ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
مسابقه برنامه نویسی بیان
تکنولوژی

مرحله اول مسابقات بین المللی برنامه نویسی بیان از فردا آغاز می شود

همانطور که چندی پیش در دیجیاتو خواندید، شرکت بیان قصد دارد تا سومین دوره از مسابقات بین المللی برنامه نویسی خود را برگزار نماید. به گزارش وبلاگ بیان، این دوره از مسابقات از فردا آغاز ...

مانی قاسمی
نوشته شده توسط مانی قاسمی تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

همانطور که چندی پیش در دیجیاتو خواندید، شرکت بیان قصد دارد تا سومین دوره از مسابقات بین المللی برنامه نویسی خود را برگزار نماید. به گزارش وبلاگ بیان، این دوره از مسابقات از فردا آغاز خواهد شد و طی آن شرکت کنندگانی از ۹۰ کشور جهان با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

مرحله اول مسابقه به صورت آنلاین برگزار می گردد و در طول آن شرکت کنندگان ۷۲ ساعت فرصت دارند تا به ۳ سؤال طرح شده پاسخ دهند. تمام شرکت کنندگانی که موفق به حل حداقل یک سوال بشوند به مرحله بعدی مسابقات راه پیدا خواهند کرد. این مرحله از فردا تا 9 صبح یک شنبه 20 مهر ماه ادامه خواهد داشت.

مرحله بعدی اما هیجان انگیز تر است و طی آن شرکت کنندگان باید به ۶ سؤال را در طول ۳ ساعت پاسخ دهند. در نهایت 20 شرکت کننده برتر از 20 کشور جهان برای شرکت در فینال مسابقات به تهران دعوت خواهند شد تا با برنامه نویسان برتر ایرانی به رقابت بپردازند.

بر اساس اطلاعاتی که سایت معتبر Codeforces منتشر کرده، در مرحله تمرینی این مسابقه که در طول ماه گذشته برگزار شد، برنامه نویسانی از ژاپن و روسیه توانستند رتبه های برتر را از میان ۴۷۰۰ شرکت کننده به خود اختصاص دهند. متاسفانه برنامه نویسان ایرانی موفق نشدند تا جایگاه درخور توجهی را در این مرحله به دست آورند.

دور قبلی مسابقات بیان با حضور ۵۴ کشور و ۳۰۰۰ شرکت کننده در مرحله آزمایشی برگزار شد، اما این آمار در سال جدید به ۹۰ کشور و ۴۷۰۰ برنامه نویس ارتقا یافته که این موضوع نشان از استقبال جامعه بین المللی از یک مسابقه ایرانی می دهند. ما نیز در دیجیاتو تلاش می کنیم تا بر اساس اهمیت بالای این مسابقه، اخبار مربوط به آن را به صورت کامل پوشش دهیم.

در نهایت اگر شما نیز به برنامه نویسی علاقه مند هستید، می توانید نمونه سؤالات طرح شده در این مسابقه را در سایت Bayan Contest مشاهده نمایید.

 

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (11 مورد)
  • LG Forever
    LG Forever | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

    جایزش چقدره ؟؟؟ پولش مهمه :)

  • | -_- حمید -_- |
    | -_- حمید -_- | | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

    دوست من معروف ترین و خبره ترین هکرهارو روسیه داره که برای رسیدن به این امر باید برنامه نویسی در سطح بسیار بالارو بلد باشی.

  • khaled_bakhtiari
    khaled_bakhtiari | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

    در مدت 3 روز شما, نوشتین 3 ساعت !!!

  • TROOL
    TROOL | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

    اینم یه مطلبی
    http://www.gsm.ir/news/show/24046/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87+%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87+%D8%B4%DB%8C%D8%B4%D9%87+%D9%87%D8%A7%DB%8C+Sapphire+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%A7%D9%BE%D9%84+%D9%88%D8%B1%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87+%D8%B4%D8%AF

  • آیدین
    آیدین | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

    مسابقات برنامه نویسی و مسابقات گیمینگ . در کنار هم دارن پیشرفت قابل توجهی میکنن . تا چند سال آینده با بالا رفتن اطلاعات مردم این مسابقات هم اهمیت بیشتری نسبت به قبل پیدا میکنن .

  • amir
    amir | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

    عاليه اين كار، فكر كنم خيلى به بهبود ديد مردم دنيا به ايران كمك كنه.
    واقعا خسته نباشيد مى گم به بيان با اين حركت قشنگشون.

  • عــــــامـــــــــر
    عــــــامـــــــــر | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

    واقعا ژاپنی ها تو بیشتر موارد تو صدر قرار دارن اصلا نمیدونستم که روس ها هم برنامه نویس موفق دارن اما اینکه ژاپنی ها جز بهترین ها هستن هیچ شکی توش نداشتم

    • آیدین
      آیدین | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

      ژاپنی ها در این ضمینه ها خیلی پیشرفته تر از اون چیزی هستن که فکرشو کنی . مستند free to play رو دیدم چند روز پیش که نشون میداد توی کشور های آسیای شرقی لیگ حرفه ای بازی های کامپیوتری در جریان هست و اونم به صورت خیلی تخصصی و جدی .

  • عــــــامـــــــــر
    عــــــامـــــــــر | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

    برنامه نویسی و فتوشاپ دوتا کاری بود که دوس داشتم توش استاد بشم اما خیلی چیزا جلو اونو گرفت ، با ارزوی موفقیت برای برنامه نویس های ایرانی و کسب مقام

    • iphone.ir
      iphone.ir | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

      بنظرم یه مهارتیه که اگر داشته باشی خیلی موفق خواهی بود.

    • LG Forever
      LG Forever | ۱۶ مهر ۱۳۹۳

      عامر من واقعا علاقه ی شدیدی به برنامه نویسی دارم بعضی مواقعم دربارش مطالعه زیاد دارم ولی لا مصب این مدرسه نمیزاره درست یاد بگیرم :(

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی