جمعآوری مخفیانه اطلاعات کاربران توسط انگری بردز، کلین مستر و ۱۷ هزار اپ اندرویدی دیگر
هزاران اپلیکیشن اندرویدی محبوب از جمله انگری بردز به صورت مخفیانه مشغول جاسوسی از فعالیت های کاربران گوشی های هوشمند هستند. این اپ های محبوب که در مجموع میلیاردها بار دانلود شده اند شامل عناوین پر ...
هزاران اپلیکیشن اندرویدی محبوب از جمله انگری بردز به صورت مخفیانه مشغول جاسوسی از فعالیت های کاربران گوشی های هوشمند هستند.
این اپ های محبوب که در مجموع میلیاردها بار دانلود شده اند شامل عناوین پر سر و صدایی نظیر انگری بردز کلاسیک، اپ کتاب صوتی Audible و کلین مستر می شوند. نحوه کار اپ ها بدین صورت است که یکتای منحصر به فردی را به هر کاربر نسبت داده و بر اساس آن سوابق تمام کلیک ها را حتی در صورت عدم رضایت به کمپانی های تبلیغاتی می فروشند؛ روندی که کاملا بر خلاف قوانین گوگل است.
متخصصان امنیت سایبری «موسسه بین المللی علوم کامپیوتر» در کالیفرنیا با انجام تجزیه و تحلیل های گسترده در مجموع ۱۷ هزار اپ متخلف را شناسایی کرده و این مساله را به کارشناسان گوگل اطلاع داده اند اما این کمپانی تا کنون اقدامات عملی را برای مبارزه با این اپ ها صورت نداده است.
کلین مستر روی حدود یک میلیارد دستگاه نصب شده
گوگل پس از انتشار عمومی این گزارش مدعی شده که در حال بررسی این رویداد است اما اشاره ای به تعداد اپ های متخلف نکرده است.
دلیل اصلی نگرانی این موسسه ثبت شدن فعالیت های کاربر توسط «شناسه های مداوم» است که امکان غیرفعال کردن آنها وجود ندارد. این شناسه یا ID مداوم توسط تمامی اپ ها قابل خواندن است و حتی در صورت پاک کردن سابقه کوکی ها نیز برخی توسعه دهنده ها قادر به رهگیری داده های تبلیغاتی خواهند بود. شناسه مذکور شامل ID اندروید دستگاه، آدرس مک و IMEI است که امکان ریست آنها وجود ندارد. به عبارت دیگر کنترل های حریم خصوصی که گوگل در اختیار کاربران قرار داده در این زمینه هیچ تاثیری ندارند.
ردیابی فعالیت های کاربران توسط اپلیکیشنی مثل کلین مستر که روی حدود یک میلیارد دستگاه نصب شده از گستردگی فراتر از حد تصور دامنه این فعالیت های مخرب حکایت دارد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یک سوال مهم: گوشی های اپل هم imei و آدرس مک را در اختیار همه نرم افزارها قرار می دهند؟؟
دو - سوم برنامه های اندروید مخرب هستند
در واقع چیزی به نام امنیت در این دنیا یک توهمه
چه فیزیکی چه مجازی?
از این بدتر اینه که برنامه های کرک نصب میکنید. طرف چند ماه وقت میذاره کرک میکنه رایگان میده بهت. چقدر جالب
وقتی حافظه داخلی گوشی ها کم باشه مردم کلین مستر و... نصب میکنن و حتی نمیدونن اینا خودشون حافظه رو اشغال میکنن تا کمکی بکنند.