هیوندای شرکت بوستون داینامیکس را با ارزش ۱.۱ میلیارد دلار از سافت بانک خرید
«هیوندای» طی معاملهای که در آن «بوستون داینامیکس» 1.1 میلیارد دلار ارزش گذاری شده، 80 درصد سهام این شرکت را از «سافت بانک» ژاپن خرید. هیوندای با انتشار بیانیهای خرید بخش عمده سهام بوستون داینامیکس ...
«هیوندای» طی معاملهای که در آن «بوستون داینامیکس» 1.1 میلیارد دلار ارزش گذاری شده، 80 درصد سهام این شرکت را از «سافت بانک» ژاپن خرید.
هیوندای با انتشار بیانیهای خرید بخش عمده سهام بوستون داینامیکس از سافت بانک را علنی کرده است. در این معامله هیوندای تقریبا 80 درصد سهام این شرکت را به خود اختصاص میدهد. این در حالی است که مالک قبلی آن یعنی سافت بانک، حدود 20 درصد سهام را دراختیار خواهد داشت.
با تصاحب بوستون داینامیکس، هیوندای فرصت جدیدی برای توسعه روباتهای خدماتی و لجستیکی دراختیار خواهد داشت. این شرکت امیدوار است که با گذشت زمان بتواند در توسعه رباتهای انسان نما برای مشاغلی مانند مراقبت از بیماران در بیمارستانها به موفقیتهای خوبی دست پیدا کند. همچنین این سرمایهگذاری به هیوندای در توسعه بخش خودروهای خودران و توسعه ربات برای کارخانههای هوشمند کمک خواهد کرد.
کمپانی بوستون داینامیکس در زمینه تولید ابزارهای رباتیک تخصص دارد و نام آنها نیز با طراحی و تولید سگ رباتیکی به نام اسپات (Spot) مطرح شد. فروش این ربات اواسط امسال با قیمت 75000 دلار آغاز شد.
این ربات با هدف استفاده برای گشت زنی و بازرسی از انبارها طراحی شده است. با وجودی که بوستون داینامیکس شرکتی شناخته شده است؛ اما به نظر میرسد هرگز سودآور نبوده است. شاید این وضعیت با مدیریت و راهبرد هیوندای تغییر کند.
بوستون داینامیکس ابتدا تحت نظارت مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) فعالیت میکرد. بعد از مدتی به شرکتی مستقل تبدیل شد. در ادامه و در سال 2013، گوگل این شرکت را تصاحب کرد. سپس در سال 2017، آلفابت این شرکت را به سافت بانک فروخت.
اکنون نیز هیوندای از راه رسیده و 80 درصد سهام این شرکت را تصاحب کرده است. هیوندای طی چند سال اخیر در بخش رباتیک سرمایهگذاریهای بزرگی انجام داده و تصاحب بوستون داینامیکس میتواند این مسیر را برای هیوندای هموارتر کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
? ? ? ? ?
یکی باید جلوی گلوبالیست ها رو بگیره
به نظر من ولی یکی باید جلوی تعصبات رو بگیره! نه بلوک شرق، نه بلوک غرب و نه حکومتای ایدئولوژیک؛ هیچکدوم به درد نمیخورن! گلوبالیستها هم البته از سمت دیگه بوم میفتن؛ ولی به هر حال دلیل بر این نمیشه که چند قطبی بودن دنیا ادامه پیدا بکنه
به کشوری مثل آلمان توجهتون رو جلب میکنم... و جهت یادآوری آقا آریا؛ مطلب گیگافکتوری آلمان تسلا که یادتون نرفته!؟ راه نجات صنعت و تکنولوژی، از جهانی شدن (گلوبالی شدن) میگذره. اما در این مگرد که فعلا گلوبالیستها راه درستی رو طی نمیکنن، حق رو به شما میدم.
شده عروس هزار داماد
?
هیوندای ثابت کرده که از نظر مدیریتی و دیدگاههای راهبردی، پتانسیل خوبی داره. با این وجود، میشه به آینده شرکت امیدوار بود.
البته نباید اینم نادیده گرفت که وقتی MIT و گوگل یه شرکتی رو نتونستن به اوج سوددهی برسونن، هرگز کار راحتی برای هیوندای نخواهد بود!