خودرو نیز در مسیر افزایش شمار تولید قرار گرفته و مشتریان فراری از رانا، چاره ای ندارند جز آنکه با پرداخت بهای بیشتر به سراغ 207 صندوق دار بروند که احتمالا با گیربکس اتوماتیک نیز عرضه خواهد شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مصرف سوخت بالای داره صدی 10لیتر داخل شهر همه چی رو هم سرویس کردم
من الان 5 ماهی هست یک مدل 93 خریدم جلو داشبوردش صدا میده در ها هم خیلی صدا میدن اما شتاب خوبی داره و ترمزهاش عالیه ولی پدرم هیوندای النترا داره اون کجا و رانا کجا
یه پیکان جوانان به کل اینا می ارزه
میخواستیم امسال ماشین بگیریم ( در حد توان ) اما با تمامیه اینکه وسیله برای هر خونه ای لازمه ، منصرف شدم و نمیخرم ، فردا و پس فردا پول رو از بانک میکشم بیرون میرم زمین میخرم بجای سوء استفاده از پول من توی بانک های سپاهی بهتره زمین بگیرم تا اینها بفهمن که یک خر رو بجای اسب به مردم قالب نکنن.
خیلی وقت پیش پولمو از بانک کشیدم بیرون.الان 5 هزارتومن ندارم داخل بانک
خاطرات شهیداحمدی روشن رو بخون.پولشو اصلا توی بانک نگه نمیداشت.چون همین بانکها پدر اقتصادو در آوردن با واردات و...
الانم که خدارو شکر همشون ورشکست شدن در تئوری، و با کمک دولت سرپا نگه داشته شدن
ضمنا بانک ربطی به سپاه نداره.بجزیکیشون که اونم جدیده و عددی نیست درمقابل بانکهای دیگه. کانال ...نیوز کذابه کذاب.کلی عکش فتوشاپ کرد.سرچ کن
تمام بانک ها همشون بدون استثناء سپاهی هستن ، شما یعنی نمیتونین بدون اینکه سپاهی باشی بانک یا موسسات دزدی ایجاد کنی امکان نداره . بی برو برگرد باید بجایی وصل باشی از بیت گرفته تا پایینترین رده
فرمون ۲۰۷i :|
برم ماشینمو بفروشم -_-
یک زره خلاقیت تو وجودشون نیست. حداقل حرفی از فیس لیفت نمیزدید. اسم گیر نیاوردن بدبختا. مردم عزیز ما هم که مشکلی با تولیدات بی کیفیت و با امکانات 20 سال پیش ندارن. برید بخرید. مبارک باشه
خریدن صفر اینها، کم ظلمی به اقتصاد و قشر ضعیف نیست
برای اولین بار لایکت کردم و با حرفت موافقم اما اگر به نفع نظام صبحت نکرده باشی و واقعن به نفع مردم باشه ??? سپاس
دو سه سال پیش منم جزو تحریم کنندگان بودم.6 ماه ماشین نداشتم. تا زمانی که ملت همیشه درصحنه هجوم بردن و پرایدهای باد کرده رو 35میلیون 4 ساله خریدن و زحمات ما رو برباد دادن
الانم میتونم پرایدصفر بخرم با شرایط خوب(به نسبت شرایط بانکها) اما نمیخرم و یه ماشین کارکرده خریدم.خرجشم میکنم اما میدونم نفرین قشر ضعیف پشتم نیست...
هر چن سال یه بار یاد گرفتن چراغ 2اپشن میزارن روش میندازن به مردم ملت هم چون چاره ای ندارن وسیله لازم هستن میان میخرن
خدایا با این همه تکنولوژی و پیشرفت چیکار کنیم
خواهشا کلمه ی فیس لیفت رو بی ارزش نکنید . کجای دنیا زه هم رنگ بدنه و قالپاق رو فیس لیفت میدونن .