ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موزیلا مانیتور پلاس
نرم افزار و اپلیکیشن

موزیلا مانیتور پلاس معرفی شد؛ سرویسی اشتراکی برای حذف اطلاعات حساس شما از اینترنت

این سرویس پولی به شما کمک می‌کند که اطلاعات حساس خود را در اینترنت پیدا و حذف کنید.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰

موزیلا از سرویس اشتراکی جدیدی رونمایی کرده است که به‌طور خودکار به‌دنبال اطلاعات شما در منابع آنلاین، از شبکه‌های اجتماعی گرفته تا اپ‌ها و ترکرهای مرورگرها، می‌گردد و اقدام به حذف آن‌ها می‌کند. هزینه اشتراک ماهانه این سرویس که «موزیلا مانیتور پلاس» (Mozilla Monitor Plus) نام دارد، 13.99 دلار است که در پکیج یک‌ساله با تخفیف به 107.88 دلار می‌رسد.

به گزارش تک‌کرانچ، مدیرمحصول سرویس موزیلا مانیتور اعلام کرده است که این شرکت با کمپانی Onerep وارد همکاری شده تا در سطح اینترنت به‌دنبال اطلاعات کاربران بگردد و درخواست حذف آن‌ها را صادر کند.

معرفی سرویس پولی موزیلا مانیتور پلاس

این سرویس اشتراکی جدید برپایه سرویس موزیلا مانیتور ساخته شده است که قبلاً فایرفاکس مانیتور نام داشت و رایگان بود. اما حالا امکاناتی به آن اضافه شده است که به شما اجازه می‌دهد به‌راحتی بتوانید حتی در هک‌ها به‌دنبال داده‌های خود بگردید و با کمک فرایندهای خودکار، این اطلاعات را حذف کنید.

موزیلا مانیتور پلاس 190 وب‌سایت گردآوری داده در سطح اینترنت را که به فروش اطلاعات شخصی کاربران معروف هستند، جستجو می‌کند. اگر داده‌ای از شما نظیر نام، موقعیت مکانی یا تاریخ تولدتان در این سایت‌ها پیدا شود، این سرویس از طرف شما درخواستی برای حذف آن اطلاعات به وب‌سایت مربوطه می‌فرستد.

کاربرانی که نمی‌خواهند این اشتراک را بخرند، همچنان می‌توانند به امکانات پایه موزیلا مانیتور دسترسی داشته باشند. این افراد می‌توانند یک بار در این سایت‌ها به‌دنبال اطلاعات خود بگردند، اما برای حذف داده‌ها باید خودشان به‌صورت دستی عمل کنند.

«تونی آمارال-سینوتو»، مدیر محصول موزیلا مانیتور می‌گوید: «زمانی که سرویس مانیتور را راه‌اندازی کردیم، هدف ما این بود که به کاربران کمک کنیم تا بفهمند که اطلاعاتشان ممکن است کجا افشا شده باشد. حالا با مانیتور پلاس می‌توانیم به کاربران کمک کنیم تا اطلاعات افشاشده خود را از این سایت‌ها که قصد فروش داده‌ها را دارند، پس بگیرند.»

این سرویس در ابتدا تنها در اختیار کاربران آمریکایی قرار می‌گیرد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی