ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سم آلتمن World
نرم افزار و اپلیکیشن

پروژه World تحت حمایت سم آلتمن به احراز هویت 10 میلیون کاربر رسید

پروژه World که از یک گوی برای اسکن چشم کاربران استفاده می‌کند، حالا هویت 10 میلیون نفر را تأیید کرده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۴ دی ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۰

پروژه عجیب و متفاوت World که پیشتر با نام Worldcoin شناخته می‌شد، اعلام کرده توانسته هویت بیش از 10 میلیون کاربر را در سراسر جهان تأیید کند. این پروژه سال 2023 با حمایت «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، تأسیس شد و از بلاکچین و اسکن چشم کاربران برای احراز هویت استفاده می‌کند.

براساس پستی که در صفحه رسمی World در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده است، 10 میلیون کاربر که احراز هویت شده‌اند، در شبکه World حضور دارند. این شرکت از گوی‌های خاصی برای اسکن چشم کاربران استفاده می‌کند تا هویت آنها را تأیید کند. World می‌گوید این روش که «اثبات انسانیت» نامیده می‌شود، باتوجه‌به توسعه سریع هوش مصنوعی به سیستم‌ها کمک می‌کند انسان‌ها را از ربات‌ها تشخیص دهد.

پیشرفت پروژه World تحت حمایت سم آلتمن

تیم ورلد چند روز پیش در پستی در وبلاگ خود نوشت: «با پیشرفت عامل‌های هوش مصنوعی، اثبات انسانیت احتمالاً زیربنای هوش مصنوعی اخلاق‌مدار و مقیاس‌پذیر را ممکن خواهد کرد و مطمئن می‌شود بشر در جهانی که به‌طرزی فزاینده با ماشین‌های هوشمند شکل می‌گیرد، همچنان خالقی توانمند باقی می‌ماند.»

علاوه‌بر احراز هویت 10 میلیون کاربر، اپلیکیشن World بیش از 20 میلیون بار دانلود شده است. این پروژه در ازای احراز هویت کاربران به آنها توکن WLD پاداش می‌دهد.

باوجود موفقیت‌های پروژه ورلد، منتقدان زیادی هم دارد. کنیا اولین کشوری بود که تابستان سال 2023 ورلد را ممنوع کرد و آن را تهدیدی بالقوه برای امنیت ملی و حریم خصوصی کاربران دانست. مارس 2024 از Worldcoin خواسته شد گردآوری اطلاعات کاربران در اسپانیا را 3 ماه متوقف کند و بعداً این تعلیق تا پایان سال 2024 تمدید شد.

پرتغال و هنگ‌کنگ نیز فعالیت پروژه ورلد را در کشورهای خود ممنوع اعلام کرده‌اند. درنهایت باید دید این پروژه به چه سمت‌وسویی حرکت خواهد کرد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی