جوراب های هوشمند قدم به سالن CES 2015 گذاشتند
بعد از عرضه تی شرت های هوشمند، اسمارت واچ ها و عینک ها حالا نوبت به جوراب های هوشمند رسیده است و به نظر می رسید که این روند هوشمند سازی حالا حالاها ادامه داشته ...
بعد از عرضه تی شرت های هوشمند، اسمارت واچ ها و عینک ها حالا نوبت به جوراب های هوشمند رسیده است و به نظر می رسید که این روند هوشمند سازی حالا حالاها ادامه داشته باشد.
در ابتدای سال گذشته میلادی بود که شرکتی به نام Sensoria وعده داد که به زودی جوراب هایی را با قابلیت رهگیری گام ها رونمایی می کند.
اما بخت با این شرکت خلاق یار نبود و نتوانست در موعد مقرر به وعده اش عمل کند. نمایشگاه CES امسال بهترین فرصت برای کمپانی مورد بحث بود تا بدقولی هایش را جبران کند و به همگان نشان دهد که یک جوراب هم می تواند هوشمند باشد.
در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید تا بیشتر در مورد این جوراب بدانید.
فناوری به خدمت گرفته شده در ساخت این جوراب در سه پد جداگانه خلاصه می شود که درست در قسمت کفی آن قرار می گیرند و می توانند علاوه بر تعداد گام ها، سرعت حرکت شما را نیز اندازه گیری کنند.
در لبه های بالایی این جوراب که اندکی از سایر قسمت ها قطورتر است، تعداد کانکتور یا اتصال دهنده الکترونیکی تعبیه شده که در واقع بستر مناسب برای اتصال حسگر جوراب را فراهم می کنند.
این دستگاه خمیده شباهت زیادی به Fuelband نایکی دارد و با هر بار شارژ تا 6 ساعت دوام می آورد. اپلیکیشن همراه این جوراب برای iOS، اندروید و ویندوز فون موجود است و شامل تعدادی فرامین صوتی آموزشی برای ورزش، شمارنده گام و امکانی به نام «جاکفشی» است که تشخیص می دهد چه زمانی برای تعویض حرکت پا مناسب است.
شرکت سازنده این محصول اعلام کرده که در حال آماده شدن برای فروش سنسوریا به مشتریان است و قیمت پایه را برای آن در حدود 199 دلار اعلام کرده است.
کیفیت و دقت حسگرهای به کار گرفته شده در داخل این جوراب به تدریج کم می شود و شرکت سازنده هم اعلام کرده که تنها تا 35 مرتبه شستشو کیفیت آنها را ضمانت می کند، هرچند که احتمالا دوامشان بیشتر از این میزان است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.













من اینو بخرم اصن نمیشورمش :)
کش تنبون هوشمند نیومده هنوز؟ کی رو نمایی میشه؟ :D
يه چيزي بود ايلان ماسك ابراز نگراني كرد از هوش مصنوعيا !! الان اينجوري هوشمند ميشن بعدا لابد خودكار ميشن !! سال ديگه
ابزار های پوشیدنی فوق العاده و فعلا استارت خوبی زده شده ...
دیجیاتو ساعت جدید الجی رو که لو رفته بزارید تا همه کف کنند.
دیجیاتو پوشش داد / مخصوص audi ساخته خودش تایید کرده
دیوان تو چه پدر کشتگی با رضا پیدا کردی.خب حقیقت رو قبول کن.همه ی شرکت ها دنبال رقابت با اپلن.همه ی شرکت ها دنبال مسخره کردن اپلن.همه ی مردم دنبال ترول ساختن برای اپلن.اما اپل چی؟
اپل مگه از اول الهه تکنولوژی بود؟
من خودم اون دوران من مک هستم و من پی سی هستم رو خوب یادمه
تنها یک سوال باقی می ماند!
آیا چیزی مانده که هوشمند نشده باشد؟حتی یارانه ها هم هوشمند شدند!پس چه! واقعا!؟ :D
من یه سوال فنی دارم! مگه خوده گوشی قدم ها رو نمیشمره که این همه سنسور تو کمربند و جوراب و کفش می گذارن؟
گوشی دقیق نیست / اگر با دست معمولی گوشی رو تکون بدی همین جور قدم می شماره / در ضمن شمردن قدم ها فقط یکی از ویژیگی های این وسایله
اینترنت اشیا امسال خیلی خوب پیشرفت کرده / اقا من برم دیگه بخوام / یه چیز جالب اگه بگید پورت های مک بوک ایر جدید کمه بهتون می گن روانی و اگرم بگید iPhone 5s و ایپد ایر و سرفیس و ایکس باکس و ... دارید می گن اینا رو برای بچه هام می خرم / احتمالن برای خودشون از این کامپیوتر های کوانتومی گرفتن
اقا مشکوک میزی هنوز نرفتی نظم خواب و بیداریت به هم خورده فک کنم به خاطر این نمایشگاه
تو فکر سینما فردام
چند روز کلا تعطیل هست برای شما
دالبی اتم حتما استاندار صدای سینما برو جای مارم خالی کن
من تا 26 January تعطیلم / قراره Annie رو بریم ، می دونم فیلم چرتی ، امتیازش توی IMDB شده 4.5 / اما سینما بهونه است ، قصد دیدن همدیگه است بعد مدت ها و ...
وای خدا تو چقدر بچه ای. برو تو همون تاپیک جواب بده جناب اینتل اولترابوکی. این مظلوم نمایی ها رو هم بذار واسه کسانی که نشناسنت.
-------------
واسه اطلاع تو من واسه اعضای خونوادم یک رسیور لینوکسی enigma، مک بوک ایر، xbox 360، دو تا آیپد مینی، یک آیپاد تاچ، یک تبلت گلکسی و یه نوت خریدم. خودم مک بوک پرو دارم با آیپد ۳ و آیپاد شافل و گوشی اندرویدی ساده و سیستم ویندوزی ام رو هم استفاده میکنم. به خاطر کارم با centos و debian هم درگیرم. چیزای دیگه ای هم خریدم و دیگه ندارم یا الان تو ذهنم نیست به کنار. حالا مثلن با گفتن اینا من خیلی آدم متشخص و کاردرستی شدم و به هیچ چیز تعصب ندارم؟ برو خدا روزیت رو یه جای دیگه بده. وقت کردی دکتر هم برو.
جدا دیوان چرا اینقد متعصبه.یه دلیل برام بیاره.هر چی در مورد اپل بگن دیوان میگه اشتباهه.بگی تیم کوک نفس کشید میگه اشتباهه.چرا اینقد متعصبی
دیوان عشقه سامسونگه. مایکروسافت یه پوششه وگرنه من خودم هم اپل رو دوست دارم هم مایکروسافت رو.
سایبورگ میشویم
من بمیرم همچین چیزایی به خودم آویزون کنم
اینا مال جووناست!
تکنولوژی داره به کجا میره؟! نیازی هم نیست که وایسه؛ ما خیلی وقته که پیاده شدیم...!