ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مسنجر فیس بوک و اینستاگرام
نرم افزار و اپلیکیشن

شکستی دیگر برای مارک زاکربرگ؛ متا ارتباط بین اینستاگرام و فیسبوک مسنجر را قطع می‌کند

براساس گفته‌های متا از اواخر آذرماه، کاربران اینستاگرام دیگر نمی‌توانند به دوستان خود در فیسبوک مسنجر پیام دهند.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۰

متا به‌زودی قابلیت ارتباط کاربران فیسبوک مسنجر با اینستاگرام را قطع خواهد کرد. این قابلیت به کاربران امکان می‌داد تا با دوستان خود در دیگر پلتفرم متا چت کنند. این شرکت از سال 2020 امکان ارتباط میان‌پلتفرمی را برای مسنجر فیسبوک و اینستاگرام فراهم کرده بود، اما از اواسط دسامبر (تقریباً اواخر آذرماه) این قابلیت را غیرفعال خواهد کرد. هنوز دلیل این اقدام مشخص نیست، اما به‌نظر می‌رسد که اجتناب از پیامدهای قانونی در اتحادیه اروپا علت اصلی آن باشد.

متا در صفحه پشتیبانی اینستاگرام اعلام کرد که قصد دارد به ارتباط بین مسنجر فیسبوک و اینستاگرام پایان دهد. این بدان معناست که از اواسط دسامبر، دیگر نمی‌توانید با دوستان خود در فیسبوک مسنجر چت کنید. همچنین اگر مکالمه‌ای با حساب‌های فیسبوک مسنجر در اینستاگرام دارید، فقط می‌توانید آن‌ها را بخوانید. علاوه‌براین، حساب‌های مسنجر دیگر نمی‌توانند وضعیت فعالیت شما را ببینند.

قطع ارتباط فیسبوک مسنجر و اینستاگرام

متا برای اولین‌بار در سال 2019 از یکپارچگی چند‌پلتفرمی بین اینستاگرام و فیسبوک مسنجر رونمایی کرد و این قابلیت یک سال بعد از طریق امکانی موسوم به حساب کاربری مرکزی متا فعال شد. با این قابلیت در اینستاگرام می‌توانید پروفایل‌های خود را در هر دو پلتفرم مدیریت کنید. همچنین با اتصال حساب‌های شما، ارسال پیام‌های فیسبوک مسنجر بدون نیاز به ترک اینستاگرام امکان‌پذیر می‌شد؛ اما این قابلیت تنها تا چند هفته دیگر در دسترس خواهد بود.

متا هیچ دلیل روشنی برای اینکه چرا اکنون بعد از سه سال تغییر رویه داده، ارائه نکرده است. بااین‌حال، احتمالاً سیاست جدید متا می‌تواند برای جلوگیری از پیامدهای نظارتی قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا باشد که هدف آن جلوگیری از انحصار شرکت‌هاست. همچنین براساس الزامات اتحادیه اروپا، شرکت‌های بزرگ باید ارتباط پیام‌رسان‌های خود با پیام‌رسان‌های دیگر شرکت‌ها را ممکن سازند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی