شناسایی گونه جدیدی از کرونا در آمریکا که احتمالا در برابر واکسن مقاوم است
در حالی که بسیاری امید دارند واکسن بشر را از دست کرونا نجات دهد، سروکله گونههای جدید پیدا شده که سرعت شیوع بالاتری نسبت به گذشته دارند. حالا در آمریکا گونه جدیدی شناسایی شده که ...
در حالی که بسیاری امید دارند واکسن بشر را از دست کرونا نجات دهد، سروکله گونههای جدید پیدا شده که سرعت شیوع بالاتری نسبت به گذشته دارند. حالا در آمریکا گونه جدیدی شناسایی شده که احتمال مقاومتش در برابر واکسن وجود دارد.
در هفتههای اخیر ویروس کرونای انگلیسی به نام «B.1.1.7» موردتوجه زیادی قرار داشته، اما حالا یک گونه جدید در کالیفرنیا پیدا شده که «L452R» نام دارد. این گونه در مارس ۲۰۲۰ برای اولین بار در دانمارک شناسایی شد و سپس در ماه می در کالیفرنیا پیدا شد، اما حالا حضور گستردهتری در این ایالت دارد.
یک ویروسشناس و استاد دانشگاه به نام دکتر «چالز چیو» که همراه با دیگر پزشکان نمونهها را برای شناسایی نمونههای جدید توالییابی کرده، به این موضوع اشاره دارد که گونه جدید در برابر واکسنهای تایید شده کنونی حساسیت کمتری دارد، با این حال به پژوهشهای بیشتری نیاز است. چیو گفته:
«این گونه جدید شامل سه جهش در شاخک پروتئینی میشود و ویروس از این شاخک برای اتصال به سلولها و ورود به آنها استفاده میکند. هدف دو واکسن کنونی که در آمریکا تایید شدهاند، همین شاخک است.»
به گفته چیو جهش در شاخک پروتئینی میتواند روی کارایی واکسن تاثیرگذار باشد. ظاهرا گونه جدید در بسیاری از بخشهای کالیفرنیا شناسایی شده که برای مثال میتوان به شهرستان «سانتا کلارا»، سانفرانسیسکو و لس آنجلس اشاره کرد.
ظاهرا ۳.۸ درصد نمونههای مورد آزمایش در نوامبر ۲۰۲۰ مربوط به گونه L452R بودهاند و در اواخر دسامبر و اوایل ژانویه سهم آن به ۲۵.۲ درصد رسیده است. علاوه بر اینکه گونه جدید شاید روی کارایی واکسن تاثیر منفی داشته باشد، شماری از مردم در کالیفرنیا نسبت به واکسن کرونا مدرنا واکنش آلرژیک نشان دادهاند.
شمار مبتلایان به کرونا در کالیفرنیا در روزهای اخیر کاهش داشته، با این حال احتمال ورود گسترده کرونای انگلیسی به این منطقه وجود دارد. شیوع این گونه میتواند این ایالت آمریکا را وارد بحران جدیدی کند.
در صورتی که ثابت شود گونه L452R در برابر واکسن مقاوم است و نمیتوان با واکسن از انتقال آن جلوگیری کرد، شوک جدیدی به جهان وارد میشود، البته شاید شرکتها با تغییرات در واکسنهای خود بتوانند با آن مقابله کنند. در آینده پژوهشهای بیشتری درباره این گونه انجام خواهد شد که میتوانند چنین فرضیهای را تایید یا رد کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بابا بس کنید اه. یکی میگه آمریکا یکی میگه چین. به طور پیشفرض به همه ( چین آمریکا ایران) بدبین هستید
لعنت به غرب زدگان و شرق زدگان هر دو کاسه لیس هستند
لایک. نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارن که بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنن
کرونای چینی کار چینه ولی کرونای آمریکایی کار آمریکا نیست?
کامنت یک ولایت معاش
استاد منکه حتی یک بار هم هم صدا سیما واژه کرونای چینی رو نشنیدم ولی تا دلت بخاد کرونای انگلیسی تکرار شد.
پس تو دست پیش گرفتی که پس نیفتی
چیزی به اسم کرونای امریکایی نداریم
یه کرونا وجود داره اونم ویروس چینیه
هرجای دنیا هم بره باز ویروس چینیه
لعنت به چین
چه ربطی به چین داره?
واقعا نمیدونی چه ربطی داره؟؟
این همون ویروس چینیه که جهش پیدا کرده و باز هم جهش میکنه همه ی دردسرها از چین شروع شد با اون آزمایشگاه ت.خ می.ش
لابد آزمایشگاه بیولوژیکی آمریکا توی چند کیلومتری مرز چین هم واسه امنیت بیولوژیکیه?