ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سرویس اشتراک ویدیوی چینی Bilibili
نرم افزار و اپلیکیشن

رقیب جدید یوتوب؛ پلتفرم چینی Bilibili وارد بازارهای جهانی می‌شود 

ااین سرویس هم‌اکنون درحال آماده‌سازی اپلیکیشن‌های اندروید و iOS خود برای عرضه در بازارهای جهانی است.

حمید گنجی
حمید گنجی منتشر شده در 30 مرداد 1405  |  13:22

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

سرویس اشتراک ویدیوی چینی Bilibili که پلتفرم جایگزین یوتوب در چین محسوب می‌شود اعلام کرده که می‌خواهد فعالیت‌های خود را در سطح بین‌المللی نیز گسترش دهد.

به گزارش Semafor، این شرکت نسخه بین‌المللی اپلیکیشن ویدیویی خود را برای اندروید مجدداً راه‌اندازی کرده و گفته می‌شود درحال مذاکره با یوتوبرهاست تا محتوای خود را در این پلتفرم منتشر کنند. Bilibili از نظر فنی پیش‌ازاین نیز خارج از چین قابل دسترسی بود، اما این تغییرات بخشی از یک استراتژی مشخص برای جذب مخاطبان غربی و ترغیب آن‌ها به انتشار و تماشای ویدیو در این پلتفرم است. نسخه iOS اپلیکیشن Bilibili نیز به زودی عرضه می‌شود.

سرویس Bilibili می‌خواهد رقیب یوتوب در بازارهای جهانی باشد

مهم‌ترین تغییر در اپلیکیشن جدید این شرکت، حذف احراز هویت است. Bilibili پیش‌ازاین از کاربران می‌خواست حتی در صورت انتشار محتوا از خارج از چین در وب‌سایت اصلی چینی این شرکت، با استفاده از گذرنامه یا سایر مدارک شناسایی ثبت‌نام کنند. اما با سیاست جدید دیگر نیازی به انجام این کار نیست و Bilibili ازاین‌پس محتوای جهانی و چینی را در اپلیکیشن خود با یکدیگر ترکیب خواهد کرد.

اشتراک ویدیوی چینی Bilibili

این شرکت همچنین در شهرهایی مانند لس‌آنجلس، لندن، مکزیکوسیتی، سائوپائولو، استانبول و توکیو درحال استخدام نیرو است و قصد دارد نسخه انگلیسی‌زبان وب‌سایت خود را راه‌اندازی کند تا تولیدکنندگان محتوا بتوانند راحت‌تر ویدیوهای خود را در این پلتفرم آپلود کنند.

اگر Bilibili بتواند تولیدکنندگان محتوای فعلی را با موفقیت به سمت پلتفرم خود جذب کند، ممکن است فشار بیشتری نیز بر یوتوب وارد شود. پلتفرم اشتراک ویدیوی گوگل همچنان از محبوبیت بالایی برخوردار است، اما با افزایش رقابت از سوی نتفلیکس مواجه شده؛ زیرا این سرویس استریم تمرکز بیشتری بر پادکست‌های ویدیویی و محتوای تولیدشده توسط سازندگان محتوا گذاشته است. رقابت تا حدی شدید شده که گفته می‌شود یوتوب درحال مذاکره برای امضای قراردادهایی است تا به کانال‌ها پول پرداخت کند و آن‌ها را ترغیب کند محتواهایشان را ابتدا در یوتوب منتشر کنند.

حمید گنجی
حمید گنجی

    دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
    • Masoudkk

      فیلتر شد ؛ حکومتی داریم که حتی فکرها رو هم تحریم می کنه

      • Ffsffsffs

        فیلتر بود.‌از سال ۲۰۱۸ داشتم ازش استفاده می‌کردم. چون از اون موقع تا حالا توب رسانه ی چین هستم بخاطر آرامش روان خودم. از همون موقع اگه یادتون باشه wechat رو هم حتی فیلتر کرده بودن. کلا با همه مشکل دارن خخخ

    • _omid_

      و این هم فیلتر است.

      • Ffsffsffs

        از ۲۰۱۸ تا الان فیلتره کجایین شما

    مطالب پیشنهادی