ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو

آشنایی با اسنپ از بزرگ‌ترین سوپراپلیکیشن‌های حمل‌ونقل هوشمند

شرکت اسنپ (Snapp) یکی از بزرگ‌ترین سوپراپلیکیشن‌های ایران است که خدمات متنوعی را در حوزه‌های حمل‌ونقل، خرید آنلاین، خدمات مالی و سلامت ارائه می‌دهد. 

شرکت «ایده گزین ارتباطات روماک» با عنوان تجاری اسنپ در سال ۱۳۹۳ در تهران تاسیس شد. مدیرعامل این مجموعه «محمد خلج‌قاسم‌آبادی» است. نیروی انسانی این شرکت را بیش از ۷ هزار نفر تشکیل می‌دهند.

از خدمات اصلی اسنپ می‌توان به این موارد اشاره کرد: اسنپ‌خودرو: خدمات تاکسی اینترنتی در ۳۸۷ شهر ایران، اسنپ‌باکس: ارسال مرسولات با موتور، وانت و خودرو، اسنپ‌فود: سفارش آنلاین غذا و محصولات سوپرمارکتی، اسنپ‌تریپ: رزرو بلیت هواپیما، قطار، اتوبوس و هتل، اسنپ‌پی: خدمات مالی شامل پرداخت اعتباری، اقساطی و بیمه، اسنپ‌دکتر: مشاوره پزشکی آنلاین و سفارش دارو، اسنپ‌شاپ: فروشگاه آنلاین با امکان خرید اقساطی و اسنپ‌پرو: اشتراک ویژه با مزایای خاص برای کاربران.

در گزارش سالانه اسنپ در سال ۱۴۰۳ آمده: «این سوپراپ از ۷۲ میلیون و ۳۶۴ هزار کاربر میزبانی می‌کند که حدود ۳۲ میلیون نفر از آن‌ها در سال ۱۴۰۲ فعال بوده‌اند.»

اسنپ در این گزارش نیز ادعایش درمورد سهم ۹۲ درصدی از بازار تاکسی‌های اینترنتی را تکرار کرده است. برآورد اسنپ از سهم بازار تاکسی‌های اینترنتی از کل سفرهای درون‌شهری، نسبت ۵.۵ تا ۶ درصد را نشان می‌دهد.

طبق همین گزارش، در اسنپ ۶ میلیون و ۱۵۲ هزار کاربر راننده ثبت‌نام کرده‌اند که ۳ میلیون و ۳۰۵ نفرشان در سال ۱۴۰۲ فعالیت کرده‌اند. فقط حدود ۴ درصد رانندگان این مجموعه، زن هستند.

طبق گزارش منتشر شده در روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ «اسنپ در دهمین سال فعالیت خود در صنعت حمل‌ونقل هوشمند ۵ میلیون و ۸۹۶ هزار و ۷۹۷ سفر روزانه را در سرویس‌های حمل‌ونقل (تاکسی اینترنتی و خدمات جابه‌جایی کالا) ثبت کرد. همچنین اسنپ‌فود رکورد ۵۰۰ هزار سفارش موفق روزانه را از خود به‌جا گذاشت.»

در گزارش دیگری اسنپ اعلام کرده بررسی سفرهای انجام شده با ناوگان اسنپ در هفته اول مهر ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که «بیشترین ترافیک شهری در ایران به‌ترتیب متعلق به شهرهای تهران، کرج، اصفهان، شیراز، مشهد، قم، اهواز، تبریز، رشت و ساری» بوده است.

تعداد کارکنان: بیش از ۷ هزار نفر

مدیرعامل: محمد خلج‌قاسم‌آبادی

سال تاسیس: ۱۳۹۳

نشانی وبسایت: https://snapp.ir/

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

همچنین می‌توانید جهت آگاهی از آخرین اخبار در حوزه تکنولوژی و اطلاع از بروزرسانی دیجیاتو مارا در شبکه‌های اجتماعی زیر نیز دنبال کنید. خوشحالیم که همراه ما هستید.