ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نقد و بررسی‌

بررسی ایرباد کاملاً بیسیم سامسونگ گلکسی بادز ۲

سامسونگ در رویداد آنپکد مرداد ۱۴۰۰ در کنار گوشی‌های تاشو گلکسی زی فولد ۳ و گلکسی زی فلیپ ۳، نسل جدید هدفون کاملاً بی‌سیم خودش یعنی گلکسی بادز ۲ را معرفی کرد که برخلاف اسمش، ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۰

سامسونگ در رویداد آنپکد مرداد ۱۴۰۰ در کنار گوشی‌های تاشو گلکسی زی فولد ۳ و گلکسی زی فلیپ ۳، نسل جدید هدفون کاملاً بی‌سیم خودش یعنی گلکسی بادز ۲ را معرفی کرد که برخلاف اسمش، پنجمین عضو این خانواده محسوب می‌شود. این هدفون در واقع جایگزین گلکسی بادز پلاس شده و گزینه‌ای اقتصادی‌تر در برابر بهترین هدفون کاملاً بی‌سیم سامسونگ یعنی گلکسی بادز پرو به‌شمار می‌رود. در این مطلب قصد داریم گلکسی بادز ۲ را بررسی کنیم.

سامسونگ همانند اپل، اکوسیستم کاملی از محصولات دیجیتال دارد و بین آنها، هدفون نقش مهمی را ایفا می‌کند. این شرکت کره‌ای با معرفی گلکسی بادز در سال ۲۰۱۹ رقابت با ایرپادز اپل را شروع کرد و حالا پس از مدل‌های پلاس، لایو و پرو، نوبت به گلکسی بادز ۲ رسیده است. این موضوع که سامسونگ طی همین مدت کوتاه، پنج هدفون کاملاً بی‌سیم معرفی کرده نیز عطش این شرکت کره‌ای برای تصاحب بازار را نشان می‌دهد.

در حال حاضر سه عضو از خانواده ۵ نفره گلکسی بادز به‌شکل رسمی در بازار ایران به فروش می‌رسند: گلکسی بادز لایو با قیمت حدود ۲ میلیون تومان، گلکسی بادز پرو با قیمت ۳.۳ میلیون تومان و گلکسی بادز ۲ با قیمت حدود ۲.۷ میلیون تومان. اگرچه بادز جدید -حداقل روی کاغذ- جای مدل پرو (بررسی دیجیاتو) را نمی‌گیرد اما می‌تواند در رده قیمتی خودش بدرخشد. در ادامه مشخصات این هدفون را مرور می‌کنیم.

مشخصات هدفون کاملاً بی‌سیم سامسونگ گلکسی بادز ۲

  • پشتیبانی از بلوتوث ۵.۲
  • شارژ از طریق درگاه USB-C و پشتیبانی از شارژ بی‌سیم
  • امکان استفاده جداگانه از هر گوشی
  • درایورهای دوگانه شامل ووفر و توییتر
  • شارژدهی:
    • تا ۷.۵ ساعت (حذف نویز خاموش)
    • تا ۵ ساعت (حذف نویز فعال)
    • تا ۳.۵ ساعت (مکالمه)
    • تا ۲۹ ساعت با کیس (حذف نویز خاموش)
    • تا ۲۰ ساعت با کیس (حذف نویز فعال)
  • پشتیبانی از کدک‌های SBC و AAC و کدک اختصاصی Scalable سامسونگ
  • حذف نویز فعال تا ۹۸ درصد به‌کمک ۳ میکروفون روی هر گوشی
  • قابلیت پخش صدای محیط در سه سطح مختلف
  • وزن کیس ۴۱.۲ گرم و وزن هر گوشی ۵ گرم
  • رنگ‌بندی سفید، خاکستری، بنفش و زیتونی (مدل مورد بررسی)
  • قیمت حدود ۲.۷ میلیون تومان

گلکسی بادز ۲ را می‌توانید به انواع دستگاه‌های مجهز به بلوتوث متصل کنید اما بعضی قابلیت‌های آن مثل اتصال هم‌زمان به چند دستگاه اندرویدی و امکان سوئیچ خودکار بین آنها، استفاده از دستیار صوتی بیکسبی، اتصال با کدک اختصاصی Scalable سامسونگ یا قابلیت یافتن ایربادهای گم‌شده فقط مخصوص گوشی‌های سامسونگ هستند.

گلکسی بادز ۲ را شرکت داریا همراه برای بررسی در اختیار دیجیاتو قرار داده است. داریا همراه به‌عنوان واردکننده رسمی محصولات سامسونگ، یکی از معتبرترین شرکت‌های ارائه‌دهنده گارانتی و خدمات پس از فروش در این حوزه محسوب می‌شود.

طراحی و کیفیت ساخت

گلکسی بادز ۲ شباهت زیادی به بقیه مدل‌های این خانواده دارد. بخش اصلی گوشی از یک بیضی کوچک و براق تشکیل شده و با استفاده از سری‌های سیلیکونی داخل گوش شما قرار می‌گیرد. از آنجا که تمام بدنه این هدفون براق است، شاید به‌اندازه مدل پرو لوکس به‌نظر نرسد ولی با رنگ‌بندی متنوع می‌تواند رضایت خاطر شما را جلب کند. من رنگ زیتونی این هدفون را دریافت کردم که البته شباهت زیادی به رنگ زیتون ندارد ولی شما می‌توانید بر اساس سلیقه خود رنگ‌های مشکی، سفید یا بنفش را نیز انتخاب کنید.

گلکسی بادز ۲ یکی از راحت‌ترین هدفون‌های کاملاً بی‌سیم موجود در بازار است و می‌توانید ساعت‌ها بدون هیچ مشکلی از آن استفاده کنید. این هدفون سبک‌ترین ایرباد ساخت سامسونگ است و هر گوشی آن فقط ۵ گرم وزن دارد، یعنی ۱.۳ گرم کمتر از مدل پرو. مهم‌تر از آن، گوشی‌های بادز ۲ به‌اندازه مدل پرو داخل گوش فرو نمی‌روند و فشار چندانی به حفره گوش شما وارد نمی‌کنند، اما در عین حال به‌خوبی سر جای خود قرار می‌گیرند و حتی با تکان‌های شدید هم جابجا نمی‌شوند. من در این مدت از همان سر سیلیکونی اولیه یعنی سایز متوسط استفاده کردم اما سرهای سیلیکونی کوچک‌تر یا بزرگ‌تر نیز داخل جعبه هدفون قرار دارند.

کیس گلکسی بادز ۲ نیز کاملاً شیک و جمع‌وجور ساخته شده و فقط ۴۱.۲ گرم وزن دارد. گوشی‌ها به‌سادگی از کیس بیرون می‌آیند و با آهنرباهای نسبتاً قوی به‌راحتی داخل کیس قرار می‌گیرند. نکته جالب این است که سامسونگ در رنگ‌های مختلف این هدفون از کیس سفید استفاده کرده و فقط رنگ گوشی‌ها و بخش داخل کیس تغییر می‌کند.

یکی دیگر از تفاوت‌های گلکسی بادز ۲ در مقایسه با مدل پرو، مقاومت در برابر نفوذ آب است. این هدفون گواهی IPX2 دارد یعنی تا حدی در برابر نفوذ قطرات باران مقاومت می‌کند، اما مدل پرو با گواهی IPX6 کاملاً ضدآب است. در کنار وزن کم و ارگونومی خوب، یکی دیگر از نکاتی که بادز ۲ را به هدفونی مناسب برای ورزش تبدیل می‌کند، عرق نکردن گوش در زمان استفاده است.

تجربه کاربری

برای استفاده کامل از گلکسی بادز ۲ روی گوشی اندرویدی باید اپلیکیشن Galaxy Wearable را نصب کنید. پس از اتصال هدفون به گوشی از طریق بلوتوث، پلاگین مخصوص آن نیز نصب می‌شود و سپس از طریق اپلیکیشن می‌توانید به تنظیمات پیشرفته دسترسی داشته باشید.

گلکسی بادز ۲ به‌طور پیش‌فرض از فرمان‌های لمسی مختلف پشتیبانی می‌کند. با یک بار لمس هرکدام از گوشی‌ها می‌توانید پخش آهنگ را متوقف کنید یا ادامه دهید. دو مرتبه و سه مرتبه لمس کردن گوشی‌ها نیز به‌ترتیب آهنگ بعدی و آهنگ قبلی را پخش می‌کند. این گزینه‌ها ثابت هستند اما برای لمس و نگه‌داشتن انگشت روی هرکدام از گوشی‌ها به گزینه‌های متعددی دسترسی دارید. در حالت پیش‌فرض، لمس طولانی هرکدام از گوشی‌ها باعث فعال/غیرفعال شدن قابلیت حذف نویز و پخش صدای محیط می‌شود اما می‌توانید در صورت نیاز گزینه‌هایی مثل فرمان صوتی (گوگل اسیستنت) یا تغییر ولوم صدا را از طریق برنامه Galaxy Wearables انتخاب کنید. من برای گوشی سمت راست گزینه پخش صدای محیطی و برای گوشی سمت چپ گزینه حذف نویز فعال را انتخاب کردم. از طریق این برنامه امکان غیرفعال کردن تمام کنترل‌های لمسی نیز وجود دارد. در بخشی از این برنامه به‌نام Labs نیز گزینه‌ای برای کاهش یا افزایش ولوم صدا از طریق دو بار ضربه زدن به بخش پایینی هدفون تعبیه شده که البته به‌سختی کار می‌کند.

پنل لمسی گوشی‌های گلکسی بادز ۲ حساسیت بالایی دارد و با کوچک‌ترین اشاره عمل می‌کند. این موضوع در نگاه اول بسیار خوب است اما مشکلاتی را نیز به‌همراه دارد. به‌عنوان مثال هر زمان که بخواهید گوشی‌ها را داخل گوش خود محکم کنید، ناخواسته باعث قطع پخش موزیک خواهید شد.

از دیگر بخش‌های برنامه Galaxy Wearables می‌توان به تنظیم شدت و کیفیت پخش صدای محیط، اکولایزر با ۶ گزینه مختلف، تست فیت بودن هدفون داخل گوش و قابلیت فعال کردن صدای محیط هنگام مکالمه اشاره کرد. این گزینه برای مکالمه‌های طولانی، به‌خصوص در محیط‌های آرام و ساکت کاربرد دارد و باعث می‌شود که صدای خودتان را طبیعی‌تر بشنوید. گلکسی بادز ۲ امکان تنظیم شدت حذف نویز فعال یا قابلیت Voice Detect که در مدل پرو وجود داشت را ندارد. قابلیت Voice Detect به‌شکل خودکار و با شنیدن صدای شما، پخش صدای محیط را فعال کرده و صدای موزیک را کاهش می‌دهد تا بتوانید راحت‌تر با دیگران گفتگو کنید.

از دیگر امکانات گلکسی بادز ۲ که فقط مخصوص گوشی‌های سامسونگ است می‌توان به Game Mode و Auto Switch اشاره کرد. گزینه اول باعث کاهش قابل توجه تأخیر صدا هنگام بازی می‌شود. من بازی کال آو دوتی موبایل را روی دو گوشی سامسونگ گلکسی A52 5G و شیائومی پوکو اف ۲ پرو با این هدفون اجرا کردم. روی گوشی سامسونگ تأخیر صدا ناچیز بود و تجربه لذت‌بخشی داشتم اما تأخیر بسیار زیاد روی گوشی شیائومی که از طریق کدک aac به هدفون متصل شده بود، روند بازی را به‌شدت مختل می‌کرد. تجربه بازی با تأخیر بالا به این صورت است که شما پس از اصابت چند گلوله تازه متوجه حضور دشمن می‌شوید.

قابلیت Auto Switch نیز به‌طور خودکار بین تبلت و گوشی سامسونگ سوئیچ می‌کند تا بتوانید هنگام تماشای ویدیو، به‌راحتی به تماس پاسخ داده و سپس ادامه ویدیو را ببینید. برای استفاده از این قابلیت باید اکانت سامسونگ خود را روی هر دو دستگاه وارد کنید و دستگاه‌ها نیز رابط کاربری One UI 3.1 یا بالاتر داشته باشند.

عملکرد حذف نویز فعال

گلکسی بادز ۲ به‌عنوان یک هدفون کاملاً بی‌سیم نه‌چندان گران‌قیمت، عملکرد فوق‌العاده‌ای در زمینه حذف نویز دارد. البته این مدل هدفون‌ها در حالت عادی نیز می‌توانند بخش زیادی از صدای محیط را حذف کنند، به‌خصوص اگر به‌خوبی داخل گوش شما فیت شوند. با این حال پس از فعال کردن حذف نویز، به‌خوبی متوجه عملکرد فراتر از انتظار ANC در این هدفون می‌شوید.

حذف نویز فعال گلکسی بادز ۲ با استفاده از سه میکروفون روی بدنه صورت می‌گیرد. سامسونگ بر اساس تأییدیه UL می‌گوید این هدفون تا ۹۸ درصد از نویز محیط را حذف می‌کند اما در شرایط واقعی نمی‌توان این رقم را قبول کرد. قابلیت ANC این هدفون می‌تواند مواردی مثل گفتگوی افراد در محیط اداری، صدای ترافیک حتی در خیابان‌های شلوغ، صدای فن کامپیوتر یا تایپ‌کردن را تقریباً خنثی کند و در این زمینه یکی از بهترین هدفون‌های بازار است.

طبق تجربه من و دیگر اعضای تحریریه دیجیاتو، قابلیت نویز کنسلینگ گلکسی بادز ۲ اگر از گلکسی بادز پرو بهتر نباشد، ضعیف‌تر نیست اما به ایرپادز پرو یا هدفون‌های گران‌قیمت سونی مثل WF-1000XM4 یا حتی WF-1000XM3 نمی‌رسد. بنابراین با این هدفون می‌توانید حتی در شلوغ‌ترین خیابان‌ها یا کافه‌ها به موزیک مورد علاقه خود گوش دهید، بدون این‌که سروصدای اطراف مزاحمتی برای شما ایجاد کند.

در کنار حذف نویز بسیار خوب، گلکسی بادز ۲ در زمینه پخش صدای محیط نیز عملکرد کم‌نقصی دارد. صدایی که به گوش شما می‌رسد نسبتاً طبیعی است و حالت رباتیک و مصنوعی ندارد. همچنین از طریق اپلیکیشن سامسونگ می‌توانید شدت پخش صدای محیط برای هر گوشی و کیفیت آن را نیز تنظیم کنید.

کیفیت صدا

همان‌طور که گفتیم گلکسی بادز ۲ از کدک‌های SBC و AAC و کدک Scalable سامسونگ پشتیبانی می‌کند. کدک اختصاصی سامسونگ عملکردی مشابه aptX Adaptive کوالکام دارد و می‌تواند بیت‌ریت را به‌شکل پویا بین ۸۸ تا ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه تنظیم کند. اگر گوشی سامسونگ داشته باشید، می‌توانید از کیفیت کم‌نظیر و تأخیر فوق‌العاده ناچیز این هدفون بهره ببرید اما در غیر این صورت باید امیدوار باشید که گوشی اندرویدی شما از کدک AAC پشتیبانی کند. کیفیت صدا با کدک AAC بسیار خوب است اما از نظر تأخیر صدا کمی ضعیف‌تر از کدک اختصاصی سامسونگ عمل می‌کند. برای آشنایی با انواع کدک‌های صوتی بلوتوث پیشنهاد می‌کنم این مطلب دیجیاتو را بخوانید.

من برای تست صدای این هدفون از گوشی شیائومی پوکو اف ۲ پرو استفاده کردم که از کدک AAC پشتیبانی می‌کند. بخش زیادی از فعالیت‌های روزمره من با گوش دادن به موزیک در ژانرهای مختلف همراه می‌شود و طی این چند روز انواع موسیقی را با گلکسی بادز ۲ گوش دادم؛ از سنتی و پاپ گرفته تا راک و متال. طبق این تجربه می‌توانم بگویم که کیفیت صدای این هدفون بسیار خوب است و بخش قابل توجهی از کاربران را راضی می‌کند.

گلکسی بادز ۲ با تنظیم AKG صدای متوازنی دارد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این هدفون، پاسخ فرکانسی دقیق است که تا ولوم ۸۰ درصد، بازه حدود ۵۰ هرتز تا ۱۵ کیلوهرتز را با دقت بالا پوشش می‌دهد. البته برای دست‌یابی به این دقت صدا باید اکولایزر را روی حالت نرمال تنظیم کنید. دقت تولید صدای بیس در بادز ۲ به‌شدت بالاست و برخلاف بادز پرو، صدای بیس را بیش از حد تقویت نمی‌کند. اگر بیس تقویت‌شده و کوبنده/لرزاننده می‌خواهید می‌توانید اکولایزر را روی Bass Boost تنظیم کنید اما در این حالت اندکی از صداهای میانی را از دست می‌دهید.

در بخش صداهای میانی هم گلکسی بادز ۲ عملکرد بسیار خوبی دارد. البته فرکانس‌های میانی این بخش (بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ هرتز) کمی ضعیف پخش می‌شوند و در آهنگ‌های شلوغ و چندلایه، صدای خواننده و آلات موسیقی اصلی کمی ماسک می‌شوند. در بخش صداهای زیر (تریبل) نمی‌توان امتیاز کامل را به این هدفون داد. اکولایزر Treble Boost صداهای زیر را تقویت می‌کند اما در این حالت نیز باید بخشی از صداهای میانی و بیس را فدا کنید.

خروجی صدای گلکسی بادز ۲ کاملاً با سلیقه من سازگار است و می‌توانم بخش زیادی از آهنگ‌های مورد علاقه‌ام را با کیفیت مطلوب گوش کنم، اما ممکن است سلیقه شما متفاوت باشد. اگر به موسیقی متال یا آهنگ‌های چندلایه و شلوغ علاقه دارید، احتمالاً این هدفون گزینه مناسبی برای شما نیست. به‌عنوان مثال گوش دادن به آهنگ Popular Monster از Falling in Reverse یا دو دقیقه پایانی آهنگ Bohemian Rhapsody از Queen با این هدفون تجربه ایده‌آلی نخواهد بود.

در نهایت باید به این نکته اشاره کنم که گلکسی بادز ۲ نمی‌تواند حس صدای فراگیر را به شما بدهد و صدا را دقیقا از داخل گوش/سر خود می‌شنوید. البته این موضوع برای ایربادها کاملاً طبیعیست، چون برای دستیابی به صدای فراگیر طبیعی باید گوش خارجی نیز نقش داشته باشد اما این مدل هدفون‌ها فقط گوش داخلی را فعال می‌کنند. بعضی هدفون‌ها با قابلیت‌های نرم‌افزاری صدای فراگیر را شبیه‌سازی می‌کنند اما گلکسی بادز ۲ چنین قابلیتی ندارد.

باتری و شارژ

گلکسی بادز ۲ باتری ۶۱ میلی‌آمپر ساعتی دارد و طبق اعلام سامسونگ با فعال بودن ANC می‌تواند ۵ ساعت کامل شارژدهی داشته باشد. طبق تجربه من با ولوم حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد، این رقم حتی می‌تواند به ۵.۵ ساعت برسد. اگر حذف نویز فعال را خاموش کنید، شارژدهی هدفون به ۷ الی ۸ ساعت افزایش می‌یابد.

کیس هدفون هم با باتری ۴۷۲ میلی‌آمپر ساعتی می‌تواند سه مرتبه گوشی‌ها را به‌طور کامل شارژ کند. بنابراین با در نظر گرفتن کیس، شارژدهی کلی گلکسی بادز ۲ با ANC به حدود ۱۷ ساعت و بدون ANC به حدود ۲۵ ساعت می‌رسد. البته سامسونگ این ارقام را به‌ترتیب ۲۰ و ۲۹ ساعت اعلام کرده که در شرایط آزمایشگاهی به‌دست آمده‌اند.

با توجه به این ارقام، می‌توان گفت که شارژدهی بادز ۲ نزدیک به مدل پرو است اما با مدل پلاس اختلاف زیادی دارد. همچنین شارژدهی این هدفون برای مکالمه حدود ۳.۵ ساعت (حدود ۱۴ ساعت با احتساب کیس) است که رقم بالایی محسوب نمی‌شود.

خوش‌بختانه پشتیبانی از شارژ سریع و شارژ وایرلس می‌تواند نگرانی در مورد شارژدهی را برطرف کند. ۵ دقیقه شارژ هدفون برای یک ساعت گوش دادن به موسیقی کافیست و با ۱۰ دقیقه شارژ می‌توانید انرژی مورد نیاز برای ۲.۵ ساعت پخش موسیقی را تأمین کنید. شارژ کامل کیس نیز به حدود ۱.۵ ساعت زمان نیاز دارد.

جمع‌بندی

گلکسی بادز ۲ نیامده تا عنوان بهترین مدل ایرپاد سامسونگ را از مدل پرو پس بگیرد و به همین دلیل، بعضی از ویژگی‌های پیشرفته آن را ندارد. با این حال اگر مواردی نظیر قیمت، کیفیت صدا و قابلیت حذف نویز فعال را در نظر بگیریم، گلکسی بادز ۲ یکی از بهترین و کامل‌ترین هدفون‌های بازار با قیمت زیر ۳ میلیون تومان است.

من سایت‌های مختلف را زیر و رو کردم تا رقیبی برای این هدفون پیدا کنم اما تلاش‌ام بی‌فایده بود. نزدیک‌ترین رقیب گلکسی بادز ۲، گلکسی بادز پرو است که با توجه به اختلاف قیمت حدود ۷۰۰ هزار تومانی می‌تواند به‌عنوان یک گزینه لوکس‌تر با قابلیت‌های پیشرفته‌تر مطرح شود اما از نظر کیفیت صدا احتمالاً چیزی به تجربه شما اضافه نمی‌کند. شرکت انکر نیز به‌تازگی SoundCore Life P3 را معرفی کرده که یکی از بهترین گزینه‌های زیر ۱۰۰ دلار در بازار جهان و رقیب مهمی برای گلکسی بادز ۲ محسوب می‌شود اما هنوز وارد بازار ایران نشده است.

اگر دنبال گزینه‌های ارزان‌تر هستید، هواوی فری‌بادز ۴ آی (بررسی دیجیاتو) با قیمت حدود ۱.۷ میلیون تومان یا وان‌مور ComfoBuds Pro با قیمت حدود ۲ میلیون تومان را نیز می‌توانید در نظر داشته باشید. البته کیفیت کلی صدا و قابلیت‌های این دو مدل به گلکسی بادز ۲ نمی‌رسد.

با توجه به این موارد می‌توان گفت اگر همین حالا قصد خریدن هدفون کاملاً بی‌سیم با قابلیت حذف نویز فعال را دارید، گلکسی بادز ۲ بهترین گزینه برای شما محسوب می‌شود. البته قبل از خرید باید مواردی مثل فقدان پشتیبانی از کدک aptX کوالکام و محدود بودن بعضی ویژگی‌ها به گوشی‌های سامسونگ را هم در نظر بگیرید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • حسین دهقانی
    حسین دهقانی | ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

    سلام آقای مقدسی، یک سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید،
    تا رنج قیمت نهایتا ۳ تومن بهترین هدفون کاملا بیسیمی که پیشنهاد میکنید چی هست؟ گوشیم سامسونگ هستش.
    من برای فیلم دیدن، موزیک معمولی گوش دادن حین پیاده روی
    سریع و نیز مکالمه گوش دادن میخواستم.
    و خب شارژدهی بالا و نیز عمر طولانی تر دستگاه هم برام مهمه
    خودم بین سامسونگ ایربادز ۲ و ایربادز پرو و وان مور استایلیش موندم، ممنون میشم شمام راهنماییم کنید، چه بین این گزینه ها و چه گزینه های پیشنهادی خودتون

    • حمید مقدسی
      حمید مقدسی | ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

      سلام. روز به‌خیر. با توجه به این که گوشی سامسونگ دارین، قطعا گلکسی بادز ۲ رو پیشنهاد می‌کنم. من از بادز ۲ و بادز پرو استفاده کردم و به نظرم بادز ۲ بهتره. البته انتظار شارژدهی خیلی بالا از هیچکدوم نداشته باشین.

      • حسین دهقانی
        حسین دهقانی | ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

        روز شما هم بخیر. ممنون که پاسخ دادید.
        فقط سوال آخر: تو این رنج قیمتی ای که گفتم مورد بهتری خودتون مدنظرتون هست؟

  • جمال خضری
    جمال خضری | ۱۲ آذر ۱۴۰۰

    سلام
    واسه گوشی های هواوی کاراییش چطوره؟

    • حمید مقدسی
      حمید مقدسی | ۱۳ آذر ۱۴۰۰

      سلام. اگه اپلیکیشن‌های سامسونگ رو بشه گوشی‌های هواوی نصب کرد، احتمالاً کارآیی خوبی داشته باشه.

مطالب پیشنهادی