ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

پایداری شبکه همراه اول در مناطق زلزله زده استان سمنان

همراه اول بدون هیچ‌گونه قطعی و به شکل عادی در حال سرویس‌دهی به تمامی مشترکان خود در این استان است.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۱:۰۵

با وجود وقوع زلزله ۵.۵ ریشتری در نزدیکی شهر «سرخه»، همراه اول اعلام کرد ترافیک شبکه در این منطقه زلزله‌زده و حوالی آن، روان و بدون اختلال است.

به گزارش دیجیاتو و به نقل از روابط عمومی همراه اول، در پی وقوع زمین‌لرزه‌ای با شدت ۵.۵ ریشتر در ساعت ۲۱ و ۱۹ دقیقه روز گذشته، جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴، در ۱۷ کیلومتری «سرخه» واقع در استان سمنان آسیبی به شبکه اپراتور اول تلفن‌همراه کشور وارد نشده و هم‌اکنون بدون هیچ‌گونه قطعی و به شکل نرمال در حال سرویس‌دهی به تمامی مشترکان خود در این استان است.

بر اساس این گزارش، دقایقی پس از وقوع زلزله که در عمق ۱۰ کیلومتری زمین گزارش شده است، کارشناسان فنی همراه اول ضمن بررسی وضعیت شبکه این اپراتور در مناطق زلزله‌زده از سرویس‌دهی مناسب شبکه اطمینان حاصل کردند.

همراه اول با توجه به شبکه گسترده خود در کشور، اعلام آمادگی کرده از طریق رومینگ ملی پذیرای مشترکان سایر اپراتورها در این مناطق باشد.

مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی