ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اندروید
نرم افزار و اپلیکیشن

گوگل قوانین جدیدی برای برنامه‌های اندرویدی مبتنی بر بلاکچین وضع کرد

این قوانین از 16 آذرماه اجرا خواهند شد و مواردی مانند صرافی‌های رمزارز و کیف پول‌های نرم‌افزاری و الزامات مربوط به شفافیت را پوشش می‌دهند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۲ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۰

گوگل از اواخر امسال قوانین جدیدی را اجرا خواهد کرد که روی محتوای مبتنی بر بلاکچین در برنامه‌های اندروید تمرکز دارند. سیاست‌های جدید گوگل از 7 دسامبر (16 آذرماه) اجرا خواهند شد و مواردی مانند صرافی‌های رمزارز و کیف پول‌های نرم‌افزاری، الزامات مربوط به شفافیت و قوانین مربوط به گیمیفیکیشن NFT را پوشش می‌دهد.

پست معرفی این قوانین که توسط وبلاگ گوگل منتشر شده، دارای چند نکته مهم است. نکته اول مربوط به صرافی‌های رمزارز و کیف پول‌های نرم‌افزاری می‌شود که فعالیت آن‌ها باید با مقررات قابل‌اجرا مناطق مورد نظر خود مطابقت داشته باشد و «خرید، نگهداری یا معامله ارزهای دیجیتال آن‌ها باید از طریق سرویس‌های تأییدشده حوزه‌های قضایی» انجام شود. گوگل همچنین اعلام کرده که شاید اطلاعات بیشتری از توسعه‌دهندگان برای اثبات انطباق آن‌ها با قوانین جدید درخواست کند.

سایر قوانین برنامه‌های بلاکچین اندروید

در ادامه پست گفته شده است که تمام اپلیکیشن‌های اندرویدی که دارایی‌های دیجیتالی توکن‌شده را به کاربران می‌فروشند یا فرصت کسب آن‌ها را فراهم می‌کنند و همچنین برنامه‌های شرط‌بندی که از دارایی‌های دیجیتال مانند NFT استفاده می‌کنند نیز باید مطابق این قوانین جدید عمل کنند.

به‌عنوان بخشی از این قوانین گفته شده است که توسعه‌دهندگان «نمی‌توانند هرگونه درآمد بالقوه‌ای که از طریق بازی یا فعالیت‌های معاملاتی به دست می‌آید را تبلیغ کنند یا خوب جلوه دهند.»

در این قوانین همچنین گفته شده که استخراج رمزارز از طریق دستگاه‌ها ممنوع است، اما این بند قبلاً نیز وجود داشته و اکنون فقط از بخش قوانین خدمات مالی گوگل منتقل شده است.

قوانین جدید مربوط به بلاکچین تنها تعدادی از موارد تازه اضافه‌شده به خط‌مشی گوگل پلی محسوب می‌شوند. به‌عنوان مثال، در این پست توضیح داده شده که هر برنامه‌ای که دارای ویژگی‌های مالی است، باید «فرم اعلام ویژگی‌های مالی» خود را به گوگل ارسال کند. گوگل همچنین خط‌مشی «رفتار فریبنده» خود را به‌روزرسانی کرده تا بگوید عملکرد یک برنامه باید «به‌طور معقولانه» برای کاربران مشخص باشد و توسعه‌دهندگان نباید «هیچ ویژگی پنهان، غیرفعال یا غیرمستندی را در برنامه خود لحاظ کنند.»

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی