اتصال ۱۵۰۰ روستای جدید به شبکه اینترنت پرسرعت همراه اول
امروز همزمان با روز جهانی ارتباطات، آیین «بهرهبرداری از اتصال روستاها به اینترنت پرسرعت همراه اول» با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیران استانی و مدیران همراه اول به شکل ...
امروز همزمان با روز جهانی ارتباطات، آیین «بهرهبرداری از اتصال روستاها به اینترنت پرسرعت همراه اول» با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیران استانی و مدیران همراه اول به شکل ویدیو کنفرانس برگزار شد.
همراه اول توانسته در یکسال اخیر ۱۵۸۷ روستا با جمعیت ۱.۳ میلیون نفر را به اینترنت پرسرعت متصل کند. میزان پیشرفت پروژهها برای سال جاری احداث ۳۹ سایت در ۵۸ روستا و ارتقا ۱۷ سایت در ۴۲ روستا بوده. این اپراتور تا به امروز توانسته ۴۱۴۲ روستا را با نسل چهارم، ۵۷۰۷ روستا را با نسل سوم و ۴۴۹۶۸ روستا را با نسل دوم اینترنت تحت پوشش قرار دهد.
همراه اول توانسته با سرمایهگذاری پروژهها در قالب USO (طرح خدمات عمومی اجباری روستایی)، ۸۶ درصد جمعیت روستایی را تحت پوشش سرویسهای خود قرار دهد و همچنین گستردهترین شبکه را در زمینه ارتباطات سیار ایجاد کند.
در مراسم امروز همراه اول از سایت نسل ۴ روستای سیدان از توابع شهرستان درمیان در استان خراسان جنوبی رونمایی کرد. معاون فنی و توسعه شبکه همراه اول، «مرتضی طاهریبخش» در این مراسم به این موضوع اشاره کرد که به علت تاکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، این اپراتور از محل اعتبارات USO و با حمایت سهامداران خود توانسته به این موفقیت دست پیدا کند و روستاهای زیادی را به شبکه اینترنت متصل کند. این اپراتور توانسته طی سه سال اخیر، اینترنت پرسرعت را در اختیار ۴۲۰۰ روستا قرار دهد.
طاهریبخش در این کنفرانس گفت:
«در یکسال اخیر ارتقا دسترسی ۱۴۰۷ روستا و ایجاد دسترسی جدید برای ۶۵۵ روستا به شبکه اینترنت پرسرعت نسل چهارم توسط شرکت ارتباطات سیار ایران انجام شده که آیین آن به صورت نمادین در روستای سیدان خراسان جنوبی برگزار شد.»
طاهریبخش در ادامه صحبتهای خود اعلام کرد که تمام شرایط بحرانی اخیر مانند سیل نوروز ۱۳۹۸ و کرونا در نوروز ۱۳۹۹ باعث شد که میزان مصرف شبکه ارتباطی افزایش پیدا کند تا جاییکه مصرف برخی اپلیکیشنهای داخلی تا ۱۰۰۰ درصد و متوسط مصرف کاربران از این برنامهها ۵۰۰ درصد رشد داشته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، «محمد جواد آذری جهرمی» در این مراسم اعلام کرد:
«مراکز داده همراه اول که با اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانهای غرب و شمال غرب کشور و تهران طراحی و پیادهسازی شده است، به زودی رونمایی خواهد شد.»
وزیر ارتباطات در ادامه گفت:
«تاکنون ۹۳ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور تحت پوشش تلفن همراه و اینترنت همراه قرار گرفتهاند که در راستای تحقق عدالت اجتماعی، این رقم تا پایان سال جاری به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.»
معاون اول رئیس جمهور، «اسحاق جهانگیری» در این مراسم آنلاین با تاکید بر اقدامات شایسته دولت دوازدهم به خصوص در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار کرد:
«یکی از مهمترین آنها، توسعه اینترنت پرسرعت تلفن همراه در روستاهاست که امروز از آقای آذری جهرمی و همراه اول بابت اهتمام به این موضوع تشکر میکنم و همچنین روز جهانی ارتباطات را نیز به فعالان این بخش تبریک عرض میکنم.»
شرکت ارتباطات سیار ایران هم اکنون ۶۹ میلیون مشترک تلفن همراه با ضریب نفوذ ۸۴ درصدی در کشور دارد و ارتباطات رومینگ بینالملل آن نیز با ۲۷۰ اپراتور در ۱۱۲ کشور جهان برقرار است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
درود. دوستان این آمار احتمالن واقعی است...چرا که ما تقریبا غالب روستاها اینترنت خیلیییی ضعیف داریم(نه که نداشته باشیم) و در متن گفته حدود 44 هزار روستا 2g و به شدت قطعی و ضعیفی دارند... ان شاء الله که دولت بعد از گسترش روی تقویت قطع نشدن کار کنه... ممنون?
به نظرم برای روستاها، اینترنت ثابت خیلی بهتره. چون واقعا امواج مخرب دکل های مخابراتی برای پوشش گیاهی و جانوری روستا مضره
کاش دروغ و وقاحت هم حدی داشت. تشنه دروغ گفتن هستن از بالا تا پایین
درود. دوست خوبم درسته که ما خیلی مشکل داریم اما این آمار واقعی هست!!!فک کردین چرا اونهایی که کمی بیشتر در عرصه ی تکنولوژی هستند میگویند دولت تنها در بخش ارتباطات خوب بوده؟! چون واقعا خوب بوده حداقل تو اینجا
این اعداد و ارقام فیک رو هیچوقت باور نکنید،
هر موقع داخل اون روستا بودین و زندگی کردین و هر لحظه اینترنت بدون قطعی و پرسرعت داشتین بعد ادعا بکنین،
روستای ما ۱۵کیلومتری مرکز همدان هستش و اینترنتش G و E هستش، و برای چندثانیه فقط H میشه،
در حالی که دکل همراه اول هم داخل روستاس،
با همراه اول هم چندین بار تماس گرفتم و هربار گفتن تشکیل پرونده دادیم و پیگیری میکنیم...
هنوز روستاهایی هستند در شهرستان گراش که دسترسی به تلفن ثابت و اینترنت ندارند
درود. بله متاسفانه به نظر من حتما کمی به مسئولینی که میتونید بگین هر چند احتمالش کمه رسیدگی کنن... ان شاء الله که تا پایان سال جاری یا سال بعدش قطعا وصل میشه... ان شاء الله