سامسونگ احتمالا میخواهد ماژول حافظه ۷۶۸ گیگابایتی DDR5 بسازد
سامسونگ اخیرا در جدیدترین گزارش مالی خود اعلام کرده که به دنبال درخواست دیتاسنترهای ابری در حال توسعه حافظه ۲۴ گیگابیتی DDR5 است. حافظهای با این قابلیت انتقال اطلاعات میتواند حداکثر ظرفیت ۷۶۸ گیگابایتی داشته ...
سامسونگ اخیرا در جدیدترین گزارش مالی خود اعلام کرده که به دنبال درخواست دیتاسنترهای ابری در حال توسعه حافظه ۲۴ گیگابیتی DDR5 است. حافظهای با این قابلیت انتقال اطلاعات میتواند حداکثر ظرفیت ۷۶۸ گیگابایتی داشته باشد و برای سرورها و حتی پیسیها به بازار بیاید.
مدیر ارشد سامسونگ در کنفرانس گزارش درآمدهای این شرکت گفت: «به منظور رفع نیاز و درخواست شرکتهای ابری، محصولی با نهایت توانایی ۲۴ گیگابیتی DDR5 تولید میکنیم.» سامسونگ در حال حاضر یک حافظه ۵۱۲ گیگابایتی DIMM دارد که از ۳۲ پشته ۱۶ گیگابایتی مبتنی بر حافظههای ۱۶ گیگابیتی DRAM استفاده میکند.
سامسونگ با استفاده از حافظه ۲۴ گیگابیتی در پشتههای 8-Hi میتواند ظرفیت یک پشته را به ۲۴ گیگابایت و ظرفیت ماژول ۳۲ تراشهای را به ۷۶۸ گیگابایت برساند. پردازنده مرکزی یک سرور با چنین RDIMM دارای هشت کانال حافظه میشود و با دو ماژول به ازای هر کانال میتواند به بیش از ۱۲ ترابایت حافظه DDR5 مجهز شود.
برای مقایسه میتوانیم پردازنده اینتل Xeon Scalable Ice Lake-SP را در نظر بگیریم که میتواند از ۶ ترابایت حافظه DRAM پشتیبانی کند. سامسونگ همچنین میتواند نسخههای ۹۶، ۱۹۲ و ۳۸۴ گیگابایتی این ماژولها را برای جریان اصلی و سرورهای پرتراکمی بسازد که به بیش از یک RDIMM به ازای هر کانال نیازی ندارند، با این حال میتوانند از ظرفیت اضافه DRAM استفاده کنند.
برای مصارف کلاینتی، استفاده از تراشههای حافظه ۲۴ گیگابیتی به جای ۱۶ گیگابیتی میتواند ظرفیت ماژول حافظه را تا ۵۰ درصد افزایش دهد، بنابراین میتوانیم انتظار ماژولهای ۲۴ و ۴۸ گیگابایتی DDR5 را هم داشته باشیم. با این حال، سامسونگ میگوید تراشههای ۱۶ گیگابیتی DDR5 هنوز در جریان اصلی بازار باقی خواهند ماند.
افزون بر این، سامسونگ ممکن است در حافظه ۷۶۸ گیگابایتی DDR5 از مدار مجتمع مدیریت توان S2FPD02 استفاده کند که نسبت به نسل قبل وعده افزایش بهرهوری ۹۱ درصدی را میدهد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اگه عرضه بشه خیلی خوبه .
پول اضافی هست وگرنه با رم ۱۶ همه کار میشه کرد چه موبایل چه pc
برای شما طراحی نشده، برای دیتاسنتر های بزرگ طراحی شده که سرور ابری ارائه میدن که برای داشتن مشتریان بیشتر نیاز به رم بسیار بالا دارن تا سرور ابری بر اساس نیاز لحظه ای اجاره بدن، مثلا یک اپلیکیشن در ساعات اوج شلوغی نیاز به ۱ ترابایت رم داره ولی در زمان خلوت نیاز به رم کمتری داره، اینجور وقتی چندین مشتری نیاز لحظه ای به رم بالا دارن ،سرور کم نمیاره و پاسخگویی بالایی رو ارائه میده، یا دیگه برای داشتن سرور قوی دیگه لازم نیست شرکت ها چندین سرور اجاره کنن، با یک سرور نیازشون رو برطرف میکنن که باعث کاهش هزینه هاشون میشه