پارس فاندینگ به دنبال اتصال سرمایهگذاران سنتی به استارتآپهاست
اولین برنامه جذب سرمایه پارس فاندینگ با حضور ۱۰ استارتاپ منتخب ۱۹ تیر ۹۸ برگزار می شود. هسته اولیه پارس فاندینگ از اواخر سال ۹۶ تشکیل شده و در اوایل سال ۱۳۹۷ رسما به عنوان یک ...
اولین برنامه جذب سرمایه پارس فاندینگ با حضور ۱۰ استارتاپ منتخب ۱۹ تیر ۹۸ برگزار می شود. هسته اولیه پارس فاندینگ از اواخر سال ۹۶ تشکیل شده و در اوایل سال ۱۳۹۷ رسما به عنوان یک شرکت فعال در حوزه تامین مالی جمعی (Crowdsourcing) آغاز به کار کرده است.
«شایان شلیله»، عضو هیات مدیره پارس فاندینگ در گفتگو با دیجیاتو عنوان میکند که این تیم قصد دارد در نوزدهم تیرماه نزدیک به هشت تیم از بین ۶۰ تیمی که در سال گذشته بررسی شده را برای سخنرانی و معرفی به این برنامه بیاورد. به گفته او هدف پارس فاندینگ این است که سرمایهگذاران سنتی را وارد گود استارت آپها کند و از همین رو از بسیاری از شرکتهای سرمایهگذاری سنتی نیز برای حضور در این برنامه دعوت شده است:
«یکی از کارهای ما آشنا کردن سرمایهگذار با استارت آپ است و برای رخ دادن این اتفاق هشت تیم برتر را در نوزدهم تیر ماه گرد هم میآوریم. از بین شصت تیمی که در سال گذشته دیدیم نزدیک به پانزده عدد از آنها وارد پلتفرم ما میشوند و هشت تا از برترینهایشان که تصور میکنیم برای سرمایهگذاران جذابتر باشند را نیز در برنامه جذب سرمایه گرد هم میآوریم.»
به گفته شلیله صد و بیست سرمایهگذار سنتی و آنلاین در روز نوزدهم تیرماه حضور خواهند داشت. او معتقد است که نباید فقط از صندوقهای سرمایهگذاری ریسک پذیر یا همان VCها فقط در این مراسمات دعوت کرد و باید بخش سنتی را نیز وارد حوزه استارت آپها کرد.
شلیله در پاسخ به چرایی انتخاب این هشت تیم به دیجیاتو میگوید: «تمام تیمها خوب بودند اما شرایط برخی از آنها چندان مناسب کار ما نبود یا یک سری مشکلات حقوقی داشتند. ما در هر حال قصد داریم که تا پایان سال سه رویداد مشابه دیگر هم راهاندازی کنیم و قطعا در رویدادهای بعدی از تیمهای دیگر استفاده خواهیم کرد.»
شلیله درباره نقش فرابورس در این سرمایهگذاری نیز به دیجیاتو میگوید: «فرابورس قصد دارد که رگولاتوری کرادفاندینگها را بر عهده بگیرد و این موضوع را از یک سال پیش تعیین کرده و نسبت به آن فراخوان داده است. ما در حال حاضر بخشها و قوانینی که از فرابورس اعلام شده را رعایت میکنیم اما نتوانستیم برای تکمیل شدن زیرساختها و شرایط بیشتر از این منتظر بمانیم و در حال حاضر با بخشی از اعلامیههای اعلام شده از سوی این سازمان این برنامه را راهاندازی کردیم. فرابورس در این برنامه حضور ندارد و مشغول تکمیل کردن آییننامهها است.»
به گفته مسئولان پارسفاندینگ قرار است که در روز سرمایه گذاری سبد متنوعی از استارتاپ ها ارائه شود تا سرمایه گذاران با این استارت آپ ها آشنا شده و جذب سرمایه آغاز شود. استارت آپ ها به مدت یک ماه روی پلتفرم پارس فاندینگ قرار می گیرند و می توانند جذب سرمایه انجام دهند. بعد از گذشت این مدت در صورت جذب سرمایه، برنامه تامین سرمایه استارت آپ ها بسته خواهد شد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.