کالبدشکافی میت 40 RS چیپست حافظه هواوی را آشکار میکند
کالبدشکافی گوشی «هواوی میت 40 RS» توسط «Aio Technology» نشان میدهد که چینیها در تولید این دستگاه از چیپست حافظه هایسیلیکون استفاده کردهاند. چند روز قبل نیز، Aio Technology ویدئو کالبدشکافی هواوی میت 40 پرو ...
کالبدشکافی گوشی «هواوی میت 40 RS» توسط «Aio Technology» نشان میدهد که چینیها در تولید این دستگاه از چیپست حافظه هایسیلیکون استفاده کردهاند.
چند روز قبل نیز، Aio Technology ویدئو کالبدشکافی هواوی میت 40 پرو را منتشر کرد. برای کالبدشکافی گوشی، ابتدا پشت دستگاه به مدت سه دقیقه به آرامی گرم میشود تا بتوان پنل پشتی را به راحتی باز کرد. طراحی هواوی میت 40 RS شباهت زیادی به هواوی میت 40 پرو دارد. بعد از کالبد شکافی نیز این شباهتها به خوبی دیده میشود.
بعد از باز کردن پنل پشتی دستگاه، در قسمت بالایی گوشی، ماژول 5 دوربینه که یکی از آنها حسگر دمای IR است دیده میشود. در کنار ماژول دوربین، NFC و سیم پیچ شارژ بیسیم، باتری 4400 میلی آمپر ساعتی و ماژول شارژر قرار گرفته است. با قطع کردن چند سیم، میتوان به راحتی دوربینها را از گوشی جدا کرد.
در تصاویر تهیه شده از کالبدشکافی، به وضوح نام های سیلیکون روی چیپست حافظه دیده میشود. این موضوع تایید میکند که غول فناوری چینی در حال توسعه چیپستهای حافظه داخلی است. البته اطلاعات زیادی در مورد برنامههای هواوی برای توسعه حافظه داخلی در دست نیست.
براساس گزارشهای تهیه شده توسط وبلاگ نویسان چینی، هواوی میت 40 پرو و میت 40 RS، نخستین گوشیهای هوشمندی هستند که از حافظه SFS 1.0 هواوی بهره میبرند که تقریبا دو برابر سریعتر از حافظه UFS 3.1 در خواندن و نوشتن است.
در بنچمارک اخیر، سرعت نوشتن پیاپی حافظه SFS 1.0 هواوی 1280 مگابایت بر ثانیه و سرعت نوشتن تصادفی آن 548 مگابایت بر ثانیه اعلام شد که بسیار سریعتر از حافظه UFS 3.1 است که سرعت نوشتن پیاپی آن 700 مگابایت بر ثانیه و سرعت نوشتن تصادفی 200-300 مگابایت بر ثانیه است.
هنوز به صورت رسمی صحبتی در مورد استاندارد SFS مطرح نشده است. باید ببینیم هواوی چه برنامهای برای توسعه گوشیهای هوشمند خود دارد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هواوی اگه بتونه که بر مشکلات تحریم توسط دولت آمریکا و تامین زنجیره های تامین محصولات فائق بیاد، به زودی باز به تخت پادشاهی گوشی های هوشمند برمیگرده و رقبا رو جا میزاره ، همه چی در آینده مشخص میشه ، اما در کل به آینده روشن هواوی خوشبینم
فقط روی آمریکا رو کم کنه
دلمون خنک میشه
چقدر تو بدبختی ? ? ?
دنیا تا ابد مدیون امریکاست
تکنولوژی فقط هواوی .....
فقط بگم ماشاالله هواوی،،، ماشاالله
ماشاالله فناوری حافظه های ذخیره ساز فناوری هایی سطح بالا هستند مه براحتی هر شزکتی توان کار بر روی اونو ندارند
البته هووای سرمایه گذاری زیادی رو تحقیق و توسعه میکنه و دستاوردهای خوبی داشته اما در صنعت نیمه هادی فناوری حافظه جزو ابتدایی ترین تکنولوژی ها هست چون حافظه دارای بخش های پیرفته ای مثل محاسبه و منطق Arithmetic logic unit و جدیدا واحد پردازشی هوش مصنوعی نیست که پیچیده ترین بخش یک چیپست پیشرفته هست و به همین دلیل هم هست که شرکت های نسبتا زیادی در تولید حافظه نقش دارن که بودجه های تحقیق و توسعه آنچنانی هم ندارن.
مهمترین مسئله اینه که هر روز انقدر سرعت پیشرفت چین بالاست که بزودی در همه ی بخش ها از رقبا جلو میافته که در هیلی از بخش ها هم جلو افتاده ، خیلی هم خوبه چون نباید مسائلی که به پیشرفت انسان کمک میکنه انحصاری باشه وقتی رقابت درست باشه همه بهره میبرن مثل اینه که در یک مجتمع همه زندگی میکنن ولی مایحتاج اصلی زندگی فقط دست یک واحده اینطوری میتونه زور بگه ولی اگه همه بهره ببرن سیستم منصفانه میشه
ترجیح میدم تمام پیشرفت های علمی دنیا از طرف کشورهای دموکراتیکی مثل سوییس و سوئد و کانادا و استرالیا انجام بگیره ولی پیشرفت های علمی و اقتصادی کشورهای تمامیت خواه سرکوب گری مثل چین در کوتاه مدت شاید به نفع مردم باشه ولی در بلند مدت ابزاری هست برای تسلط پیدا کردن بر کشورهای دیگه و گسترش ماشین سرکوب آزادی اونها. خیالت راحت اگر چین به قدری پیشرفت کنه که تمام ساختار تکنولوژی دنیا رو بدست بگیره کوچکترین انتقادی از مقامات کشورت کنی اطلاعاتت تمام و کمال در اختیار مقامات نظامی کشورت و چین قرار میگیره.
انگار همین الانش حریم خصوصی همه حفظ شده ،،، شما وارد گوگل میشی با فیسبوک یا هر برنامه ای حالا چینی باشه یا آمریکایی کلا حریم خصوصیتون در اختیار شرکتها قرار میگیره ،، همین که از گوشی استفاده کنین یعنی تمام ،، دیگه حریم خصوصی و این چیزها معنا نداره ،،،، سوئد که دست نشانده انگلیسه ، کانادا نوکر آمریکاس ، سوئیس بانکدار و استرالیا ایالت دیگه ی انگلیسه ،،،،، دموکرات و تمامیت خواه و سرمایه داری و ....... تمام شده الان همه مثل هم هستن به این باید فکر کرد چطور میشه پیشرفت کرد و زندگی کرد با سیاست هم نباید کاری داشت ،،، داریم وارد دوره ی قدرت چین بر جهان میشیم مثل قبل آمریکا که دیگه دوره اش تمام شده ،،،،، پس بهتره بهره ببریم نه ساز مخالف بزنیم
حریم خصوصی مسئله ایه که شما به محض اینکه گوشی دستتون میگیرین نقض میشه همین گوگل و فیسبوک و ..... کافیه دیگه این مسائل مهم نیست مهم اینه که قدرت بعد از هفتاد سال سلطه ی آمریکا افتاده دست چین و قراره دنیای ابرقدرت چین شروع بشه بهتره از بهره برد نه اینکه مخالفت کرد ،،،، بهتره از دریچه سیاسی همه چیز رو نگاه نکنیم چون سیاست رو نمیشه کاریش کرد ،،، اون کشورهایی هم که گفتین که سوئد دست نشانده ی انگلیسه ، سوئیس بانکداریه ،، استرالیه ایالت دیگه ی انگلیسه و کانادا کشور تحت نظر انگلیسه که نوکر آمریکاس ،،،، تمامیت خواه و دموکراسی و سرمایه داری دیگه فرقی نداره همشون یکی هستن مهم اینه هر کی چطور میتونه از موقعیت ها بهره ببره و زندگیشو درست راست کنه همین