ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بیگانگان
علمی

در اولین برخورد با بیگانگان چه کنیم؟

اصولا ما انسان‌ها در شرایط غیرمنتظره کارهای متفاوتی می‌کنیم. برای مثال در برخورد نزدیک با یک بیگانه فضایی، برخی ممکن است ترسیده و فرار کنند. احتمال دارد عده‌ی کمی به آنها حمله کنند اما عده‌ی ...

امین قیاسی
امین قیاسی منتشر شده در 14 اسفند 1396  |  00:01

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

اصولا ما انسان‌ها در شرایط غیرمنتظره کارهای متفاوتی می‌کنیم. برای مثال در برخورد نزدیک با یک بیگانه فضایی، برخی ممکن است ترسیده و فرار کنند. احتمال دارد عده‌ی کمی به آنها حمله کنند اما عده‌ی اندکی نیز ممکن است مسالمت آمیز برخورد کرده و صلح جویانه سعی کنند با آنها به گفتگو بنشینند. حال فیزیکدانان نظری به نتیجه‌ای کلی درباره برخورد با بیگانگان رسیده‌اند که بهتر است از برخورد با آنها دوری کرد.

انسانها در برابر بیگانگان سنجابی بیش نیستند

«میچیو کاکو» یکی از معروفترین فیزیکدانان نظری درباره‌ی ایجاد کردن مصاحبه احتمالی با بیگانگان در قرن اخیر، نظریه‌ی جالبی مطرح کرده است. او مثال می‌زند همانطور که شما در صورت گیر افتادن در جنگل به سراغ سنجاب‌ها نرفته و سعی نمی‌کنید با آنها صحبت کنید، بهتر است مورد برخورد با بیگانگان رویه‌ای مشابه در نظر گرفت.

او معتقد است در صورت برقراری ارتباط با حیوانات جنگل، شما کم کم خسته خواهید شد چرا که به شما جواب نخواهند داد و نمی‌توانند ایده‌ها و ارزش‌های شما را درک کنند. به همین دلیل نمی‌توانند برای شما جذاب باشند.

وی باور دارد که به دلایل مشابه، انسان‌ها نمی‌توانند توجه بیگانگان را به خود جلب کنند چرا که در نظر آنها ما انسانها، بسیار متکبر بوده و فکر می‌کنیم چیزی برای عرضه داریم. تکنولوژی بیگانگان ممکن است هزاران یا میلیون‌ها سال با ما فاصله داشته باشد و ما در برابر آنها چیزی بیش از یک سنجاب نخواهیم بود.

راهکار این فیزیکدان نظری در مورد برخورد با بیگانگان این است که انسانها نباید به تبلیغ حیات خود در فضا بپردازند و باید از هرگونه تماس یا ارتباط احتمالی با آنها دوری کنند.

READ  سامسونگ رونمایی از گلکسی زد فولد ۲ در رویداد آنپکد را تایید کرد

به همین دلیل است که از نظر او فرستادن یک ماشین قرمز برای به رخ کشیدن قدرت و زیبایی محصولات دست بشر نمی‌تواند توجیه منطقی داشته باشد. از طرف دیگر ممکن است بیگانگان موجوداتی شرور و بدذات باشند. به باور وی ممکن است آنها اصلا اهمیتی به آدمی نداده و به مانند انسانها که از نابود کردن حیوانات به منظور تغذیه یا سواستفاده ابایی ندارند، روند مشابهی در برابر مردم زمین در پیش گیرند.

این روزها سردرمداران سیلیکون ولی ادعا می‌کنند که به کمک تکنولوژی انسانها به موجوداتی خداگونه تبدیل شده‌اند اما در همین عصر شکوفایی و به کمال رسیدن تکنولوژی بشری ممکن است بیگانگان در اولین برخورد با ما از سطحی بودن توانایی‌هایمان به خنده بیفتند!

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (23 مورد)
  • aliance

    یعنی اینقدر مقاله علمی کم بود که بیایم این موضوع رو که فعلا فقط جنبه سرگرمی داره پست کنیم ؟!

  • δγι λ⇝ (عـــــلـــــــی)

    نمیدونم چرا هروقت اين مطالب رو میخونم بیشتر یاد فیلمای علمی تخیلی میفتم!
    اگر موجود فضایی هوشمندی باشه باید ما علامتی بهشون بدیم! یا خودمون رصد کنیم، که نیاز به‌ زمان بیشتری داره و اگر همدیگه رو منقرض نکنیم، با پیشرفت تکنولوژی میشه بهش رسید...
    ولی موضوع دیگه اینه که
    ما تونستیم با روش هایی، فقط جرم اگزوپلنت هارو میلیون ها سال نوری اونورتر شناسایی کنیم و نه رصد اتمسفر و سطحشون...
    بیاین از عمر هزاران ساله‌ی هوموساپینس و میلیون ها ساله‌ی انسانیان برگردیم فقط به‌ چهارصد سال قبل! ما هوشمند بودیم ولی فقط روی اين سیاره‌ی کوچیک!! حالا اگه هر موجودی حتا هوشمند، تمدنش شبیه قرن های گذشته‌ی ما باشه معلومه نمیتونه ارتباط برقرار کنه یا وجودشونو اثبات کنیم!! اگرم جلوتر از ما باشن باید تونسته باشن سطح سیاره مون رو رصد کنن و امواج رادیویی و ماهواره هامون رو شناسایی کنن!
    اینکه مث فیلم اَریوال بیایم بگیم موجود فضایی چهاربُعدیه و ما رو یه کاغذیم و فلان درست نیست!
    اگر وجود داشته باشن و پیشرفته‌تر از ما باشن و پیدامون کرده باشن دوحالت داره: خوب هستن و با امواج رادیویی ارتباط برقرار میکنن، بد هستن و با اینکه شناساییمون کردن، هیچ ارتباطی برقرار نکردن و سفینه هاشون واسه تصرف زمین حرکت کرده...!

  • rad

    در اولین برخورد بکشید پایین

  • آریا

    به نظر من اولین کاری که باید بکنیم ازشون عکس و فیلم بگیریم. بعد عکس و فیلم ها رو به خبرگزاری ها بفروشیم و یه پول قلمبه به جیب بزنیم.
    مردیم از بی پولی

  • علی رضا

    در مثال که مناقشه نمیکنن برادر من ، منظورش سطح تکاملی و

  • hamed58

    اینجا ایرانه یعنی یه سیاره جدا بیگانه بیاد اینجا هنگ میکنه

  • Kiyarash Alinasab

    مثال زده شده سنجاب کاملا نابجا هست. انسان ها هوشمند هستند و هر موجود هوشمندی جذب موجود هوشمند دیگه میشه. انسان ها کلی هزینه کردند تا هوش شامپانزه ها، سگ ها، گربه ها و ... رو بسنجن بعد اون آقای دانشمند میگه فضایی ها میان زمین میگن عجب انسان قوقولی ای و میرن؟
    در ضمن معمولا تمدن های وحشی عمر طولانی ندارن، همینطور که ما انسان ها هر سال قوانین سخت گیرانه تری در قبال حیوانات وضع میکنیم تمدن های دیگه هم همین کار رو میکنن و شک دارم یه تمدنی کلی راه بیاد زمین برای جنگ. هزینه این جنگ برای اون فضایی ها خیلی خیلی زیاد هست.

  • hamed_1000

    سلام. منو با خودتون ببرید دیگه تحمل ندارم تو این کشور بمونم.

    • mohsen

      داداش منم میام

  • King Arc

    سلام

  • ABCD EFGH

    ببین فیلم های غرب و هالیوود چه قدر بر شما تاثیر گذاشته. من از همینجا میگم با یه استناد محکم: فضایی وجود داره ولی در حد حیوون های ما. تمام. باور نمیکنید برید ببینید.

    • B.iz


      شما دیدید که میگید برید ببینید؟! ?
      دوما : شما ادعاتون میشه از فیزیک دان نظری متخصص بیشتر حالیتون میشه واقعا؟
      خدایا ??

      • ABCD EFGH

        من حرف خدا رو آوردم و ادعام ام میشه.

  • یه نفری.

    اگه فضایی بخواد بیاد اینجا،مردم به جای اینکه از دانششون بهره ببرن،دنبال اینن که آیا ازدواج با زن فضایی حلاله؟

    • Ali_Ahmadi_1

      صیغه زنان فضایی اگر به قصد لذت نباشد حلال است :)

  • یه نفری.

    شانس که نداریم زنومورف میاد سراغمون.

  • JAGHE

    جواب :برید مجموعه فیلم های مارول نگاه کنید تا آگاه بشید باید چکار کنیم ?

  • musefian

    با نظر این فیزیکدان زیاد موافق نیستم.باید دید هدف از اومدن به زمین چی باشه براشون.دید و هدف انسان ها از کشف حیات در سیاره ای دیگه رفتن و نابود کردنشون نیست.یعنی این کار چیزی نصیبمون نمیکنه.فرض کنید تکنولوژی ما به قول این فیزیکدان خنده دار باشه براشون و ما قدرت مقابله با اونا رو نداشته باشیم،بنظرتون منطقیه که برا نابود کردن ما بلند شن بیان اینجا و ما رو نابود کنن و برن؟درصورتی که هیچ گونه تهدیدی براشون بحساب نیایم؟بهر حال اگه اون ها رو موجوداتی هوشمند با تکنولوژی بالا تصور کنیم باید رفتاری هوشمند و هدفمند هم براشون متصور باشیم!
    واکنش انسان ها درمقابل موجودات فضایی در اکثر موارد قابل پیشبینه،برای عموم مردم فکر میکنم ترس یا فرار خواهد بود یا از روی ترس درصورتی که بتونن از خودشون دفاع خواهند کرد و گرفتن حالت دفاعی در مقابل یه موجودی که نمیدونیم خطرناکه یا نه خیلی قابل پیشبینی تره تا اینکه دوست شدن و ارتباط برقرار کردن باهاش!
    دو حالت داره یا با اطلاعات قبلی و با هدف مشخص خواهند اومد یا اتفاقی به ما خواهند رسید و ما رو کشف خواهند کرد.اگه حالت اول باشه خطرناکتره چون امادگی کامل برای هدفشون خواهند داشت ولی اگه حالت دوم باشه درصورتی که ما مجبور به دفاع از خودشون نکنیمشون کمتر احتمال داره که ما رو نابود کنن و رد بشن،

  • حسین زارع

    ای خدااااااااااااااااااااااااااا

  • hassan

    به نظر من دس بذارین رو سرتون جیغ بکشین خخخ

  • Mr.Mohammad

    بهرحال طبق خیلی از تجربه های وحشتناکی که نه از فضاییها بلکه از خیلی از همین ناشناخته های خود سیاره زمین به دست امده،به نظرم بهتره قید فضا و فضایی رو هم بزنیم،حداقلش سالم میمونیم

  • یحیی خالدی

    قبل اینکه مقاله رو بخونم میگم فرار
    بیگانه ای که تکنولوژی اومدن به زمینو داره رو نمیشه به راحتی شکست داد پس امیدوار باشین راه رفتنشون مثل پرواز کردنشون سریع نباشه

    • یحیی خالدی

      گفتم که فرار
      میخورن مارو
      شایدم کسخلاشونو بفرستن
      مث ما که میمون فرستادیم فضا اونا هم یه همچین موجوداتیو برا تست بفرستن البته باز مطمئنم تکنولوژی میمون اونا از آدمای ما بیشتره و باز هم باید فرار کنیم
      کلا فرار کنید
      فرار شمارو نمیکشه ولی اونا 50 50 شاید کباب آدمی دوست داشته باشن

مطالب پیشنهادی