ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
کسب و کار

ثبات شاخص‌کل در کانال ۴ میلیونی

۳۶ درصد از نماد‌های بازار امروز مثبت معامله شدند.

زهرا کرمی
نوشته شده توسط زهرا کرمی تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۳:۳۸

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

بازار سرمایه این هفته بعد از یک ریزش سنگین، توانست دوباره به کانال ۴ میلیونی بازگردد. شاخص‌کل امروز ۱۴ بهمن‌ماه با رشد ۱۶ صدم درصدی یعنی ۶ هزار و ۵۲۰ واحدی در ارتفاع ۴ میلیون و ۵۹ واحدی بسته شد، اما شاخص‌کل هم‌وزن ۵ هزار و ۷۳۰ واحد کاهش یافت و در ارتفاع یک میلون و ۱۲ واحدی آرام گرفت.

به گزارش دیجیاتو امروز ۳۶ درصد از نماد‌های بازار مثبت معامله شدند در مقابل نیز ۴۵۸ نماد منفی معامله شدند، هم‌زمان ۸ نماد بدون تغییر بودند.

ارزش معاملات خرد «سهام و صندوق‌های سهامی» و پایانی(TAL) در معاملات امروز نیز از مرز ۱۵ همت عبور کرد. دیروز دوشنبه، ارزش معاملات خرد به مرز ۱۳ همت نزدیک شده بود.

امروز شاخص‌کل رشد اندکی داشت و به نظر می‌رسد سهام‌داران هنوز بابت خرید و رشد بازار مطمئن نیستند.

سهام‌داران نمادهای گروه رایانه امروز شرایط نسبتا خوبی داشتند و خریداران برای خرید نماد‌های مثل رتاپ، افرا و همکاران سیستم به صف نشستند.


در گروه مخابرات، معاملات همراه اول با مثبت ۰.۷۶ و مخابرات با منفی ۲.۵۵ به پایان رسیدند.

اکثر نمادهای گروه اطلاعات و ارتباطات هم قرمزپوش بودند.


زهرا کرمی
زهرا کرمی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی