مدیرعامل آسیاتک: امیدوارم اینترنت ثابت ایران مانند نیجریه نشود
مدیرعامل آسیاتک در گفتگو با دیجیاتو خبر میدهد که ایران در گذشته زیرساخت مناسبی در بحث اینترنت ثابت داشت اما به دلیل عدم پیشرفت آن در سالهای گذشته، در حال تبدیل شدن به کشورهایی هستیم ...
مدیرعامل آسیاتک در گفتگو با دیجیاتو خبر میدهد که ایران در گذشته زیرساخت مناسبی در بحث اینترنت ثابت داشت اما به دلیل عدم پیشرفت آن در سالهای گذشته، در حال تبدیل شدن به کشورهایی هستیم که در مجموع شبکه ثابت نداشتهاند: «امروز در کشوری مانند نیجریه، ۱۶۰ میلیون سیمکارت فعال وجود دارد اما از طرف مقابل، فقط ۱۰۰ هزار اینترنت ثابت در آن فعال است. امیدوارم روزی نرسد که ایران شبیه نیجریه شود.»
«محمدعلی یوسفیزاده» خبر از چالشهای بزرگ در شرکتهای FCP میدهد و میگوید فضای خدمترسانی آنها زیر سوال رفته است. همین مسئله باعث شده است تا آسیاتک هم برای کنترل هزینهها، امسال حضور خود در نمایشگاه الکامپ را لغو کند: «همهمان درگیر این هستیم تا مدلهایی را داشته باشیم که از این مسیر خارج شویم و چالش حل شود.»
این در حالیست که رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به تازگی خبر داده بود که در تابستان تعرفههای جدیدی برای اینترنت ثابت اعلام خواهد شد. اما یوسفیزاده، عقیده دارد که مشکل تعرفه نیست و اکنون رقابت نابرابری میان اپراتورهای اینترنت ثابت و اپراتورهای موبایل وجود دارد. او در همین رابطه به دیجیاتو میگوید:
«مسئله، تغییر تعرفه ما نیست. مسئله این است که مجموعه سرویسهای ارتباطی باید با هم، همگون تغییر داده شود. ما امروز مدل سرویسدهی شرکتهای FCP را به مدل جهانی نزدیک کردهایم، اما مدل دیتای موبایل ما شبیه به مدل جهانی نیست. حال یا باید آن را تغییر دهیم یا FCP ها را به مدل قبلی برگردانیم.»
یوسفیزاده عقیده دارد که راه حل درست، این است که نظارت و رگولیشن بر دیتای موبایل هم درست اتفاق بیفتد: «امروز کف قیمت وجود دارد اما بعضاً دیده میشود که در سایت یا اپلیکیشنهای موبایلی، این اتفاق رعایت نمیشود. توقع داریم همان نظارت دقیقی که از تنظیم مقررات روی FCPها وجود دارد، روی اپراتورهای موبایل هم وجود داشته باشد. درک میکنیم که اپراتورهای موبایل بزرگتر هستند و مسائل و نکات فنی بزرگتری هم دارند، اما این مسئله دلیل نمیشود که رگولاتور ما نتواند مدیریت کند.»
«حسین فلاح جوشقانی»، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هفته گذشته در جمع خبرنگاران اظهار امیدواری کرده بود که تا پایان تابستان، حوزه تعرفه گذاری در بخش رقابتی یک بار برای همیشه جمع بندی شود. او همچنین خبر از آزادسازی، اما نه رهاسازی تعرفهها داده و گفته بود: «وقتی نظام به سمت آزادسازی برود، اپراتور خودش میداند برای مشترکین کم مصرف و پرمصرف چه تعرفهای ارائه دهد.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
کسایی که آسیاتک دارن لطف کنن بگن که الان وضعیت آسیاتک چطوره؟ پینگ و وضعیت فیلتر شکن ها و سرعت دانلود و شبانه و این چیزاش، من آسیاتک داشتم ولی متاسفانه اونقدر گرون بود که نمیصرفید چندین بار اعتراض کردم ولی گوش شنوا نبود تا اخرش جمع کردم الان چندین ماه پیشگامان دارم 3 - 4 ماه اول فوق العاده بود تا اینکه جریان فیلترین تلگرام شد و اینترنت پیشگامان به افتضاح ترین شکل ممکن رسید الان باز تصمیم گرفتم اینو جمع کنم به نظرتون به نسبت قیمت و گیگ (داخلی نه) و پینگ کدوم شرکت خوبه؟
اصلن و ابدن سمت اسیا تک نرو، یک ماه وقت منو گرفتن آخرهم سرویس م رو وصل نکردن جمع اوری زدم
پشتیبانیش به شدت ضعیفه زیر صفره، تبلیغاتشونم تمامن دروغه. تو داخل خودشون مشکل دارن
به ایشون بگید اگه دلشون برای اینترنت سوخته چرا میخوان نت موبایل رو داغون کنن؟ یه زمانی بود ملت میخواستن 60 گیگ بگیرن باید بالای صد تومن پول میدادن به شرکت همین آقا و شرکتای مشابه، حالا با یه بسته دو هزار تومنی سر صبح بلند میشن دانلود میکنن (شاید تو یه روز نشه ولی تو دو روز مثلا با کمتر از چهار هزار تومن میشه حدود 60 گیگ دانلود کرد) و دیگه این پولا نمیرسه به ایشون! نخیر آقای یوسفی زاده! نگران نباشید! یه زمانی شبانه داشتید و شرایط ثابت منصفانه تر بود. اون زمانی که خودتون شروع کردید به حرص و طمع بیشتر برای گرفتن پول از کاربران، فضا رو برای اپراتور های موبایل باز کردید و حالا فهمیدید چی شده! تعرفه آزاد بشه و شما و بقیه شرکت ها هم که تعرفه منصفانه میدید حتما مگه نه؟؟!!
می خواستم نظر بدم که دیدم شما همه چیزو گفتی.? ? فقط اضافه کنم که اینترنت سیمکارت نسبت به سرعتی که داره خیلی ارزان تر از اینترنت ثابت است.شبانه هارو که دیگه نگو.شبانه های همه سیمکارت ها خوبه.بیشتر بستگی به نیازتون داره.من ایرانسل ترجیح می دم.
چون دوستان شرایط رقابت ندارن و دلشون می خواد پول مفت در بیارن باید بزنن اینترنت همراه و هم خراب کنن ، الان هم به راحتی میگن تعرفه ها آزاد بشه قشنگ قراره طی یک هماهنگی دسته جمعی همه چیز و چند برابر کنن ...
دمش گرم. بالاخره یکی یه حرف خوب و درست زد. امیدوارم همچنان اجازه زندگی و کار داشته باشند تا شاید خیلیها از ایشان یاد بگیرن
به شدت مشخصه که به این شرکت های اینترنتی خیلی داره فشار میاد با این طرح های جدید...در واقع قبل از این طرح ها، خیلی راحت از کاربر چپاول می کردن و پول مفت بابت حجم میگرفتن...اما الان با این طرح های جدید همه اون کاربرهایی که قبلا بجز ۳۰ تومن طرح اولیه شاید بالای ۳۰-۴۰ هزار تومان مجبور بودن ترافیک بخرن، الان با یه طرح ۴۰ یا ۵۰ هزار تومانی همه نیاز اینترنتشون بر طرف میشه...برای همینه که این شرکت های ISP بهشون فشار اومده و دارن چرت و پرت میگن...تو ایران نشون داده شده که آزاد سازی قیمت ها هیچ وقت به نفع کاربرها نبوده...نمونه اش بلیط هواپیما که با همین دید قیمت هارو آزاد کردن و یک شبه متوسط قیمت بلیط هواپیما دو برابر شد...
اینا مشکلشون اینه که با نت جدید نمیتونن هر گیگ رو N تومن بفروشن که خیلی بهشون ضرر میکنه و اینا حجمم تو این حالت از هم کمتر میدن مثل شاتل که اخرش مجبور بشی حجم بخری که باعث شده شرکتای ضعیف مثل فن اوا و..... با حجم بیشتر خیلی قوی بشن واقغا از اخر تابستون میترسم