تسلا در قعر جدول؛ اعلام نتایج ارزیابی کیفیت جیدی پاور 2020
موسسه جیدی پاور (J.D. Power) اخیرا نتایج ارزیابی مربوط به کیفیت اولیه خودروهای موجود در ایالات متحده را منتشر کرده است. در ارزیابی امسال که سی و چهارمین دوره محسوب میشود، برای اولین بار برند ...
موسسه جیدی پاور (J.D. Power) اخیرا نتایج ارزیابی مربوط به کیفیت اولیه خودروهای موجود در ایالات متحده را منتشر کرده است. در ارزیابی امسال که سی و چهارمین دوره محسوب میشود، برای اولین بار برند تسلا نیز حضور دارد.
جیدی پاور در ارزیابی کیفیت اولیه – موسوم به IQS – به بررسی ایرادات موجود در محصولات برندهای مختلف میپردازد. هر گونه نقص، عیوب ظاهری و مونتاژی، عدم کارکرد درست سیستمهای مختلف خودرو و همچنین برآورده نشدن انتظارات خریداران مدلها نو در 90 روز اول مالکیت جزو فاکتورهای مختلف این ارزیابی هستند.
در ارزیابی IQS سال 2020 دو برند داج و کیا هر دو با 136 ایراد در هر 100 خودرو در رتبه نخست حضور دارند؛ شورولت و رم نیز با 141 مشکل در هر 100 خودرو رتبه بعدی را به خود اختصاص دادهاند. جنسیس، میتسوبیشی، بیوک، جیامسی، فولکس واگن و هیوندای هم به ترتیب دیگر جایگاههای بالایی جدول را از آن خود کردهاند.
میانگین ایرادات گزارش شده از کل خودروها در ارزیابی امسال 166 مورد است. نکته عجیب و تاملبرانگیز اینکه اکثر برندهای لوکس ایراداتی بیشتر از رقم میانگین داشته و در ردههای پایینی جدول امسال قرار گرفتهاند. اینفینیتی، بامو، آکیورا، پورشه، جگوار، آئودی و مرسدس بنز برخی از این برندها هستند.
برندهای ژاپنی به کیفیت بالا معروف هستند، اما در ارزیابی امسال تنها میتسوبیشی، لکسس و نیسان ایراداتی کمتر از رقم میانگین داشتهاند و سایر برندها مثل هوندا، تویوتا، مزدا و سوبارو در پایین جدول ایستادهاند.
نکته حائز اهمیت دیگر حضور تسلا در قعر جدول ردهبندی امسال است. این خودروساز کالیفرنیایی با 250 مشکل در هر 100 مدل تولیدی، پر ایرادتر از تمامی برندها ظاهر شده است. البته آنطور که داگ بتس (Doug Betts) مدیر شاخه ارزیابیهای خودرویی جیدی پاور اعلام کرده، تسلا به علت جلوگیری از دسترسی نتایج رضایت مندی به مشتریان در 15 ایالت صلاحیت کامل برای حضور در رتبهبندی امسال را دارا نبوده و رقم بدست آمده مربوط به 35 ایالت است.
به گفته جیدی پاور تقریبا یک چهارم از مشکلات خودروهای جدید به سیستم اینفوتینمنت مربوط است. بیشترین گلایه مشتریان در این مورد با سیستم تشخیص صدای داخلی، اندروید اوتو/کارپلی، نمایشگرهای لمسی، سیستم مسیریاب و اتصال بلوتوث ارتباط دارد.
شایان ذکر است در ارزیابی امسال شورولت سونیک با 103 مشکل در هر صد دستگاه به عنوان باکیفیتترین مدل دست پیدا کرده است. در جداول زیر میتوانید مدلهای برتر در هر دسته را مشاهده فرمایید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
باید ببینی کی چی خریده که چه انتظاری داره از ماشینش
کسی که کیا میخره قطعا انتظار بنز و بی ام و نداره
کسی که ماشین آلمانی میخره هم خیییلییی توقعش بالاس که برآورده نمیشه
کسی که ماسل کار میخره بوگاتی نمیخواد از ماشینش
کسایی هم که تسلا میخرن از بس که جدیده و تبلیغ رو توانایی های هوشمندیش شده توقع سفینه داره که اشتباهه
اینا هم همش بلاییه که تبلیغات اغراق آمیز این روزای دنیا سر مردم میاره
حالم از تسلا و ماسک بهم میخوره، همچین اشخاص و شرکت هایی جدای از پیشرفت های سریعی که تو عرصه های فناوری رقم میزنن از بزرگ ترین تهدیدهای انسان مدرن در آینده خواهند بود...جوری که ذهن هارو استعمار میکنن...?
خب چیکار کنیم؟ پیشرفت که خود به خودی نمیشه
آزادی اندیشه یا پیشرفت افسارگیسخته؟
هر کسی انتخابی داره...
آنتروپی همیشه افسار گسیختس
یه چم راجع به ماسک بیشتر بخون نابغه ی اول بالفعل دنیاست و هرچی تا الان گفته همون شده و هر کاری گفته میکنم رو کرده
اتفاقا اون جزو اولین کساییه که میگه نباید زیاد به هوش مصنوعی بال و پر داد وگرنه جای انسان رو میگیره
تسلا و ماسک هم حالش از تو به هم میخوره
تسلا با تولیدمدل سه یه کم اشفته شده درست میشه