ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

مطالعات جدید: موبایل بیشتر از لوازم الکترونیکی دیگر سلامت چشم را تهدید می‌کند

یک شرکت انگلیسی تأمین‌کننده لنزهای تماسی با مطالعه ۴۰ کشور متوجه شد که موبایل‌ها بیشتر از لوازم الکترونیکی دیگر سلامت چشم را تهدید می‌کنند. یک فروشگاه اینترنتی لنزهای تماسی در انگلستان به نام Lenstore با ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۰

یک شرکت انگلیسی تأمین‌کننده لنزهای تماسی با مطالعه ۴۰ کشور متوجه شد که موبایل‌ها بیشتر از لوازم الکترونیکی دیگر سلامت چشم را تهدید می‌کنند.

یک فروشگاه اینترنتی لنزهای تماسی در انگلستان به نام Lenstore با انجام تحقیقی جدید، مردم کشورهایی که بیشترین مدت زمان در طول روز را صرف چشم دوختن به نمایشگرها می‌کنند، شناسایی کرد. این شرکت به منظور شناسایی لوازم الکترونیکی بیشتر استفاده شده و میانگین تماشای نمایشگر در هر منطقه، ۴۰ کشور را مطالعه کرد.

بر اساس این تحقیق، ۵.۲ میلیارد نفر در دنیا از موبایل استفاده کرده و ۴.۵۴ میلیارد نفر در جهان کاربر اینترنت هستند. یک کاربر معمولی ۴۰ درصد از مدت زمان بیدار بودن را صرف استفاده کردن از اینترنت و حدود ۶ ساعت و ۴۳ دقیقه در روز را در اینترنت می‌گذارند. این تحقیق نشان داد که مردم فیلیپین روزانه بیش از ۱۴ ساعت را صرف تماشای نمایشگرها می‌کنند، ازین‌رو، فیلیپین در صدر کشورهایی قرار گرفته که ابزارهای الکترونیکی سلامت مردمش را بیشتر از کشورهای دیگر تهدید می‌کنند.

فیلیپین در صدر ۱۰ کشوری که مردم آن‌ها بیشترین زمان را صرف خیره شدن به نمایشگرها می‌کنند.

برزیل، تایلند و آفریقای جنوبی نیز از جمله کشورهایی هستند که مردم آن‌ها به دلیل استفاده بیش از حد از لوازم الکترونیکی در روز، در معرض بیماری‌های چشمی قرار دارند. این تحقیق نشان داد که مضرترین وسیله الکترونیکی برای چشم، موبایل است. به طور میانگین، ۹۴ درصد از مردم ۴۰ کشور مطالعه شده، موبایل دارند و به طور متوسط ۳.۲۲ ساعت در روز را صرف استاده از آن می‌کنند.

میانگین مدت زمان تماشای روزانه نمایشگر در ۱۰ کشور نخست تحقیق که موبایل در صدر آن است.

در بین ۱۰ کشور نخست جدول، میانگین تماشای روزانه نمایشگر ۴.۳۱ ساعت است. مدت زمان صرف شده با لپ تاپ یا کامپیوترهای رومیزی ۴.۱ ساعت در هر روز بوده و مردم این کشورها روزانه ۳.۱۵ ساعت را صرف تماشای تلویزیون می‌کنند. جالب اینکه در بین این ۱۰ کشور، بازی کردن (با کنسول) فقط ۰.۹۴ ساعت در روز را به خود اختصاص داده است.

خستگی و خشکی چشم، دو نشانه اصلی چشم دوختن طولانی مدت به نمایشگرها.

افراد شرکت کننده در تحقیق علایم مشکلات بینایی را حین ساعات کار، به ویژه حین استفاده از کامپیوتر، گزارش کردند. چشم دوختن طولانی مدت به مانیتور می‌تواند سبب خستگی و خشکی، احساس ناراحتی و فشار وارد کردن به چشم‌ها شود و پیامدهایی همچون سردرد، عدم تمرکز و تاری دید را به دنبال خواهد داشت.

استفاده از موبایل، کامپیوتر، تبلت و تلویزیون به دلیل قرنطینه افزایش قابل توجهی پیدا کرده است. با اینکه برقراری تماس با دوستان و آشنایان برای سلامت روان از اهمیت بالایی برخوردار است، سلامت فیزیکی نیز به همین میزان مهم بوده و بنابراین باید از چشم دوختن طولانی مدت و بی‌وقفه به نمایشگر پرهیز کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی