ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
روبلاکس
نرم افزار و اپلیکیشن

پلتفرم گیمینگ روبلاکس در روسیه فیلتر شد

این موضوع ظاهراً به‌دلیل محتوای مربوط به LGBTQ در این پلتفرم رخ داده است.

حمید گنجی
نوشته شده توسط حمید گنجی تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۴ | ۱۲:۰۲

طبق گزارش رسانه‌های دولتی روسیه، پلتفرم گیمینگ روبلاکس در این کشور فیلتر شده است و کاربران امکان دسترسی به آن را ندارند.

خبرگزاری دولتی تاس روسیه در ابتدا از فیلتر شدن روبلاکس در این کشور خبر داد. به گفته این خبرگزاری، سازمان ارتباطات روسیه حضور محتوای مربوط به LGBTQ در این پلتفرم را یکی از دلایل اعمال این ممنوعیت اعلام کرده است. روبلاکس یک پلتفرم آنلاین گیمینگ است که در آن بازیکنان می‌توانند بازی‌ها و تجربه‌های خود را بسازند و به اشتراک بگذارند.

روبلاکس به‌دلیل انتشار محتوای LGBTQ در روسیه فیلتر شد

این پلتفرم میزبان انواع جوامع علاقه محور و گروه‌های وابسته است، از جمله بازی‌های نقش‌آفرینی نظامی و گروه‌های همبستگی LGBTQ. اما در روسیه قوانینی وجود دارد که حمایت عمومی از LGBTQ را فعالیت افراطی محسوب می‌کند.

روبلاکس

مسدود شدن روبلاکس در روسیه درحالی رخ می‌دهد که این پلتفرم با چالش‌های گسترده ایمنی و مدیریت محتوا روبرو است. گزارش‌های اخیر نشان داده‌اند که این پلتفرم برخی از کاربران خردسال خود را در معرض شکارچیان کودک قرار داده است. همچنین در آمریکا، روبلاکس با تحقیقات حقوقی از سوی دادستان‌های کل تگزاس و لوئیزیانا مواجه شده است.

روبلاکس از آن زمان بررسی سن و ابزارهای مدیریت محتوا را برای حفظ ایمنی کودکان معرفی کرده است. این شرکت قصد دارد از ژانویه بررسی اجباری سن افراد را برای دسترسی به قابلیت چت روبلاکس اجرا کند.

روبلاکس همچنین از توسعه‌دهندگان خواسته که تجربه‌هایی را که به‌طور عمده بر یک موضوع اجتماعی، سیاسی یا مذهبی حساس تمرکز دارند برچسب‌گذاری کنند تا والدین کاربران زیر ۱۳ سال بتوانند تصمیم بگیرند که آیا فرزندشان اجازه دسترسی به آن محتوا را دارد یا نه. این اقدام با واکنش گروه‌های حمایتی مانند Women in Games مواجه شده است.

طبق آمار شرکت تحلیل اپلیکیشن Appfigures، روبلاکس در روسیه حدود ۷۰ میلیون بار روی موبایل نصب شده و تنها در سال جاری حدود ۸ میلیون بار دانلود شده است.

حمید گنجی
حمید گنجی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی