
رد پای BMW در طلاهای تیم شنای آمریکا در المپیک ریو دیده می شود
در رقابت های المپیک گهگاه آنچه که تعیین کننده رنگ مدال هاست، فقط اختلافی چند میلی ثانیه ایست. به همین منظور تیم شنای آمریکا برای دستیابی به خوشرنگ ترین مدال در ریو با کمپانی معروف ...

در رقابت های المپیک گهگاه آنچه که تعیین کننده رنگ مدال هاست، فقط اختلافی چند میلی ثانیه ایست. به همین منظور تیم شنای آمریکا برای دستیابی به خوشرنگ ترین مدال در ریو با کمپانی معروف ب ام و همکاری داشته و از تکنولوژی خودروهای خودران این شرکت برای بهبود عملکرد اعضای تیم استفاده کرده است.
باواریایی ها تکنولوژی هایی را که در توسعه محصولات خودران خود به کار برده اند، این بار به عرصه ورزش آورده و به ورزشکاران المپیکی کمک کرده اند تا با بررسی حرکات و بهبود تکنیک ها، کوچک ترین ایرادات را رفع نموده و با کاهش هر چند خفیف زمان بهترین رکورد ممکن را ثبت کنند.
برای این کار ب ام و از همان LED هایی که در اتومبیل های ساخت خود به منظور تشخیص موانع و عابرین استفاده می کند، بهره برده است. این LED ها به قسمت های مختلف بدن ورزشکاران متصل می شوند و یک دوربین که در زیر آب نصب شده با کنترل پیوسته حرکات، خطاهای حرکتی احتمالی را کشف کرده و از طریق نرم افزار طراحی شده به اطلاع مربیان و ورزشکاران می رساند.
راسل مارک یکی از مربیان تیم شنای آمریکا گفته با بیان این جمله که "ما به دنبال پیدا کردن کوچک ترین اشتباهات هستیم" افزوده است "این تکنولوژی به ما کمک می کند که اطلاعات بسیار زیادتری را درباره زاویه های لازم بدن برای حرکت بهتر و هماهنگ تر کسب کنیم."
پکیج نرم افزاری مرتبط با این LEDها به مربیان تیم ایالات متحده کمک می کند که بازخوردهای مناسبی از تمام لحظات به ورزشکاران منتقل کرده و در جهت برطرف کردن خطاهای احتمالی اقدامات لازم را انجام دهند. در کنار این تکنولوژی، ب ام و با ویلچرهای مسابقه ای نیز که برای مسابقات پارا المپیک امسال تدارک دیده در بازی های ریو حضور دارد.
تطبیق دادن تکنولوژی مربوط به خودروهای خودران با تمرینات و مسابقات ورزشی هر یک از ورزشکاران، هر کدام تقریبا به اندازه یک تبلیغ 30 ثانیه ای در طول بازی های المپیک یا مبلغی بین 300 الی 600 هزار دلار برای ب ام و هزینه دارد. البته ظاهرا باواریایی ها هیچ مشکلی با این قضیه نداشته و به گفته ترودی هاردی معاون بازاریابی ب ام و در آمریکای شمالی، این بهای کمی برای معرفی ظرفیت های مهندسی این کمپانی و همچنین اثبات کمک موثر آنها به جامعه ورزشی آمریکا است.
در سال های اخیر ب ام و همواره جزو کمپانی های پیشرو در طراحی کانسپت های آینده نگرانه و به کارگیری فناوری های نوین در محصولات خود بوده است. اگر چه این کمپانی شاید نقش چندان پر رنگی در طلاهای کسب شده توسط مایکل فلپس نداشته باشد، اما انتقال تکنولوژی از صنعت خودرو به دنیای ورزش اقدام نوین دیگری است که از سوی این شرکت نوآور در سال های اخیر رخ داده است؛ اتفاقی که فقط از پیشگامانی مثل ب ام و انتظار می رود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چه اهمیتی داره این برد های تو شنای آمریکا. حالا یک نفر رو پیدا کردن تو یک رشته خوب کار میکنه و شاهکاره. هی میفرستنش المپیک. تو بقیه رشته ها که کاری نکردن
بنظرم کارشون تحسین برانگیز، هم تیم شنای آمریکا که همچین کاری رو کرده و هم تکنولوژی این شرکت همیشه موفق، معلوم که با این نوع نگرش و استفاده های به موقع تکنولوژی و علم در ورزش باید توی مدال اول باشند.
80 درصد افتخارات امریکا و مدالهای اون در رقابتهای المپیک رو مایکل فلپس و تیم شنای امریکا به دست میارن! نتیجه سرمایه گذاری علمی بر روی ورزش ! اگه ما هم پژوهش در علوم پزشکی ورزشی رو شروع کنیم قطعا موفق خواهیم شد چون مدال برای ورزشکاری نیست که زور بیشتری زده باشه، برای ورزشکاریه که پشتوانه علمی و فنی معتبر در تمریناتش داشته باشه...