رقابت بینالمللی «کنز» با حمایت ایرانسل برگزار میشود
ایرانسال امسال حامی برگزاری رقابت علمی بینالمللی «کنز (KANS)»، ذیل جایزۀ جهانی المصطفی(ص) است. به گزارش روابط عمومی ایرانسل، دومین رقابت علمی بینالمللی کنز، در آبان ماه سال ۱۴۰۰، توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) ...
ایرانسال امسال حامی برگزاری رقابت علمی بینالمللی «کنز (KANS)»، ذیل جایزۀ جهانی المصطفی(ص) است.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، دومین رقابت علمی بینالمللی کنز، در آبان ماه سال ۱۴۰۰، توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) و با حمایت ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، به عنوان شریک رویداد، برگزار میشود.
عنوان KANS، مخفف عبارت انگلیسی «Knowledge Application and Notion for Society»، به معنی کاربرد دانش و ایده برای جامعه است. هدف از این رقابت، ارائۀ راهحلهای مبتنی بر علم، برای مسائل پیشروی جوامع بشری است که توسط دانشمندان جوان، دانشجویان و پژوهشگران زیر ۴۵ ساله در ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری اسلامی و نیز مسلمانان سایر کشورها، ارائه میشود.
حوزههای رقابت کنز در سال ۱۴۰۰ شامل «اقتصاد، بانکداری و تأمین مالی»، «آب، محیطزیست، انرژی»، «فناوریاطلاعات و ارتباطات»، «سلامت و فناوری پزشکی»، «حمل و نقل» و «حوزۀ ویژۀ ۱۴۰۰: معدن و صنایع معدنی» است.
اهداف رقابت کنز چیست؟
از جمله اهدافی که رقابت کنز در پی تحقق آن است، میتوان به یافتن راهحلهایی برای مقابله با چالشهای فعلی جوامع بشری، استفاده از شخصیتها و ظرفیت متخصصان برای توسعۀ دانش و فناوری و تأمین نیازهای صنایع مختلف، سوق دادن نخبگان جوان برای طراحی و اجرای پروژههای علمی با کیفیت بالاتر و در کمیت بیشتر، زمینهسازی تعامل بیشتر پژوهشگران، کسبوکارها و سرمایهگذاران برای پیشرفت علم و فناوری، ایجاد یک گنجینه ارزشمند از آثار با جمعآوری دستاوردهای شرکتکنندگان و نیز ایجاد بستری فعال برای تعامل و همکاری بین برندگان رقابت بینالمللی کنز و برندگان جایزه مصطفی(ص) و در نتیجه ایجاد شبکههای علمی در سطوح مختلف، اشاره کرد.
همچنین یکی از چالش های فناورانه ایرانسل، به منظور دریافت راهکارهای دانشمندان مسلمان، در وبسایت این رویداد منتشر شده است.
ارئه راه حل بر اساس چالشها
در این رقابت بینالمللی، شرکتکنندگان راهحلهای خود را در حوزههای ششگانه، بهصورت عام یا بهصورت اختصاصی برای چالشهای اعلام شده توسط پاویونهای ملی و بینالمللی از سراسر کشورهای اسلامی، در قالب یک فیلم ۳ تا ۵ دقیقهای ارائه میدهند.
پس از انجام فرایندهای ارزیابی و غربالگریهای آثار طی چند مرحله، کمیته داوران در اجلاس نهایی (هفته برگزاری جایزه مصطفی (ص) در اواخر مهرماه مصادف با هفته وحدت)، ۶ راه حل و ایده علمی را از بین آثار راهیافته به مرحلۀ نهایی، به عنوان برندگان رقابت انتخاب میکند.
برندگان برتر رویداد، جوایز و مزایایی مانند مدال کنز و لوح تقدیر، شمش طلای ۳۰ گرمی، کمکهزینۀ فرصت مطالعاتی به ارزش ۲۰۰۰ دلار و امتیاز ویژه برای بهرهمندی از دو پلتفرم ارزشمند بنیاد مصطفی(ص): STEP و EISA را دریافت میکنند.
شرکت در رقابت علمی بینالمللی کنز، تا ۲۹ مهر ماه ۱۴۰۰ امکانپذیر است. علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر، میتوانند به وبسایت این رویداد به نشانی kans.mstfdn.org مراجعه کنند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.