کاهش ۸۶۱ هزار تنی مصرف فلزات ارزشمند توسط اپل با حذف شارژر از جعبه آیفونها
اپل با معرفی آیفون ۱۲ در راستای حفاظت از محیط زیست، تصمیم به حذف شارژر از جعبه آیفونها گرفت. حالا مشخص شده این اقدام کوپرتینوییها باعث حفظ ۸۶۱ هزار تن فلزات ارزشمند مس، قلع و ...
اپل با معرفی آیفون ۱۲ در راستای حفاظت از محیط زیست، تصمیم به حذف شارژر از جعبه آیفونها گرفت. حالا مشخص شده این اقدام کوپرتینوییها باعث حفظ ۸۶۱ هزار تن فلزات ارزشمند مس، قلع و روی شده است.
اپل میخواهد تا سال ۲۰۳۰ یک کمپانی کربن خنثی در زنجیره تامین شود. بنابراین این کمپانی تغییراتی در نحوه طراحی، ساخت، انتقال، استفاده و بازیافت محصولاتش ایجاد خواهد کرد.
در کنار اینکه حذف شارژر از جعبه آیفونها موجب صرفهجویی در مصرف فلزات ارزشمند شده، انتقال آنها هم بهینهتر از گذشته شده. جعبه آیفونها کوچکتر از گذشته شده و وزن کمتری هم دارد، بنابراین کوپرتینوییها میتوانند هربار ۷۰ درصد بیشتر آیفون منتقل کنند که باعث کاهش تولید کربن در هنگام نقل و انتقال میشود.
این کمپانی یک گزارش از برنامههایش برای دستیابی به این هدف و همچنین اقدامات گذشتهاش را در سایت خود منتشر کرده. در کنار تاثیر حذف شارژرها از جعبه آیفونها روی محیط زیست، بخشهای دیگری از اقدمات آن نیز به اشتراک گذاشته شدهاند که شامل موارد زیر میشوند:
- توربینهای بادی اپل در دانمارک به اندازهای در سال انرژی تولید میکنند که برق نزدیک به ۲۰ هزار خانه را تامین میکند.
- سیری، iMessage و آیکلود با استفاده از انرژی پایدار کار میکنند.
- با استفاده از چیپ M1 در مک مینی، مصرف آن کاهش پیدا کرده و میزان تاثیر کربن آن ۳۴ درصد کمتر شده است.
- انرژی تجدیدپذیر در زنجیره تامین منجر به جلوگیری از انتشار ۸ میلیون تن کربن شده است.
در این گزارش نحوه تلاش اپل برای اینکه محصولاتش کارآمدتر شوند، به چشم میخورد. علاوه بر این، قدمهایی که این کمپانی میخواهد برای تبدیل شدن به یک شرکت کربن خنثی بردارد در آن وجود دارد.
اپل با مدیریت تیم کوک توجه زیادی به محیط زیست داشته. از سال ۲۰۱۵ تا به امروز، کوپرتینوییها توانستهاند تاثیرات کربن خود را کاهش دهند. این اقدامات در حالی صورتی گرفته که سود این کمپانی در این مدت افزایش داشته است.
این کمپانی برای اینکه از استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در خط تولید محصولاتش تا سال ۲۰۳۰ مطمئن شود، با ۱۱۰ تولیدکننده خود قراردادی امضا کرده و آنها متعهد شدهاند که تا این تاریخ بطور کامل از انرژیهای تجدیدپذیر استفاده کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
کاش سایتهای تکنولوژی به جای اینکه صرفا بلندگوی تبلیغاتی شرکت های بزرگ باشن، دید تحلیلی و انتقادی هم داشتن..
مثلا اپل (و البته شما) هیچوقت به این اشاره نمیکنه که شارژ بیسیم 30درصد تلفات داره، یعنی وقتی پورت لایتنینگ در آیفون 13 حذف بشه هر آیفونی که با مگ سیف شارژ میشه 30 درصد از انرژی رو هدر میده و با در نظر گرفتن میلیونها آیفون سالانه به اندازه مصرف برق یک کشور فقط هدر رفت انرژی شارژ بیسیم هست. حذف شارژر صرفا ایجاد پیش زمینه و گام ابتدایی برای حذف پورت شارژ و فروش میلیونها مگ سیف هست.
تولید شرکت همونه فرقی نکرده، بعدشم تو با شارژر قدیمی 10 واتت 5 بار آیفون 12 رو شارژ کنی اخر سر حوصلت سر میره میری شارژر جدید میخری؛ تازه آیفون 13 رو چی میگی که هیچ درگاهی نداره
بعد حذف جک 3.5 میلیمتری و هنذفری که هدفون های بیسیم شون رو به مشتری میندازه چی ؟
لطفاً تبلیغات رو دوباره به من نگو
به زودی شاهد حذف خود گوشی هم از جعبه خواهیم شد!
کذب محض