ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

اسنپ: ۸۵ درصد از سهم بازار تاکسی‌های آنلاین در اختیار ماست

گروه اینترنت ایران روز گذشته با برگزاری یک نشست خبری در حضور «پروانه مافی»، نماینده مجلس از آمارهای جدید خود پرده برداشت. «ژوبین علاقبند» نایب رئیس هیات مدیره اسنپ و همچنین مدیر استراتژی گروه اینترنت ایران ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

گروه اینترنت ایران روز گذشته با برگزاری یک نشست خبری در حضور «پروانه مافی»، نماینده مجلس از آمارهای جدید خود پرده برداشت. «ژوبین علاقبند» نایب رئیس هیات مدیره اسنپ و همچنین مدیر استراتژی گروه اینترنت ایران در این نشست خبری رسماً اعلام کرد که اسنپ اکنون ۸۵ درصد از سهم بازار تاکسی‌های آنلاین را در اختیار دارد.

او با ارائه آمارهای جدیدی از زیرمجموعه‌های گروه اینترنتی ایران برای پروانه مافی، خبر داد که اسنپ به شکل روزانه بیشتر از ۱ میلیون سفر موفق را ثبت می‌کند و تعداد راننده‌های فعال آن ۳۷۰ هزار نفر است. این در حالیست که ۷۰۰ هزار راننده در مجموع در سامانه اسنپ ثبت‌نام کرده‌اند و حالا این پلتفرم ۸۵ درصد از سهم بازار تاکسی‌های آنلاین را در اختیار گرفته است.

نکته مهمی که علاقبند در این جلسه و در پاسخ به پروانه مافی به آن اشاره کرد، تغییر در روند پایش لحظه‌ای رفتار رانندگان است. او اعلام کرد که اکنون راننده نمی‌تواند میانگین امتیازی کمتر از ۴.۷ از ۵ داشته باشد. به این شکل اسنپ تلاش دارد تا سطح کیفی رانندگان خود را افزایش دهد چراکه پیش از این، حداقل میانگین، امتیاز ۴.۵ بود. اکنون رانندگانی که میانگین کمتر از ۴.۷ داشته باشند در ابتدا یک هفته تعلیق و در صورت ادامه روند نزولی امتیاز، برای همیشه از اسنپ خارج می‌شوند.

مدیر استراتژی گروه ایران در خصوص تایید صلاحیت رانندگان نیز گفت:‌ «تایید صلاحیت بر عهده پلیس است و پلیس امنیت ناجا ۷ دیتابیس مختلف دارد که ناهنجاری‌های اجتماعی در آن ثبت می‌شوند. تایید صلاحیت رانندگان را ظرف ۷۲ ساعت از آنها می‌گیریم.»

زیرمجموعه دیگری که علاقبند در این رویداد به آن پرداخت، «اسنپ فود» بود که یک سامانه آنلاین سفارش غذاست. به گفته علاقبند، اسنپ فود روزانه ۲۰ هزار سفارش را به شکل موفق ثبت می‌کند و در این حوزه نیز ۷۵ درصد از سهم بازار را در اختیار دارد. او «اسنپ تریپ» که یک سامانه آنلاین جهت برنامه‌ریزی سفر است را نیز «در حال تبدیل شدن به پلتفرم شماره یک این حوزه» دانست و عنوان کرد که به شکل ماهانه ۱۲ هزار رزرو هتل در آن انجام می‌شود.

علاقبند عقیده دارد که گروه اینترنت ایران در مجموع تا کنون علاوه بر اشتغال‌زایی مستقیم برای ۲ هزار نفر، برای ۴۰۰ هزار ایرانی به شکل غیرمستقیم اشتغال‌زایی کرده است: اسنپ ۳۷۰ هزار راننده دارد، ۸ هزار فروشنده در بامیلو فعالند، اسنپ باکس ۷ هزار و ۷۰۰ پیک موتوری و اسنپ فود با ۳ هزار و ۳۰۰ رستوران همکاری می‌کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (11 مورد)
  • ?️
    ?️ | ۸ خرداد ۱۳۹۷

    85% بازار رسما به معنی داشتن انحصار در بازار است که "شورای رقابت" بایستی ورود کند.

  • ?️
    ?️ | ۸ خرداد ۱۳۹۷

    تپ سی شکایت خود از اسنپ را کماکان پیگیری خواهد کرد

    http://digiato.com/?p=631311

  • ?️
    ?️ | ۸ خرداد ۱۳۹۷

    به راننده ها هیچ خدمتی خاصی نمی دهند حتی بیمه هم نمی کنند ولی مجبورشان می کنند که فقط اسنپ را نصب کنند و اجازه نصب تپ سی را نمی دهند!
    خجالت آوره این انحصارگری!

  • Danial. A.
    Danial. A. | ۸ خرداد ۱۳۹۷

    بنا به تجربه باید بگم که گروه اسنپ دزدی بیش نیست البته متاسفانه?

  • Kiyarash Alinasab
    Kiyarash Alinasab | ۸ خرداد ۱۳۹۷

    راننده های اسنپ جدیدا درخواست ها رو قبول نمیکنن. یکبار 10 دقیقه منتظر بودم هیشکی انتخاب نمیکرد. مجبور شدم یک توقف 10 دقیقه ای اضافه کنم تا قیمت بره بالا تا انتخاب بشم. جدیدا کوچ کردم به تبسی و تا الان مشکلی نداشتم. حقیقت امر اینه که از اسنپ بدم اومده حتی اگه به قول خودشون بهترین باشن.

  • فرشاد بندری
    فرشاد بندری | ۸ خرداد ۱۳۹۷

    واقعا تو یه کار اسنپ موندم، چرا ما رو فهم فرض میکنه؟ مثلا میگه بارون اومد و کرایه ها افزایش 10 درصدی داشته، در صورتی که من یه مسیری رو که هر روز تو یه ساعت مشخص میرم میبینم که نزدیک به 60 70 درصد گرونتر شده ولی اینا میگن 10 20 درصد، گرون شدنش مهم نیست، اینکه دروغ میگن بده، یا این افزایش یا کاهش قیمت ها در ساعات مختلف روز که به طور فجیهی غیر حرفه ای انجام میشه، من یه مسیر 25 کیلومتری رو تو ساعت اوج 45 هزار تومن با اسنپ میرم، همون مسیر ساعت 12 شب میشه 15 هزار تومن! آخه منطقیه؟ افزایش 300 درصدی تو ساعت اوج؟ از اون بدتر اینکه اون قیمت 15 هزار تومنم منطقی نیست، 25 کیلومتر 15 تومن؟ هیچ تعادلی بین قیمت ها وجود نداره، یا خیلی گرون میکنن یا خیلی ارزون

    • فرشاد بندری
      فرشاد بندری | ۸ خرداد ۱۳۹۷

      *نفهم فرض میکنه

  • valips
    valips | ۸ خرداد ۱۳۹۷

    آمارتون رو برا خودتون نگهدارید،آدم باشید و از این راننده‌های بدبخت سوءاستفاده نکنید و کرایه هارو ببرید بالا

    • MarShaL
      MarShaL | ۸ خرداد ۱۳۹۷

      سلام و عرض ادب، دوست عزیز اگه کرایه ها رو بالا ببرن کسی اسنپ استفاده نمیکنن تازشم کسی راننده ها رو مجبور نکردن استفاده کنه من سوار هر اسنپی که شدم همه راننده هاش راضی بودن از نظر درامد شون، تازشم اسنپ یکی از بهترین نرم افزار بومی هست (از اون دسته افراد هم نیستم که طرفدار پیام رسان بومی باشم ولی اسنپ حرف نداره قیمت هاش عالیه)

    • Vazhgoon
      Vazhgoon | ۸ خرداد ۱۳۹۷

      دوست عزیز یه جوری میگی از این بدبخت ها سو استفاده نکنید انگار مثلا اینارو خرکش کردن آوردن تو اسنپ یا تپسی یا امثالهم... با دونستن شرایطش خودشون با اختیار خودشون اومدن. تو این مملکت هم هیچ قشری به اندازه تاکسی ها و موبایل فروش ها پول اضافی و بیشتر از حقش درنمیاره. تو نگران اونا نباش. طرف برا ۲۵ کیلومتر ۴۵ تومن میگیره. اگه ۱۵ تومنش کمیسیون و پول بنزین باشه خالص ۳۰ تومن براش میمونه تو نهایت یک ساعت. میدونستی یه کارگر ساختمون یا کارکر فست فود مثلا باید ۸ ساعت جون بکنه تا بتونه این ۳۰ تومن رو دربیاره؟

      • no body
        no body | ۲۲ آذر ۱۳۹۷

        آواز دهل شنیدن از دور بسیار خوش است محض اطلاع از نرخ کرایه ها بیخبری مسیر 50کیلیومتری فوقش کرایه ای 18 تا 25 تومانی داره اگر ترافیک یا بارندگی باشه به 25 تومان میرسه که با کم کردن کمیسون و هزینه بنزین سودش به 10تومان میرسه تازه اگر راننده شانس بیاره برای مسیر برگشت مسافر پیدا بشه وگرنه همین 10تومان رو هم باید بده جای هزینه برگشت علاوه بر اینها استرس اینکار زیاده چون حمایتی حداقلی مثل بیمه از فرد شاغل نیست احتمال تصادف یا جریمه و خرابی قطعات ماشین و خرجهای سالیانه ای که داره افت قیمتش و... موجب پشیمانی راننده میشه اصلا با همون کارگری هم قابل مقایسه نیست کارگر همون روز مزدشو نقد میگیره میره خونه استراحت میکنه ریکاوری میشه اما متاسفانه رانندگی با خودروی سواری جابجایی مسافر حتی از نظر امنیتش در مواردی که کم هم نیستن از تاکسی سرویس امنیت خیلی کمتری داره چون مسافر تاکسی سرویس مشخصه کیه کجاست چکارست حداقل پول کرایه داره و دیگه نمیگه کارت به کارت میکنم و بعدش هم یادش بره... خلاصه شما تاوقتی کفش راننده ها رو نپوشیدی نمیتونی راجب راه رفتنشون قضاوت کنی

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی