افزایش میانگین سرعت اینترنت جهانی به ۳.۹ مگابیت در ثانیه
مؤسسه تحقیقاتی Akamai در گزارشی که به تازگی منتشر کرده، اعلام نموده که میانگین سرعت اینترنت جهانی به ۳.۹ مگابیت در ثانیه رسیده است. این عدد نشان می دهد که نمودار رشد سرعت در حال ...
مؤسسه تحقیقاتی Akamai در گزارشی که به تازگی منتشر کرده، اعلام نموده که میانگین سرعت اینترنت جهانی به ۳.۹ مگابیت در ثانیه رسیده است. این عدد نشان می دهد که نمودار رشد سرعت در حال طی کردن روندی صعودی است. بر اساس گزارش های قبلی، سرعت اینترنت در هر فصل ۱.۸ درصد رشد می کند و مجموعا در مقیاس سالیانه ۲۴ درصد سریع تر می گردد. Akamai پیش بینی می کند که با این روند در فصل دوم ۲۰۱۴، میانگین سرعت می تواند به ۴ مگابیت بر ثانیه ارتقا یابد.
طبق اطلاعاتی که در این گزارش منتشر شده، کره جنوبی همچنان سریع ترین سرعت اینترنت را در اختیار دارد. این کشور حتی توانسته رشدی ۸ درصدی در مقایسه با فصل قبل داشته باشد و به سرعت ۲۳.۶ مگابیت بر ثانیه دست پیدا کند. در این جدول ژاپن نیز با ۱۲ درصد رشد و سرعت ۱۴.۶ مگابیت بر ثانیه در رتبه دوم قرار دارد.
به گفته Akamai از میان کشور های تحت پوشش این تحقیق، ۹۸ مورد با رشد سرعت اینترنت همراه بوده اند که مجددا از میان آن ها ۳۹ کشور موفق شده اند نرخ رشدی بالای ۱۰ درصد را از خود بر جای گذارند. در این لیست هلند با ۰.۳ درصد دارای کمترین میزان رشد، و سودان با ۷۷ درصد (رسیدن به سرعت ۳.۲ مگابیت بر ثانیه) دارای بیشترین رشد بوده اند.
تحقیقات Akamai بر روی سرعت موبایل ۵۶ کشور نیز انجام پذیرفته است. در این بخش از تحقیق کره جنوبی باز هم با ۱۴.۷ مگابیت بر ثانیه صدر نشین است. نکته جالب اینکه کره تنها کشوری در لیست است که میانگین سرعتی بالاتر از ۱۰ مگابیت بر ثانیه را دارا است. در اطلاعات ارائه شده، ۲۰ کشور دارای سرعت اینترنت موبایل بین ۴ تا ۱۰ مگابیت بر ثانیه هستند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

اگه گفتین چراایران جزو کمترین میزان رشد نیست؟
چون ما رشد نداشتیم کاهش سرعت داشتیم :D
نمی دونم مشکل از این شرکت مزخرفه آسیاتکه یا از جای دیگه ولی یک هفتست سرعت از 500kb به 100kb رسیده و معمولا پینگ که میگیرم 1 lost داره :D
اگه گفتین چراایران جزو کمترین میزان رشد نیست؟
سوال خودت خودت جواب دادی ولی اشتباه
چون اگر بیشترین میزان رشد هم داشت نهایتاً شما می امدی نظر با یک کیلیپ ... میزاشتی نه بیشتر حالا پینگم میگرفتی * با جواب.
همینطور پیشرفت کنیم به قول و قوه الهی میتونیم تو سال های آتی یک عکس رو دانلود کنیم
خوب خدا رو شكر ما هم از آخر اوليم
خداروشکر ما که اینترنتمون مشکل نداره :|
سرعت میانگین ایران چنده .هر روز تعداد کاربران زیادتر میشه اما افزایشی اینترنتی در کار نیست
یه سوال مگه اینترنت خانگی 128 کیلو بیت نیست تو ایران من الان 128 دارم ولی نرم افزار کنترل ترافیکم سرعت اینترنتمو حداقل 1Mb نشون می ده که می شه 128 کیلو بایت یکی منو روشن کنه!!
دوست عزیر مبنای سرعت اینترنت بر مبنایی بیت می باشد یعنی بیت ضربدر 8 می شود و می شود یک بایت
حالا اینترنت خانگی اگر 128 کیلو بیت باشد باید با سرعت 16 کیلو بایت باشد
ولی چرا برای شما معکوسه؟
این تعریف کلی بود ولی شرکت های ارائه دهنده به شما اینترنت 128 میدن در واقع آن را بر روی یک مگ تنظیم می کنند به دلیل اینکه هم حجم اینترنت شما زودتر تمام بشود و هم رضایت کرابر از سرعت داشته باشد، در نهایت این داستان اینترنته
تو ایران نسبت 1 به 8 رعایت نمیشه!
دلیل اینکه 128 کیلوبیت هم هست اینه که هر وقت خواستن بتونن سرعت شما رو به 16 کیلوبایت برسونن و شما هم نمیتونین شکایت کنین!
دقیقا کاری که پارس آنلاین برای من میکنه همینه!256 کیلوبیت نامحدود دارم!وقتی زیاد دانلود میکنم تا آخر دوره باید به 32 کیلوبایت بگذرونم!
شاتل هم همینطوره!
من سرویس ART1 دارم، یعنی 128 نامحدود.
وقتی دانلود حجیم و طولانی مدت بذارم سرعت و به مراتب کم میکنه، یبار مصرفم به 35 گیگ رسید و رسما دو هفته داشتم با Dial-Up کار میکردم تا سرعت درست بشه.
الان میانگین ترافیک مصرفی من تو ماه حدود 22 گیگه و مشکلی نداره.
درکل راضیم از شاتل
والاا منم سر در نمیارم اگه تو سر در آوردی به منم کمک کن
اقايون و خانم ها!!!حرص نخوريد و صبر پيشه كنيد!!! باشد كه رستگار شويد!!!
;-)
كره بيست و سه و شيش دهم؟؟؟؟؟
فكر كنم ما باعث كاهش ميانگين جهانى هستيم بدجور :|
ایرانسل چند مگه؟ :D
ببخشيد كه بى ربطه اما آيپاد تاچ هاى نسل ٥ اپل، ٥٠ دلار ارزون شدن.