ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

متا
نرم افزار و اپلیکیشن

متا به‌خاطر نقض قوانین حریم خصوصی نروژ روزانه 100 هزار دلار جریمه می‌شود

رگولاتور داده‌های نروژ در حکمی اعلام کرده است که اگر متا به نقض حریم خصوصی پایان ندهد، روزانه 100 هزار دلار جریمه می‌شود.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۰

رگولاتور حفاظت از داده‌ها در نروژ می‌گوید متا با ردیابی کاربران در اینستاگرام و فیسبوک درحال نقض حریم خصوصی آن‌هاست. اگر این شرکت رفتار خود را تغییر ندهد، از تاریخ 4 اوت (13 مردادماه) تا 3 نوامبر (12 آبان‌ماه) روزانه حدود 100 هزار دلار جریمه خواهد شد.

براساس بیانیه این مرجع قانونی که در نروژ با نام Datatilsynet شناخته می‌شود، نقض قوانین توسط متا چنان آشکار بوده است که این کشور لازم دیده که همین حالا دست به مداخله بزند. این حکم پس از آنکه دادگاهی در اروپا متا را از گردآوری اطلاعاتی مثل موقعیت مکانی، رفتار و اطلاعات مورد استفاده درزمینه تبلیغات منع کرده بود، منتشر می‌شود.

رگولاتور نروژ حالا تصمیم خود را به هیئت حفاظت از اطلاعات اروپا ارجاع داده است تا در صورت صلاحدید، این جریمه در دیگر کشورهای قاره سبز نیز در نظر گرفته شود. «توبیاس جودین»، رئیس کمیسیون حریم خصوصی نروژ در Datatilsynet، می‌گوید هدف آن‌ها اعمال فشاری اضافه بر متا است.

واکنش متا به حکم رگولاتور نروژ چیست؟

متا در واکنش به این خبر به رویترز اعلام کرده که درحال بررسی تصمیم Datatilsynet است و این تصمیم بلافاصله بر سرویس‌های آن‌ها اثر نخواهد گذاشت. سخنگوی این شرکت می‌گوید: «برای تبعیت از این تصمیم، به همکاری سازنده با رگولاتور ایرلند که رگولاتور ارشد ما در اتحادیه اروپاست، ادامه می‌دهیم. چند وقتی است که بحث درباره مبنای حقوقی تصمیم‌ها به‌وجود آمده و کسب‌وکارها همچنان در این زمینه با فقدان اطمینان در رگولاتوری‌ها مواجه هستند.»

گفتنی است که نروژ عضو اتحادیه اروپا نیست، اما بخشی از بازار واحد اروپا به‌حساب می‌آید. چندی قبل رگولاتور ایرلند (DPC) در حکمی علیه متا اعلام کرده بود که این شرکت نمی‌تواند برای نمایش تبلیغات رفتاری از کاربران داده گردآوری کند.

از طرف دیگر، شبکه اجتماعی جدید اینستاگرام تردز که چند وقتی است شروع به کار کرده، هنوز به‌خاطر قوانین حریم خصوصی در اروپا عرضه نشده است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • peyman17
    peyman17 | ۲۶ تیر ۱۴۰۲

    حریم خصوصی کاربران برای متا اصلا مهم نیست

مطالب پیشنهادی