ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ویجیاتو - بازی

سری فیفا شاید دیگر به صورت سالانه عرضه نشود

اگر از طرفداران بازی های ورزشی باشید حتماْ‌ از انتشار نسخه جدید این بازی ها به صورت سالانه در انتهای تابستان هر سال، مطلع خواهید بود. بسیاری از این بازی های سالانه، تغییرات چندانی با ...

شایان کرمی
شایان کرمی منتشر شده در 18 آبان 1396  |  20:45

اگر از طرفداران بازی های ورزشی باشید حتماْ‌ از انتشار نسخه جدید این بازی ها به صورت سالانه در انتهای تابستان هر سال، مطلع خواهید بود. بسیاری از این بازی های سالانه، تغییرات چندانی با قسمت قبلی خود نداشته و همیشه، ارزش خرید ندارند.

حال اگر شما قصد استفاده از همان نسخه فعلی بازی ورزشی خود را داشته باشید، چه انتخابی خواهید داشت؟ به نظر می سد که به زودی، یک گزینه مناسب برای این حالت وجود داشته باشد.

اندرو ویلسون، مدیر ارشد الکترونیک آرتز به تازگی طی مصاحبه ای اعلام کرده که احتمال دارد تا عرضه سالانه بازی های ورزشی این کمپانی، با عرضه آپدیت برای نسخه فعلی بازی ها، لغو شود.

به این صورت که شما می توانید تا به جای خرید آخرین نسخه از سری فیفا یا Madden، با پرداخت هزینه ای و دانلود کردن محتوایی خاص، بازی خود را به آخرین نسخه بروز کنید.

ویلسون، جذب مخاطبان به سمت دانلود محتواهای اینترنتی را دلیل این کار می داند. وقتی فروش بازی ها از دیسک های پلاستیکی به سمت فروشگاه های مجازی هدایت می شود، رخ دادن این موضوع، اتفاق عجیبی نخواهد بود.

قطعاً الکترونیک آرتز در صورت عرضه این بازی ها به صورت تمام آنلاین، با چالش های خاصی روبرو خواهد شد اما در مجموع، استفاده از این روش، راه حلی منطقی محسوب می شود.

تهیه اشتراک ها، همیشه راه مطمئن تری نسبت به فروش نرم افزار برای بدست آوردن پول مشتریان برای مدت طولانی محسوب می شود. الکترونیک آرتز دیگر مجبور نیست که تعداد زیادی نسخه فیزیکی ارسال کند و ممکن است حتی برای دیدن تغییرات جدید در عنوانی مانند فیفا، دیگر نیاز به صبر کردن برای مدت طولانی نداشته باشید.

نظر شما چیست؟ تا چه حدی با پیاده سازی این روش موافق هستید؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • jamalifar

    خو ما میخوایم بخریم
    اما دسترسی نداریم
    چیکار باید کرد؟

  • Fabe37

    اگه دقت کنین از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ عکس وین رونی ستاره فوتبال انگلستان(البته به نظر من) هست.

  • Shahriar

    چه بهتر
    هم زمان بیشتری برای بهبود عنوان هست
    هم گیمرا دیر به دیر هزینه میکنن برای عنوانی که بعد از 2 یا 3 سال بسیار بهبود داده شده در مقایسه با نسخه قبلی

  • Farzad FJ

    EA هم داره میشه مثل سامسونگ عجله داره برا معرفی نسخه جدید بازیش

    • Morteza Shayegh

      خب برادر من سال به سال نقل و انتقالات داره جدید میشه، طبیعتا برای حفظ بازارش هم باید یه سری ویژگی های جدید اضافه کنه. فوتبال مثل MMA نیستش که هر یک ماه یه بازی برگزار بشه و مثلا فاصله UFC 2 با UFC 3 نزدیک به 3 سال طول باشه تا ساخته بشه.

مطالب پیشنهادی