ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

ژاپن برای اطمینان از دسترسی کاربران به اپ‌های شخص ثالث قانونی تازه تصویب کرد

ظاهراً به‌غیر از اتحادیه اروپا، ژاپن نیز به‌دنبال دفاع از حقوق کاربران دنیای دیجیتال است.

حمیدرضا علیا
نوشته شده توسط حمیدرضا علیا | ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۰

غول‌های فناوری اکنون در صورت عدم دسترسی به برنامه‌ها و سیستم‌های پرداخت شخص ثالث در گوشی‌های خود، با جریمه‌های بزرگی در ژاپن مواجه خواهند شد. تصمیم قانون‌گذاران ژاپن برای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و شرکت‌های کوچک‌تر اتخاذ شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، ژاپن به‌تازگی قانونی وضع کرده است تا اطمینان حاصل کند که غول‌های فناوری مانند گوگل و اپل دسترسی کاربران به برنامه‌ها و سیستم‌های پرداخت شخص ثالث را فراهم خواهند کرد. در غیر این صورت، در معرض خطر جریمه‌های سنگینی قرار می‌گیرند.

مشابه قانون جدید بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا، این قانون الزام می‌کند که سازندگان گوشی‌های هوشمند منصفانه عمل کنند و سیستم‌عامل‌ها، مرورگرها و موتورهای جستجو را برای همه در دسترس قرار دهند.

رفتاری که ضدرقابت تلقی شود، برای بار اول به‌اندازه 20 درصد درآمد شرکت‌ها در ژاپن و در صورت تکرار، تا 30 درصد برای آن‌ها جریمه به‌همراه می‌آورد.

ژاپن

همگام‌شدن ژاپن با اتحادیه اروپا در حمایت از حقوق کاربران

در بیانیه کمیسیون تجارت عادلانه ژاپن آمده است:

«اتحادیه اروپا گام‌های اولیه را برداشته و مقررات جدیدی را اجرا کرده است. برای اینکه بازارهای دیجیتال ژاپن، ایالات‌متحده و اروپا تلاش‌های خود را هماهنگ کنند و خواستار رقابت منصفانه از اپراتورهای پلتفرم‌های دیجیتال باشند، به یک چارچوب قانونی جدید در بازار ژاپن نیاز است.»

مجلس اعلای پارلمان ژاپن نیز روز چهارشنبه این قانون را بدون هیچ اصلاحیه‌ای تصویب کرد.

پیش از رأی‌گیری توسط قانون‌گذاران، «شینجی موریموتو»، رئیس کمیته اقتصاد و صنعت مجلس گفت که این لایحه «اقداماتی را ممنوع می‌کند که ممکن است رقابت در زمینه نرم‌افزارهای مشخص را محدود کند». البته او مستقیماً از شرکت‌های فناوری مانند گوگل یا اپل - که گاهی اوقات به‌عنوان انحصارطلبان دوگانه از آن‌ها یاد می‌شود - نام نبرد.

در ماه آوریل، «یوشیماسا هایاشی»، سخنگوی دولت گفت که ژاپن «محیطی رقابتی» را برای نرم‌افزارهایی مانند فروشگاه‌های اپلیکیشن بهبود می‌بخشد تا «حق انتخاب مصرف‌کننده را محقق و در عین حال امنیت را تضمین کند».

رسانه ژاپنی کیودونیوز گزارش داد که انتظار می‌رود این قانون تا پایان سال 2025 اجرایی شود. باید منتظر ماند و دید که این قانون چقدر می‌تواند شرکت‌ها را مجاب به رعایت قوانین ضدانحصار کند.

حمیدرضا علیا

در دنیایی که تکنولوژی حرف اول و آخر رو میزنه، آپدیت بودن توی این حوزه حتی میتونه زندگی ما رو راحت‌تر کنه. برای همین با اینکه روانشناسی خوندم، علاقه زیادی به تکنولوژی و مطالب اون دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی