ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پایان سرویس‌های ارزش افزوده
تکنولوژی

پایان سرویس‌های ارزش افزوده با ابلاغیه رگولاتوری کلید خورد

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات، با ارسال ابلاغیه‌ای به تمام اپراتورها توقف عملی سرویس‌های ارزش افزوده را آغاز کرد. توقف عملیات سرویس‌های ارزش افزوده یا همان وَس نزدیک به دو سال است ...

پگاه طوسی
نوشته شده توسط پگاه طوسی | ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۶

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات، با ارسال ابلاغیه‌ای به تمام اپراتورها توقف عملی سرویس‌های ارزش افزوده را آغاز کرد. توقف عملیات سرویس‌های ارزش افزوده یا همان وَس نزدیک به دو سال است که آغاز شده و حالا آنطور که وزیر ارتباطات چندی پیش اعلام کرده بود عمر اختاپوس‌های ارزش افزوده به پایان خواهد رسید.

اقدامات وزارت ارتباطات مبنی بر «پایان وس» یا خدمات ارزش افزوده اخیرا واکنش‌های متفاوتی به همراه داشته است. به جز حمایت‌ حداکثری کاربران در شبکه‌های اجتماعی، نمایندگان مجلس هم به این اقدام وزیر ارتباطات روی خوش نشان دادند. برای مثال «پروانه مافی» نماینده مردم تهران در مجلس، اخاذی از مردم با سرویس‌های ارزش افزوده را یکی از وظایف وزارت ارتباطات عنوان کرده بود وگفته بود  که وزارت ارتباطات نباید اجازه دهد این سرویس‌ها مردم را سرکیسه کنند.

«سیده فاطمه ذوالقدر» سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی هم اعلام کرده بود هر کاری که در راستای شفاف سازی باشد قابل تقدیر و حمایت است: «ما به عنوان نمایندگان مردم با ورود پول‌های کثیف به انتخابات موافق نیستیم؛ نه فقط در وزارت ارتباطات بلکه در تمام وزارتخانه‌ها». «رمضانعلی سبحانی‌فر» هم ضمن اعلام اینکه مجلس از هر اقدامی که در زمینه‌ی جلوگیری از فساد و افزایش شفافیت صورت پذیرد حمایت می‌کند، گفت: «فرقی نمی‌کند این شفاف سازی در زمینه‌ ارزش افزوده باشد و یا در وزارتخانه‌ها و حوزه‌های دیگر. مجلس به عنوان بعد نظارتی از این اقدامات حمایت می‌کند.»

در مقابل عده‌ای معدود پایان وس را مساوی با بیکار کردن ده‌ها هزار نفر در این شرایط اقتصادی معرفی کردند. به گفته «محمدجواد ابحطی» یکی از نمایندگان مجلس، راندن همه به یک چوب و بیکار کردن ده‌ها هزار نفر در این شرایط سخت اقتصادی عاقلانه نیست: «نه خدا را خوش می‌آید و نه بنده خدا را. به یقین تصمیمات خلق‌الساعه و عجولانه به نفع کشور نیست در حالی که می‌توانند مردم را با سامانه‌های جلوگیری از تخلف همچون شماره‌گیری #۸۰۰* آشنا کنند.»

و بازهم در همان سوی منتقدان عده‌ای این اقدام وزارت ارتباطات که «محمدجواد آذری جهرمی» در راس آن قرار دارد را اقدامی با اهداف خاص سیاسی عنوان کردند. پس از آن «حسین فلاح جوشقانی»، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از استقرار تیم نظارتی رگولاتوری در اپراتورها برای افزایش نظارت بر حوزه سرویس ارزش‌افزوده خبر داد و تاکید کرد ذی‌نفعان اصلی رگولاتوری مردم هستند و این سازمان هیچ انگیزه‌ سیاسی در این زمینه ندارد. ضمن آنکه درصدی از درآمد اپراتورها از «وس» به سازمان تنظیم مقررات تعلق می‌گیرد و اگر این سازمان نگاه مادی به این قضیه داشت هرگز پایان آن را مطرح نمی‌کرد.

امروز هم رگولاتوری در ابلاغیه‌ای به تمام اپراتورها توقف عملی سرویس‌های ارزش افزوده را آغاز کرد.

پایان سرویس‌های ارزش افزوده

در همین رابطه وزارت ارتباطات در ماه‌های اخیر اقداماتی در راستای ساماندهی سرویس‌های ارزش افزوده انجام داد و در آخرین خبرها سه سناریو برای تعیین تکلیف وضعیت این سرویس‌ها مطرح کرده بود.. صدور قبض جداگانه ارزش افزوده برای صاحبان سیم کارت، فعال کردن سرویس «ستاره هشتصد مربع» به صورت اتوماتیک و سرویس اطلاع رسانی ماهیانه از خدمات فعال ارزش افزوده کاربران از جمله این اقدامات بوده است.

گفتنی‌ست برخی خدمات دهندگان سرویس‌های ارزش افزوده تلفن همراه با استفاده از روش‌های غیرمنصفانه، برخی مشترکان را بدون اطلاع آنها عضو سرویس‌های خود می‌کنند. آذری جهرمی هم  چندی پیش از یک کلاهبرداری ۳۳ میلیارد تومانی در این زمینه پرده برداشته بود. در حال حاضر کاربران می‌توانند از طریق شماره گیری «ستاره هشتصد مربع» نسبت به وضعیت منوی سرویس‌های ارزش افزوده خود اطلاع کسب کنند و در صورتی که به عضویت ناخواسته سرویسی درآمده‌اند آن را لغو و اعلام کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • saeed۱۹۸۵۹
    saeed۱۹۸۵۹ | ۱۸ مهر ۱۳۹۸

    با اعلام این خبر و پیگیری با کد *۸۰۰# متوجه شدم من هم دچار این راهزنی اقایان شدم در حالی که همیشه سعی کردم جواب هیچ پیامک تبلیغاتی رو ندادم
    لعنت به این جمعیت دزدان

  • salar bahador
    salar bahador | ۱۷ مهر ۱۳۹۸

    سلام، من یکی از صدها برنامه نویس هستم که در یکی از این شرکت های مربوط به وس کار می کنم. آیا آقای جهرمی به این موضوع فکر نمی کنند که چند تا برنامه نویس و کسانی که در راستای تامین محتوا برای سرویس های وس کار میکنند بیکار میشن؟ خودشون که توانایی ایجاد شغل رو برای ماها ندارن. حالا که ما با توان خودمون اومدیم و تونستین در جایی مشغول بشیم آیا این درسته که با یه تصمیم عجولانه ماها و خیلی های دیگه رو بیکار کنن؟ همش دروغه محضه که مردم خبر ندارن و ای داد که مردم رو چاپیدن. تمام مراحل وس با تایید همراه اول و اعلام به کاربران اجام میشه و تا زمانی که کاربر در 2 مرحله این موضوع رو تایید نکنه به هیچ عنوان عضو سرویس نمیشه. آیا ایشون اصلا به داستان وس و فرآیندهای عضویت اون آشنا هستن؟ واقعا کدام تصمیمات با فکر انجام میشه؟ واقعا کدام؟

    • رویایی دارم
      رویایی دارم | ۱۸ مهر ۱۳۹۸

      شما برنامه نویس نیستین ، شماها بیشتر شبیه دزدای سر گردنه تشریف دارین که با انواع ترفندها جیب مردم ناآگاه رو خالی میکنین .هزار جور ترفند کثیف به کار میبرین تا مردم رو به دام بندازین. همچین میگه برنامه نویس ، مثل اینکه نرم افزار اتوکد یا آفیس درست کرده

    • Hadi.TJ
      Hadi.TJ | ۱۹ مهر ۱۳۹۸

      حرفت مثل این میمونه که یه دزد بیاد اعتراض کنه به دولت که میدونی با زیاد کردن پلیس و گشت های شبانه، چقدر باعث ضرر ما دزدها شدی و هممون بی کار شدیم...چرا تو فکر ما دزد ها نیستید؟؟؟ ... دوست عزیز شرکتی که شما توش استخدام شدی و داری برنامه نویسی میکنی، از پایه بیسش بر کلاهبرداری پایه گذاری شده...شما برو یه آمار بگیر چند نفر عضو سامانه شما هستند و روزانه ازشون پول کم میشه و چند نفر واقعا دارن از خدماتی که شما میدی استفاده میکنن؟؟؟ اونوقت میفهمی که چرا کار شرکت شما با یه شرکت کلاهبرداری و دزدی هیچ تفاوتی نداره...

  • مسعود
    مسعود | ۱۷ مهر ۱۳۹۸

    خدا رو شکر

  • salar bahador
    salar bahador | ۱۷ مهر ۱۳۹۸

    سلام

    • علی
      علی | ۱۷ مهر ۱۳۹۸

      سلام

مطالب پیشنهادی