انتقاد ستاره شناسان از پروژه اینترنت ماهوارهای «استارلینک» ادامه دارد
پروژه «استارلینک» یا اینترنت ماهوارهای شرکت «اسپیس اکس» اگرچه برای بسیاری از ساکنان زمین رویایی به نظر میرسد اما انتقادها به آن همچنان ادامه دارد، مخصوصاً از سوی ستارهشناسان. استارلینک قرار است در آیندهای نه ...
پروژه «استارلینک» یا اینترنت ماهوارهای شرکت «اسپیس اکس» اگرچه برای بسیاری از ساکنان زمین رویایی به نظر میرسد اما انتقادها به آن همچنان ادامه دارد، مخصوصاً از سوی ستارهشناسان.
استارلینک قرار است در آیندهای نه چندان دور اینترنت را در سراسر جهان در دسترس قرار دهد اما مشکل اصلی این طرح، تعداد بسیار زیاد ماهوارههایی است که برای اینترنت رسانی به زمین، در مدار قرار میگیرند.
اسپیس اکس اعلام کرده که برای تحقق این رویا، نیاز به قرارگیری ۴۲ هزار ماهواره مستقل در مدار وجود دارد و مسئله اینجاست که تا امروز تنها ۱۲۲ ماهواره مخصوص به مدار ارسال شدهاند؛ ماهوارههایی که همین حالا با وجود تعداد کمشان، تبدیل به چالشی برای دانشمندان شدهاند.
رصدخانهها برای ثبت تصاویری دقیق از صورت فلکی، تصاویری با اکسپوژر بالا را ثبت میکنند و گاهی هم پیش میآید که در تصاویرشان، یک ماهواره هم حضور داشته باشد. اگرچه حضور یک یا دو ماهواره نمیتواند مشکل بزرگی باشد اما حضور صدها یا در آینده هزاران ماهواره در این تصاویر، برای آنها یک مشکل بزرگ است.
به تازگی ستاره شناسان مختلفی تصاویری را منتشر کردهاند که نشان میدهد ماهوارههای استارلینک مزاحم آنها هستند؛ و این در حالیست که هنوز فقط ۱۲۲ ماهواره در مدار قرار گرفتهاند.
اسپیس اکس از سوی مقابل میگوید پیشنهادات برای حل این مشکل را میپذیرد؛ البته بدون اینکه تاثیری در تعداد ماهواره مورد نیاز برای تامین اینترنت به وجود بیاید.
آنچه باعث میشود ماهوارههای استارلینک در تصاویر ستارهشناسان و رصدخانهها به این شکل حضور داشته باشند، نور ساطع شده از پنلهای خورشیدی است که روی ماهوارهها قرار گرفتهاند و تاثیری منفی روی رصد آسمان در شب میگذارند.
برای آشنایی بیشتر با این پروژه اینترنت ماهوارهای که گفته میشود در آیندهای نزدیک به نتیجه میرسد، این ویدیو را تماشا کنید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هر چیزی رایگانش خوبه ولی اگه اینترنت بدون سانسور با چنین سرعتی (و این که همیشه وصله و اگه کند هم بشه به چشم نمیاد) بهمون بدن پولشو هم میدیم البته اگه پرداخت پولش تو ایران امکان پذیر باشه
فرکانسهای فعلی برای اینترنت LTE و Wifi برد کمی دارن و اینترنت ماهواره ای حتما نیاز به دیش برای تقویت سیگنال دریافتی خواهد داشت.
اینترنت ماهواره ای دو طرفه بهش می گویند SRS. کاملا مستقل و بدون فیلتر. یک کارت DVB اینترنتال یا اکسترنال روی کامپیوتر نصب میشود و اطلاعات فرکانس و Pid مربوطه روی اون ست میشود. دیش و LNB مخصوص سِند و ریسیو و یک اکانت از پرُوایدر یا سرویس دهنده اینترنت خارجی در گذشته شبیه اُپن اسکای روی جهات مختلف همچون W3 یا W6 یا nss6 و...
پرواز حریم خصوصیمان به فضا هم امکانپذیر شد! ما، درواقع، بسیار عقبتر از آنچه که "اطلاعاتمان" تجربه میکنند هستیم!
خارج از شوخیِ جدیای که کردم، به شخصه، سودای استفاده از پهنای باندی با سرعت حداقل هشت ترابیت در ثانیه را دارم! زیاد است؟ جناب وزیر آذری جهرمی قولاش را به من داده است!
دوباره شوخی کردم! خارج از آن، بسیار مایلام بدانم که ماهوارهها در مواجهه با شهابسنگها چه دفاعای از خود میکنند!
سهباره شوخی کردم!
برای دسترسی به این اینترنت با خود موبایل هم میشه وصل شد یا نیاز به روتر و گیرنده خاصی هست؟
برای استفاده عموم نیست و نیاز به گیرنده های خاصی داره که در اختیار شرکت های تامین کننده اینترنت قرار میگیره. امیدی از این طریق نداشته باشین.
این طرح دقیقا برای استفاده عموم هست
فقط برای دریافت نت نیاز به واسط زمینی هست که قطعا با جا افتن طرح انواع کوچک تر و شخصی ترش هم میاد
پیشبینی شده در حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلار درامد در سال داشته باشه
اینترنت از پیش یک ابزار ارتباطی نظامی بود -- حال، شما اون در جیب مبارکتون دارید!
نیاز به روتر یا گیرنده داره به شکل وایفا اشتراک بذاره ولی فکر نکنم تا یه دهه آینده همچین چیزی عملی بشه