ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

لوگو اپلیکیشن‌های گوگل
نرم افزار و اپلیکیشن

گوگل طراحی جدید گرادیان را به آیکون اپ‌های مختلف خود می‌آورد

گوگل با عبور از طراحی تخت، لوگو اپلیکیشن‌های‌ خود مانند Sheets و Chat را با ظاهری جدید و سبک گرادیان بازطراحی می‌کند.

آزاد کبیری
آزاد کبیری منتشر شده در 7 اردیبهشت 1405  |  10:00

در اواخر سال ۲۰۲۵، گوگل فرایند انتشار آیکون‌های جدید خود را با طراحی گرادیان آغاز کرد. اکنون به نظر می‌رسد که این ظاهر جدید به سایر اپلیکیشن‌های گوگل نیز راه خواهد یافت. وب‌سایت 9to5Google به تصاویری از آیکون‌های جدید دست یافته است که طراحی دایره‌ای یکنواخت قبلی را کنار گذاشته‌اند.

ظاهر لوگوهای جدید ملایم‌تر است. گوشه‌ها گردتر شده‌اند و گرادیان به آرامی از رنگ‌های تقریباً پاستلی به رنگ‌های اصلی و غلیظ‌تر گوگل تغییر می‌کنند. پیش‌تر، این زبان طراحی جدید را در نسخه‌های به‌روز شده لوگوی گوگل (G)، و همچنین جمینای، فوتوز و مپس دیده بودیم. طبق گزارش‌ها، این تغییر لوگو یعنی این برنامه‌ها بیشتر مبتنی‌بر ویژگی‌های هوش مصنوعی خواهند بود.

لوگو اپلیکیشن‌های گوگل

تغییر لوگو اپلیکیشن‌های گوگل

آیکون‌های جدید پرجنب‌وجوش‌تر و متنوع‌تر به نظر می‌رسند و بازتاب‌دهنده ترندهای طراحی اخیر هستند؛ ترندهایی که از ظاهر تخت اواخر دهه ۲۰۱۰ و اوایل دهه ۲۰۲۰ فاصله گرفته‌اند. اکنون اپلیکیشن‌های Google Sheets ،Slides ،Forms ،Sites و Keep همگی ظاهر قبلی خود را کنار می‌گذارند؛ بسیاری از آنها به حالت افقی تغییر می‌کنند که بسیار مناسب‌تر به نظر می‌رسد؛ برای مثال لوگو اسلایدس پیش‌تر عمودی بود و حالا افقی می‌شود، چون معمولاً این برنامه ارائه‌های افقی می‌سازد.

برخی آیکون‌ها نیز از نظر بصری متمایزتر شده‌اند؛ مانند اپلیکیشن Chat که طرح چهاررنگی قبلی آن با حباب سبز جایگزین می‌شود؛ نشان لبخندی نیز در وسط آن قرار دارد و یادآور آیکون Google Hangouts است. درمیان این آیکون‌ها، لوگوی Keep نسبت به نسخه قبلی کمی ظاهر عجیبی دارد.

هنوز مشخص نیست که عرضه این آیکون‌های جدید چه زمانی آغاز خواهد شد، اما احتمالاً چندان طول نخواهد کشید.

آزاد کبیری
آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ زبان‌شناسی‌ هستم و همان‌قدر که به «کلمه» علاقه‌مندم، از سرک‌کشیدن به گوشه‌وکنارِ جهان تکنولوژی و علم هم حظ می‌کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (24 مورد)
  • TopStar

    که برای دیدن آیکن ها نیاز به اینترنت داریم ...

  • Rustinic

    بعنوان یک طراح UI/UX که در همین شرکت گوگل آموزش دیدم، بنظرم این تغییر بشدت ضروری بود. آیکون‌های قبلی افتضاح مطلق بودند. در پوشه اپ‌های گوگل همه‌شون شبیه هم بودند و من هر بار باید چند ثانیه با نگاهم اسکن کنم تا اپ مورد نظرم را پیدا کنم، اسمش را بخونم و بازش کنم. بارها وقتی عجله داشتم اپ اشتباهی را باز کردم. این متمایز کردن ظاهر آیکون اپ‌ها واقعاً ضروری بود.

    • MobinMonfared

      چطوری تو شرکت گوگل آموزش دیدی؟ از داخل ایران؟ میشه بیشتر توضیح بدی

      • Rustinic

        سلام، آره از ایران. آنلاین. یک دوره یکساله بود توسط بخش طراحی گوگل، تدریس می‌شد و گواهینامه هم دادند. پولی بود ولی من بورسیه گرفتم، ترفندش الان یادم نیست. دوره عملی-تئوری بود. برای من واقعاً مفید بود.

        • MobinMonfared

          مرسی از توضیحاتت دوستِ من 🫀

  • AryoSe7en

    جدا از اینکه یکم داره آیکونارو به سبک ویندوز پیاده سازی میکنه
    ولی ما که اینترنت نداریم آپدیت کنیم :)

  • No_Internet_Connection

    گوگل مپس هم آیکونش گرادیان شده
    که ما نمیتونیم بخاطره دسترسی نداشتن به اینترنت داشته باشیمش...

  • NotAvailable

    قبلی ها قشنگ تر بودن

  • rayacoder

    به نظر من فقط لوگوی G و جیمیل با گرادیان جالبه و گرادیان روی بقیه لوگوها چندان جذاب نیست.

  • Ilya2010210

    چقدر زشتن خداوکیلی

  • حمید

    اگه آیکون مخاطبین تماس و پیام عوض کنه ، خیلی خوب میشه

  • parsa_89

    که به اینترنت نیاز دارن ...

  • ualSam

    دلم واسه تلگرام یوتیوب و اپ های گوگل و چت جی پی تی تنگ شده و حقوقم که طبیعی ترین چیز تو ی کشوره ازم سلب شده شرم کنید واقعا

  • mr-meshky

    ش

  • AmirHossein-256

    گوگل خیلی دیرتر از رقبا دست به تغییر طراحی بی روح و خسته کننده Flat زده. امیدوارم با وجود پیشرفت های سخت افزاری طراحی های زنده و واقعیت گرا مثل Liquid Glass اپل یا طراحی های اواسط دهه 2000 و اوایل دهه 2010 موسوم به Frutiger Aero (که بسیار از طبیعت، آب، و یوتوپیایی آینده نگر و امیدوار کننده از همزیستی تکنولوژی و طبیعت در کنار یکدیگر با انرژی های پاک الهام گرفته بود) دوباره بازگردند.

    • is-there-any-hope-left

      یه ماژول better blur هست برای kde رفتم ساختمش
      خوبیش این بود که سیستم روح و جون گرفت بدیش این بود که تو tf2 لگ میزد واسه همین خاموشش کردم :)

      • AmirHossein-256

        اتفاقا تصمیم داشتم نصبش کنم ولی نیاز به تغییر فایل های سیستمی داشت برا همین ترجیح دادم سیستممو تمیز نگه دارم. یه مقدار هم باگ داره کلا ولی خیییلی قشنگ میکنه ویندوز رو. شبیه ویندوز 7 میشه.

      • MobinMonfared

        ماژول Better Blur قدیمی شده و البته خیلیه وقته ساپورت نمیشه ، نسخه گلسش اومده اونو استفاده کن خیلی قشنگ‌تر و بهینه‌‌تره

        • is-there-any-hope-left

          اتفاقا اونم دارم :)
          چون قبل از اینکه بفهمم که یه تم شفاف برای kvantum لازم دارم داشتم همینطوری با چندتا ماژول مختلف شبیه هم ور می رفتم

          • MobinMonfared

            داخل گیت‌هاب زیادن یه سرچ بزنی میاد کلونشم خوشبختانه بازه هنوز نبستن :)

      • gwmorteza

        چه کامنت جالب و پاسخ جالب تری. میشه درباره tf2 که گفتین یکم بیشتر توضیح بدین؟ صرفا برای اطلاعات عمومی می خوام بدونم. ممنون

        • AmirHossein-256

          gwmorteza@ اگه اشتباه نکنم tf2 بازی Team Fortress 2 هستش ساخته Valve

  • 4itsam

    واقعا زیباست

  • Pouya_1772

    واقعا جای تاسف داره که در آینده نمیتونم این آیکون هارو تو گوشیم ببینم

مطالب پیشنهادی