تلگرام دو قابلیت Instant View و تلگراف را معرفی کرد
تلگرام ساعاتی پیش با انتشار نسخه 3.14 به قابلیت های جدیدی مجهز شده که آن را از همیشه دوست داشتنی تر می کند. مهم ترین این قابلیت ها Instant View، ابزار Telegraph و Jump to Date ...
تلگرام ساعاتی پیش با انتشار نسخه 3.14 به قابلیت های جدیدی مجهز شده که آن را از همیشه دوست داشتنی تر می کند. مهم ترین این قابلیت ها Instant View، ابزار Telegraph و Jump to Date هستند که مضاف بر این ها شاهد تغییرات ریز و درشت دیگری هم هستیم.
Instant View قابلیتی است که به شما اجازه می دهد تا مقالات وبسایت هایی همچون Medium یا TechCrunch را با سرعت بیشتری بخوانید. بدین صورت که با اشتراک گذاری لینک یکی از این دو وبسایت، زیر هر کدام دکمه ای تحت عنوان Instant View ظاهر می شود که با کلیک روی آن بدون معطلی شاهد باز شدن متن اصلی مقاله خواهید بود.
این مکانیزم نه تنها می تواند باعث صرفه جویی در مصرف دیتا شود، بلکه برای بارگذاری مقالات هم معطل تان نمی کند. در حال حاضر تعداد کمی از وبسایت ها توسط این قابلیت پشتیبانی می شوند، اما تلگرام به تدریج دایره وبسایت های پشتیبانی شونده توسط آن را گسترش خواهد داد.
اما قابلیت بعدی Telegraph نام دارد؛ ابزار انتشار پست جدیدی که می توان از آن برای ساخت متن های غنی حاوی مارک داون، عکس و انواع کدهای embed استفاده نمود. پست هایی که با تلگراف می سازید به شکل صفحه های Instant View بسیار زیبایی در تلگرام به نمایش در خواهند آمد.
برای استفاده از تلگراف می بایست به این لینک (telegra.ph) مراجعه نمایید. اما تلگرام در نسخه 3.14 قابلیت مفید دیگری هم دریافت کرده که شاید خیلی از کاربران منتظرش بودند.
Jump to Date ابزار جدیدی است که به موتور جستجوی تلگرام اضافه شده. به لطف آن می توانید روی دکمه Search داخل پنجره یک مکالمه اشاره کرده تا یک تقویم برایتان نمایان شود. حالا با این تقویم می توانید به مکالمات خود در تاریخ دلخواه باز گردید که به مراتب از بالا و پایین کردن دستی پنجره مکالمات آسان تر است.
دسترسی آسان به پکیج کامل استیکرها از بخش Recent Stickers هم تغییر جدیدی است که در نسخه 3.14 مشاهده می کنید. از این پس در بخش استیکرهای اخیر، کافیست انگشت تان را روی یکی از آن ها نگه داشته و روی گزینه View Pack اشاره کنید. در این صورت می توانید به سرعت به پکیج کامل آن استیکر مشخص دسترسی داشته باشید.
آپدیت 3.14 قابلیت دیگری به نام Groups in Common را نیز به تلگرام اضافه کرده. به لطف آن می توانید از طریق کاربرانی که با آن ها در گروه های مشترک عضو هستید، آن گروه ها را سریع تر بیابید. برای این کار کافیست به پروفایل هر کاربر مراجعه کرده و به سادگی روی گزینه Groups in Common اشاره نمایید.
همچنین آپدیت اخیر نه تنها بسیاری از باگ ها و مشکلات کُندی نسخه پیشین را برطرف کرده، بلکه رابط کاربری و انیمیشن های تلگرام در نسخه اندروید را هم بهبود داده است. نسخه 3.14 تلگرام را می توانید همین حالا از اپ استور و گوگل پلی دانلود کنید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.



در جواب به امیر حسین زنگنه
خخخ تیم تلگرام از تیم گوگل قویتره؟؟؟???
یعنی واقعا شما جواب خودتو دادی دیگر لازم نیس جوابتو بدم?
در درجه اول تنها هوش مصنوعی گوگل باعث میشه الو رو از تلگرام برتر کنه چراکه یک برنامه باهوش برتر هستش تا یک برنامه بی مغز?
دوم رابط کاربری عالی و تم های رنگارنگ و جذاب الو اون رو برتر از رابط کاربری سرد و خشک تلگرام میکنه
سوم امنیت الو حرف اول رو میزنه
چهارم الو امکاناتی چون پاسخ هوشمند داره که تلگرام صد سال دیگر هم نمیتونه این دانش رو توی خودش اجرا کنه
کار الو واقعا در راستای پیامرسانی راحت و جذاب و ایمن هستش ولی تلگرام جدا از همه عیب هایش بعضی امکانات مثل کانالش رو داره که یک پیامرسان نداشته باشه بهتره، شبکه اجتماعی با پیامرسان فرق داره پس دلیلی برای کانال وجود نداره.
گوگل از نظر نرم افزار توی جهان حرف اول رو میزنه پس هیچوقت با یک برنامه ابتدایی مثل تلگرام که فاقد هوش و مغز هستش بررسی نکن?
مث این میمونه پراید و پرادو مقایسه کنی?
کاملا باهات مخالفم و برای طرز فکرت متاسفم
چرا مخالفی؟?
حقیقت رو گفتم ربطی به طرز فکر نداره? یکم واقع بین باشیم
طرز فکر من اینه که خوب رو از بد جدا میکنم ولی شما همینم بلد نیسی?
در جواب Aureliano
شما از امکانات تلگرام فقط کانالشو میبینی؟ بعدشم چه امکاناتی دقیقا مد نظر شماست که تو تلگرام نیست؟
الو به جز دستیارش چی داره واقعا؟ یه خورده کامل تر توضیح بده توجیح شیم.
قبلا هم گفته بودی تلگرام رو هر بچه ای هک میکنه. قبلا گفتم الانم میگم اگر میتونی هک کنی یوزرنیم بدم هک کن واسم لازم دارم. اگر نمیتونی که لطفا راه نیفت هر جا هی بگو هر کی میتونه تلگرام رو هک کنه.
من طرفدار پیام رسان خاصی نیستم ولی زورم میگیره یه عده جوگیر میشن انقدر الو رو گنده میکنن. تلگرام هر چی نداشته باشه یه تیم قوی پشتش داره که هر چند وقت یه بار یه دستی به سر و صورت پیام رسانش میکشه.
خخخ تیم تلگرام از تیم گوگل قویتره؟؟؟???
یعنی واقعا شما خودتونو محکوم کردید دیگر لازم نیس جوابتو بدم?
در درجه اول تنها هوش مصنوعی گوگل باعث میشه الو رو از تلگرام برتر کنه چراکه یک برنامه باهوش برتر هستش تا یک برنامه بی مغز?
دوم رابط کاربری عالی و تم های رنگارنگ و جذاب الو اون رو برتر از رابط کاربری سرد و خشک تلگرام میکنه
سوم امنیت الو حرف اول رو میزنه
چهارم الو امکاناتی چون پاسخ هوشمند داره که تلگرام صد سال دیگر هم نمیتونه این دانش رو توی خودش اجرا کنه
کار الو واقعا در راستای پیامرسانی راحت و جذاب و ایمن هستش ولی تلگرام جدا از همه عیب هایش بعضی امکانات مثل کانالش رو داره که یک پیامرسان نداشته باشه بهتره، شبکه اجتماعی با پیامرسان فرق داره پس دلیلی برای کانال وجود نداره.
گوگل از نظر نرم افزار توی جهان حرف اول رو میزنه پس هیچوقت با یک برنامه ابتدایی مثل تلگرام که فاقد هوش و مغز هستش بررسی نکن?
تلگرام اشغالی بیش نیس چون زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه این بزرگترین توهین به ایرانی جماعته. درضمن تنها امکانات تلگرام کانال هستش که اونم بدرد نمیخوره چون کار یک پیامرسان کانال نیس. افلاین انلاین که مزیت بحساب نمیاد بلکه کاری میکنه همه تو کارت فضولی کنن، هر بچه ای هم هکش میکنه. بنظر من تنها پیامرسان واقعی با طراحی و تم های جذاب و نوآورانش و امنیت و هوش عالیش فقط گوگل الو هستش.
به نظره من بهترین برنامه wechat بود حیف زدن خرابش کردن
حالت خوبه شما، ویچت رو با تلگرام مقایسه میکنی؟ ویچت که هیچی، تمام مسنجرای دنیا رو با هم جمع کنی نمیتونن 20 درصد امکانات تلگرام رو ارائه بدن، خواهشا با این مقایسه ها به تلگرام توهین نکنید، تلگرام با هیچ مسنجری قابل قیاس نیتس و پرچمدار بلامنازع همه مسنجراست
اگه تلگرام ارزشی برا ایرانی ها که بیشترین استفاده کننده از تلگرام هستن ، قائل بود ، زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکرد
دقیقا
اخه میترسه ایرانیا حمله کنن. خودت که میشناسیشون ?
با حرفت كاملا موافقم ! من دو سه ماه پيش به تيم پشتيباني تلگرام گفتم همين حرف رو ، اما حتي جواب منم ندادن ?
مگه پشتیبانی نمیکنه؟!؟!؟!؟!?
groups in common رو قبلا اضافه کرده بود منتها فک کنم رسما اعلامش نکرده بود که الان اعلام میکنه. الو بهترین هم که باشه تا زمانی که تلگرام مشکلی براش پیش نیاد همینطور سوت و کور باقی میمونه
الو کیلو چنده
گوگل الو ی چیز دیگس، اپدیتی چون تغییر تم دو طرفه برای الو اومده
یه سوال:چتوری والپیپر های پس زمینه گفتگو تلگرام(تو تنظیمات)رو دانلود کنیم؟کلی تو نت سرچ کردم یه دونشم پیدا نکردم لطفا جواب بدید
بعد بگین تلگرام هیچ قابلیت خاصی نداره و الو خداس. همین اپدیت هایی که زود به زود براش ارائه میده و قابلیت هاشو روز به روز بهتر میکنه خودش کلی ارزش داره.