ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

معرفی چت‌بات و iva همراه اول در نمایشگاه الکامپ
فناوری ایران

معرفی «چت‌بات» و «IVA» همراه اول در الکامپ ۱۴۰۴

همراه اول دستاوردهای خود را در سالن ۳۵ نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴ به نمایش گذاشته است

ایمان بیک
نوشته شده توسط ایمان بیک تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۴

همراه اول با معرفی سرویس‌های «چت‌بات» و «IVA» در الکامپ ۱۴۰۴، نسل تازه‌ای از خدمات پشتیبانی مبتنی بر هوش مصنوعی را به نمایش گذاشته است.

بخش خدمات مشترکان این اپراتور در نمایشگاه امسال تمرکز خود را بر ارائه راهکارهای نوین پشتیبانی و افزایش رضایت کاربران قرار داده است.

«چت‌بات» یکی از مهم‌ترین این خدمات است که با تکیه بر پردازش زبان طبیعی و هوش مصنوعی، امکان تعامل متنی سریع و دقیق را برای کاربران فراهم می‌کند. این ابزار می‌تواند به پرسش‌های متداول پاسخ دهد، راهنمایی‌های کاربردی ارائه کند و حتی اقداماتی مانند خرید بسته، استعلام حساب یا ثبت درخواست را انجام دهد. چت‌بات از طریق اپلیکیشن‌ها، وب‌سایت‌ها یا پیام‌رسان‌ها در دسترس قرار می‌گیرد و به‌ویژه برای کاربرانی که تمایلی به تماس تلفنی ندارند، جایگزینی مناسب و کم‌هزینه است.

«دستیار صوتی تعاملی» یا «Interactive Voice Assistant (IVA)» نیز دیگر خدمت هوش مصنوعی همراه اول است که امکان مکالمه هوشمند از طریق تماس صوتی را فراهم می‌سازد. این سرویس با تحلیل گفتار و درک نیاز مشترک، پاسخگویی به پرسش‌های متداول، مدیریت حساب، خرید بسته و پیگیری درخواست‌ها را بدون نیاز به اپراتور انسانی انجام می‌دهد.

استفاده از IVA موجب کاهش زمان انتظار تماس‌ها، افزایش دقت در پاسخ‌ها و ارتقای کیفیت تجربه مشتری می‌شود. قرار است این فناوری به‌زودی به گزینه‌های پشتیبانی مشترکان در سامانه «۹۹۹۰» افزوده شود.

با ارائه این دو سرویس که به‌طور کامل در مجموعه همراه اول توسعه یافته‌اند، این اپراتور گام تازه‌ای در مسیر هوشمندسازی خدمات و ارتقای تجربه پشتیبانی مشترکان برداشته است.

بیست‌وهشتمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) از ۳ تا ۶ مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است و همراه اول در سالن اختصاصی ۳۵، تازه‌ترین دستاوردها و نوآوری‌های خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است.

ایمان بیک

متولد ۱۳۵۰، تحصیل‌کرده مهندسی نرم‌افزار و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی. از سال ۱۳۷۶ روزنامه‌نگارم و راه‌اندازی نخستین صفحه فناوری اطلاعات در روزنامه‌های ایران، سردبیری نخستین هفته‌نامه و نخستین روزنامه فناوری اطلاعات ایران جزو سوابق من است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی